moderacja woch - licytacja
Moderator: JarekK
moderacja woch - licytacja
jak w tytule
kto chce byc moderatorem wochu i ile daje ew kto po prostu chce pierwsza selekcja kompetencyjna bedzie czysto subiektywna, nastepnie puszcze ankiete a nastepnie znow subiektywnie w oparciu o ankiete przekaze prosbe o zmiane moderatora do panow administratorow
na kandydatury czekam do 26.02 do godz 8.00 (moderator ma byc w miare na biezaco z forum)
pzdr !
KANDYDATURY ZAAKCPETOWANE:
1. Grolshek
2. Jasiuuu
3. Jachu
kto chce byc moderatorem wochu i ile daje ew kto po prostu chce pierwsza selekcja kompetencyjna bedzie czysto subiektywna, nastepnie puszcze ankiete a nastepnie znow subiektywnie w oparciu o ankiete przekaze prosbe o zmiane moderatora do panow administratorow
na kandydatury czekam do 26.02 do godz 8.00 (moderator ma byc w miare na biezaco z forum)
pzdr !
KANDYDATURY ZAAKCPETOWANE:
1. Grolshek
2. Jasiuuu
3. Jachu
Grolshek chyba częściej się wypowiada na forum (więc i jest bardziej na bieżąco) więc oddaję mój głos na niego.
- PIOTROSLAV
- "Nie jestem powergamerem"
A to licznik postów ma jakies znaczenie?
Moderator jest od modowania a nie rzeczowego gadania
Moderator jest od modowania a nie rzeczowego gadania
czy:
- znajomość zasad bitewniaka jest wymagana?
- w sumie paręnaście lat moderowania/adminowania na fotka.pl (tak!), gildia.pl, pamietniki.bravo.pl(TAK!) i bliźniaczej GV liczy się do stażu/doświadczenia?
- poparcie Tomasha i paru innych tutejszych grubych ryb ma znaczenie, czy liczy się tylko vox populi? (bo nie wiem komu się podlizywać).
- znajomość zasad bitewniaka jest wymagana?
- w sumie paręnaście lat moderowania/adminowania na fotka.pl (tak!), gildia.pl, pamietniki.bravo.pl(TAK!) i bliźniaczej GV liczy się do stażu/doświadczenia?
- poparcie Tomasha i paru innych tutejszych grubych ryb ma znaczenie, czy liczy się tylko vox populi? (bo nie wiem komu się podlizywać).
- PIOTROSLAV
- "Nie jestem powergamerem"
Halo - chodzi o Moderatora, czyli osobę odpowiedzialna za cięcie spamu, mergowanie i wydzielanie tematów i tyle.
To nie musi mieć nic wspólnego ze znajomością zasad, czy graniem w batla w ogóle
To nie musi mieć nic wspólnego ze znajomością zasad, czy graniem w batla w ogóle
donejachu_ka pisze:i czy przypadkiem też jeździ 4x4?thurion pisze: liczy sie raczej to czy kogos znam i ile ma lat
a dopisz. God loves a trierrozumiem Jachu ze cie dopisac?
jezdzenie 4x4 nie jest warunkiem koniecznym ale mile widzianym :p
Grolshek, na moda! Dużo siedzi na forum, zna się na batlu, dobrze gada i może nawet będzie dla nas dobry Brać go bo lepszego nie znajdziecie.
Ps. Jakby nie wynikało to z tekstu to zaznaczę, że swój głos oddaję na Grolsheka
Ps. Jakby nie wynikało to z tekstu to zaznaczę, że swój głos oddaję na Grolsheka
"Three things make the Empire great: faith, steel and gunpowder".
- Magnus the Pious
- Magnus the Pious
No, nie inaczej !!!Dymitr do Lohosta pisze:Wrocław nie jest częścią Śląska, który jest powszechnie rozumiany jako Górny Śląsk, geograficzny matole
konkurs został w zasadzie rozstrzygnięty przez głosowanie. koledze Grolshkowi gratuluję, zasłużył sobie uczciwie judymowsko-organiczną pracą od podstaw
jeśli budziet dogrywka to mnie nie bierzcie pod uwagę pls, nie chcę się z buciorami w battlowe życie ładować.
swoją drogą jeszcze zagram kiedyś w battla, potem przejmę władzę i się bany posypią....
jeśli budziet dogrywka to mnie nie bierzcie pod uwagę pls, nie chcę się z buciorami w battlowe życie ładować.
swoją drogą jeszcze zagram kiedyś w battla, potem przejmę władzę i się bany posypią....
Grolshek'a ktos wogole pytal, czy bedzie mial niespodzianke?jachu_ka pisze:konkurs został w zasadzie rozstrzygnięty przez głosowanie. koledze Grolshkowi gratuluję, zasłużył sobie uczciwie judymowsko-organiczną pracą od podstaw
Bo z tematu wynika ze zostal postawiony przed faktem dokonanym (no chyba ze na pmkach bylo ustalone)
-
- Masakrator
No to jak? Uczcimy to jakoś? Spalimy jakąś bretońska czy imperialną wiochę?
Gratulacje Grolshek!
Gratulacje Grolshek!