To chyba głupi żart ?Ale spoko jako koleś który chcial nas pozwać za to że łamiemy prawo autorskie GW organizując turnieje na nie-licencjonwanych zasadach (np. uściślenia sędziowskie) nie zadziwi nas juz absolutnie niczym
wyciete z kwestii zasad - aves
Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo
wyciete z kwestii zasad - aves
Aves - słoma z butów sie sypie .... nóż sie innym w kieszeni otwiera
Beka na maxa
- szafa@poznan
- Rulzdaemon
nie, to nie żart, mogę zalinkować jeśli chcesz. Płacze niedorobionego prawnika któremu źli sędziowie z LS popsuli armię.
Beasts of Chaos - circa 5k
Warriors of Chaos - circa 5k
Daemons of chaos - circa 3,5k
Warriors of Chaos - circa 5k
Daemons of chaos - circa 3,5k
- Mhroczny Rycerz
- Falubaz
Ja też prosze o linkaszafa@poznan pisze:nie, to nie żart, mogę zalinkować jeśli chcesz. Płacze niedorobionego prawnika któremu źli sędziowie z LS popsuli armię.
Why so serious?White Lion pisze:Mam prośbę
Nie, nie masz. Chyba że znudziło Ci się to forum, to wtedy możesz kontynuować nakłanianie do piractwa -- Tomash
- Jedy Knight
- Forma Skrótowa
I wszystko jasne.szafa@poznan pisze:nie, to nie żart, mogę zalinkować jeśli chcesz. Płacze niedorobionego prawnika któremu źli sędziowie z LS popsuli armię.
Nie wypowiadam sie więcej w tym temacie.
Obywatelu, zrób sobie dobrze sam.
http://www.forum.strefazero.net/viewtop ... sc&start=0
Sam znalazłem na forum strefy - polecam poczytać
Beka na maxa
pierwszy w życiu temat który czytałem i nie mogłem się doczekać co będzie na następnej stronieOskar pisze:http://www.forum.strefazero.net/viewtop ... sc&start=0
tak on serio czymś gra, dokładnie to WoCh, a od niedawna VC
i jutro z nim gram
generalnie spoko gość, ale czasem wymyśla jakieś androny i to jego znak rozpoznawczy
i jutro z nim gram
generalnie spoko gość, ale czasem wymyśla jakieś androny i to jego znak rozpoznawczy
Cosmo pisze:Tak sie kurwa hartuje komandosow. Tak sie hartuje zwyciezcow. Wchodzi i ma 6 tur zeby rozpierdolic. A jak przy okazji wygra rzut na zaczynanie, to po prostu rozpierdoli ture wczesniej.
Absolutny mistrz
Od trollowania mocniejsze jest już tylko trollowanie "na serio" -- bo robi idiotę nie tylko z dyskutantów, ale też obnaża idiotyzm samego trolla
Od trollowania mocniejsze jest już tylko trollowanie "na serio" -- bo robi idiotę nie tylko z dyskutantów, ale też obnaża idiotyzm samego trolla
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl