Net + kablówka ...

Dyskusje na dowolne tematy, niekoniecznie związane z tematyką forum. To tutaj można poćwiczyć prawy shiftowy.

Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
szczurek
Niszczyciel Światów

Net + kablówka ...

Post autor: szczurek »

Na dniach kończy mi się umowa z tepsa ... Jaki net i kablówkę byście polecili ? Zapłacić co miecha jestem w stanie trochę ponad 100zł :wink: Net miałem 512 i chciałbym coś szybszego :wink: kablówka też mogła by mieć "ludzkie" kanały :wink:
Malowanie figurek ---> szczurek1903@wp.pl
Coolminiornot ---> LINK

Awatar użytkownika
Hurtmaker
Chuck Norris

Post autor: Hurtmaker »

dużo zależy od tego gdzie mieszkasz-wiadomo duze miasto wiecej firm zajmujacych sie swiadczeniem uslug w tym zakresie. najlepiej by było, gdybys mieszkal przy ulicy, w ktorej znajduje sie wiecej niz jeden operator telewizji kablowej/internetu, ponieważ- wiem to z wlasnego przypadku - ceny abonamentu za kablowke/internet uzaleznione sa od tego czy firma jest na danej ulicy monopolistą czy nie. jesli jest - stawka bedzie wieksza. telewizji nie bede Ci doradzal, bo dobór kanałów to kwestia Twoich własnych upodobań (nalepiej, gdybys mogl wybrac kanalyt pakietami, a nie bulic za wszystko). natomiast jesli chodzi o internet- to wiadomo -tu wazne sa ceny i szybkość. moim skromnym zdaniem, porównując oferty tpsa/aster/netii/upc- najlepiej wypada ta ostatnia. sprawdz jeszcze, czy ceny u przedstawicieli handlowych poszczególnych firm nie sa niższe niż bezpośrednio u dostawcy. np. w aster, podpisujac umowe u przedstawiciela handlowego mozna liczyc na jakis bonus, którego bezpośrendio w firmie nie otrzymamy.

Awatar użytkownika
Dastor
Masakrator

Post autor: Dastor »

wez upc kumpel ma 15mb i nie narzeka.
Obrazek

Awatar użytkownika
szczurek
Niszczyciel Światów

Upc mam na klatce ,ba nawet mam przez nią telewizje .ale tylko podstawowe kanały (likwidowali u nas anteny z dachu i dali wszystkim za jakie śmieszna kasę przez upc ...) .Swego czasu tez miałem podłączone ,ale ciecie za często przyłażą konserwować i mnie odłączali :mrgreen:

Bardziej chciałem się dowiedzieć jak z tymi netami jest ... kiedyś neo była shitowa (odłączała sie sama itp.) .Ostatnio skacze mi wieczorami ping ... :?
Coolminiornot ---> LINK

Awatar użytkownika
Asassello
Pan Spamu
Kontakt:

Post autor: Asassello »

Nie marudź, bierz UPC, obecnie ma najszybszego neta za niską cenę - a do grania wystarczy 8 Mb.
Jakość też mają całkiem dobrą, rzadko są jakieś awarie.

Na konkurencje nie ma co się oglądać :)

pozdrawiam
Obrazek

Awatar użytkownika
Ziemko
Lex Luthor

Post autor: Ziemko »

Upc jest najlepsze na rynku obecnie - szczegolnie jesli tak jak ja mam teraz telefon , kablowka i net.

Awatar użytkownika
Jasiuuu
Undead, Flying, Lucky Git

Post autor: Jasiuuu »

mam UPC i jest super

Awatar użytkownika
szczurek
Niszczyciel Światów

dzieki :)
Coolminiornot ---> LINK

Awatar użytkownika
Dibo
Masakrator

Post autor: Dibo »

Ja mam jakąś dziwną sytuacje ... mieszkam 10 min z buta od Krakowskkiego Rynku . Centrum dużego miasta a nie moge mieć szybszego neta niż 2 MB (Dotyczy to każdego dostępnego w okolicy opratora) . Mam kablówke od Aster ale nie mogę mieć od nich neta :| ... Bo infrastruktura jakaś stara która na to nie pozwala :( ... Więc dowiedz sie czy będziesz mógł mieć ful pakiet u siebie.
Czcij Koze !!

Twoja Stara gra w Age of Sigmar !

ODPOWIEDZ