Net + kablówka ...
Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo
Net + kablówka ...
Na dniach kończy mi się umowa z tepsa ... Jaki net i kablówkę byście polecili ? Zapłacić co miecha jestem w stanie trochę ponad 100zł Net miałem 512 i chciałbym coś szybszego kablówka też mogła by mieć "ludzkie" kanały
dużo zależy od tego gdzie mieszkasz-wiadomo duze miasto wiecej firm zajmujacych sie swiadczeniem uslug w tym zakresie. najlepiej by było, gdybys mieszkal przy ulicy, w ktorej znajduje sie wiecej niz jeden operator telewizji kablowej/internetu, ponieważ- wiem to z wlasnego przypadku - ceny abonamentu za kablowke/internet uzaleznione sa od tego czy firma jest na danej ulicy monopolistą czy nie. jesli jest - stawka bedzie wieksza. telewizji nie bede Ci doradzal, bo dobór kanałów to kwestia Twoich własnych upodobań (nalepiej, gdybys mogl wybrac kanalyt pakietami, a nie bulic za wszystko). natomiast jesli chodzi o internet- to wiadomo -tu wazne sa ceny i szybkość. moim skromnym zdaniem, porównując oferty tpsa/aster/netii/upc- najlepiej wypada ta ostatnia. sprawdz jeszcze, czy ceny u przedstawicieli handlowych poszczególnych firm nie sa niższe niż bezpośrednio u dostawcy. np. w aster, podpisujac umowe u przedstawiciela handlowego mozna liczyc na jakis bonus, którego bezpośrendio w firmie nie otrzymamy.
Upc mam na klatce ,ba nawet mam przez nią telewizje .ale tylko podstawowe kanały (likwidowali u nas anteny z dachu i dali wszystkim za jakie śmieszna kasę przez upc ...) .Swego czasu tez miałem podłączone ,ale ciecie za często przyłażą konserwować i mnie odłączali
Bardziej chciałem się dowiedzieć jak z tymi netami jest ... kiedyś neo była shitowa (odłączała sie sama itp.) .Ostatnio skacze mi wieczorami ping ...
Bardziej chciałem się dowiedzieć jak z tymi netami jest ... kiedyś neo była shitowa (odłączała sie sama itp.) .Ostatnio skacze mi wieczorami ping ...
Nie marudź, bierz UPC, obecnie ma najszybszego neta za niską cenę - a do grania wystarczy 8 Mb.
Jakość też mają całkiem dobrą, rzadko są jakieś awarie.
Na konkurencje nie ma co się oglądać
pozdrawiam
Jakość też mają całkiem dobrą, rzadko są jakieś awarie.
Na konkurencje nie ma co się oglądać
pozdrawiam
Upc jest najlepsze na rynku obecnie - szczegolnie jesli tak jak ja mam teraz telefon , kablowka i net.
dzieki
Ja mam jakąś dziwną sytuacje ... mieszkam 10 min z buta od Krakowskkiego Rynku . Centrum dużego miasta a nie moge mieć szybszego neta niż 2 MB (Dotyczy to każdego dostępnego w okolicy opratora) . Mam kablówke od Aster ale nie mogę mieć od nich neta ... Bo infrastruktura jakaś stara która na to nie pozwala ... Więc dowiedz sie czy będziesz mógł mieć ful pakiet u siebie.
Czcij Koze !!
Twoja Stara gra w Age of Sigmar !
Twoja Stara gra w Age of Sigmar !