Warlord 255
Fellblade
Ratogre
Priest 2 lvl 314
Flail Ds furnace
Elektryk 2 lvl 150
2x DS
Elektryk 2 lvl 150
Rakieta i kondenser
20 Clanratów z tarczami
FCG
Miotacz ognia
24 Clanraty z tarczami
Muzyk i szmata
Miotacz ognia
2 x 24 Slavy FCG 108
4 x 10 Giantrats 4 x 38
10 Night runnerów 130
Warp-grinder
2 x 5 Jezzaili 200
23 Plague monki 236
FCG
Turbo-Sztormówa
Plagueclaw Catapult 100
Działo DoW 85
Total 2250
Abomki niet. Zbrzydła mi
Ogólnie: za 6ed było fajniej.
Szczuresy 2250
Szczuresy 2250
Infernal Puppet pisze:Skavenom udaje się 100%, nieudane projekty to sabotaże konkurencji więc się nie liczą .
Hmm rozpiska słaba niestety. Jeżeli chcesz fellblade, to wrzuc go na poxa a nie na rat ogra. Przecież spadnie w pierwszej turze od byle salwy łuczników.
Taki klocek to też zmarnowane punkty, przeciwnik dostaje dodatkowo 100 punktó za sztandar.
Ogólnie to nie wiem na co liczysz grając taką rozpiską, wydaje się robiona na siłę. Ale może się mylę.
Pozdrawiam
Kod: Zaznacz cały
20 Clanratów z tarczami
FCG
Miotacz ognia
Panika,panika.4 x 10 Giantrats 4 x 38
Ojojo, chyba lepsze są w wersji bez wykopki.10 Night runnerów 130
Warp-grinder
Nieklimatyczne, już lepiej dac latarkę.Działo DoW 85
Ogólnie to nie wiem na co liczysz grając taką rozpiską, wydaje się robiona na siłę. Ale może się mylę.
Pozdrawiam
-
- Masakrator
Kupy to się nie trzyma, moim zdaniem. Oddziały za małe, Rary w kombinacji ze Storm Bannerem to jakiś dowcip. Wiesz, że to działa w obie strony? Chyba, iż plan jest taki:
Włączasz w turze wroga i modlisz się, by skończyła się w 2giej turze. Lecz hm...nie tędy droga.
Ogólne, rozpiska słaba.
Włączasz w turze wroga i modlisz się, by skończyła się w 2giej turze. Lecz hm...nie tędy droga.
Ogólne, rozpiska słaba.
Nie spadnie, bo będzie w clanach 20.Janiszek pisze:Jeżeli chcesz fellblade, to wrzuc go na poxa a nie na rat ogra. Przecież spadnie w pierwszej turze od byle salwy łuczników.
Plan jest taki:one do przodu reszta z tyłu.Janiszek pisze:Panika,panika.4 x 10 Giantrats 4 x 38
Zresztą 10 może coś zrobić, a 5 nic.
Świetnie sprawdzają sie przeciw maszynom, widać, że nie używałeś.Janiszek pisze:Ojojo, chyba lepsze są w wersji bez wykopki.10 Night runnerów 130
Warp-grinder
Tu się zgodzę, ale nie mam na nią punktów.Janiszek pisze:Nieklimatyczne, już lepiej dac latarkęDziało DoW 85
Powiem tak: Polak potrafi.Varinastari pisze:Rary w kombinacji ze Storm Bannerem to jakiś dowcip
Nie. Modlę się o 4,5,6 na moje maszyny.Varinastari pisze:Włączasz w turze wroga i modlisz się, by skończyła się w 2giej turze. Lecz hm...nie tędy droga.
Zaiste szkoda, że nikt nie docenia w 7ed, tego czego 6ed nauczyła (o szcurach mowa).
Infernal Puppet pisze:Skavenom udaje się 100%, nieudane projekty to sabotaże konkurencji więc się nie liczą .
-
- Masakrator
Spadnie, gdyż Bonebreaker to MM i można wyciągać go ze strzał/magii nawet jak jest w oddzialeJaniszek napisał(a):
Jeżeli chcesz fellblade, to wrzuc go na poxa a nie na rat ogra. Przecież spadnie w pierwszej turze od byle salwy łuczników.
Nie spadnie, bo będzie w clanach 20.
Bez automatycznych ratlingów marnie to wygląda moim zdaniem, raczej pokusiłbym się w rare'ach o 2x DW , w specialach same Jezzaile, w corach 25+Cr z WFT. Do tego 4x Elektro.Zaiste szkoda, że nikt nie docenia w 7ed, tego czego 6ed nauczyła (o szcurach mowa).
Pytanie tylko....po co?
- Arbiter Elegancji
- Niszczyciel Światów
Rozpa słaba, nie ma pier@#$%^&cia.
Masz trochę strzelania, jeden klocek do CC, trochę magii i generała samobójcę.
Dodatkowo przycinając strzelanie przeciwnikowi obcinasz i sobie, nie obcinając w ogóle narażasz się na wystrzelanie/paniki.
Masz trochę strzelania, jeden klocek do CC, trochę magii i generała samobójcę.
Dodatkowo przycinając strzelanie przeciwnikowi obcinasz i sobie, nie obcinając w ogóle narażasz się na wystrzelanie/paniki.
Barbarossa pisze:Piszesz o pozytywnych wypowiedziach ludzi z Heelenhammera, którzy "zjedli zęby na WFB" - sorry, ale zęby na WFB to zjadłem ja, a to są angielscy gracze, których wiele razy bez problemów rozjeżdżaliśmy bo nigdy nie ogarniali na takim poziomie, jak top w Polsce. Ci ludzie nie są dla mnie ekspertami, to leszcze z podcastem..
Tu sie mylisz, to jest swietny oddział . Tyle że lepiej mi stykają eleganckie 9+1 ; )Janiszek pisze:Panika,panika.4 x 10 Giantrats 4 x 38