Galeria
Moderator: Gremlin
-
- Wałkarz
- Kontakt:
No dobra. Ale "wrzucajcie". Chyba, ze to stylizowane pod język truly leńych elfiąt <3
"The lunatic is in my head
The lunatic is in my head
You raise the blade, you make the change
You re-arrange me ’till I’m sane
You lock the door
And throw away the key
There’s someone in my head but it’s not me."
Pink Floyd - Brain damage
The lunatic is in my head
You raise the blade, you make the change
You re-arrange me ’till I’m sane
You lock the door
And throw away the key
There’s someone in my head but it’s not me."
Pink Floyd - Brain damage
http://www.coolminiornot.com/130252 - ten był pierwszy z serii, stąd jeszcze nieco plastusiowy wygląd. Na dłuższą metę nie uważam żeby duchy lasu koniecznie musiały być antropomorficzne...
Naprawdę fajny patent . To, że Treeman musi byc antropomorficzny to pomylka bardziej podoba mi sie taki poskrecany korzen, choc nazwa TreeMAN mówi sama za siebie, ale gratuluje pomysłu.Nilgar pisze:http://www.coolminiornot.com/130252 - ten był pierwszy z serii, stąd jeszcze nieco plastusiowy wygląd. Na dłuższą metę nie uważam żeby duchy lasu koniecznie musiały być antropomorficzne...
pzdr
Hmm, głowę to on ma akurat trochę jak Hammerhead w zasadzie nie ma odrębnej, osadzonej na koprusie głowy, bo nie jest antropomorficzny. Co do określenia Tree-MAN to generalnie oczywiście odnosi się do ludzi ale w anglojęzycznej literaturze sf zdarza się określać w ten sposób istoty myślące zupełnie do czlowieka niepodobne. Dla mnie akurat Treeman bardziej kojarzy się z drzewem niż z czlowiekiem, bo to takie skrzyżowanie demona z drzewem.gaara pisze:Nie no jesli to jest treeman to ja jestem swiety moze i ma jakies tam kozenie itp. ale ja nic na nim nie widze. A on ma glowe ?? Bede wdzieczny jak opiszesz dokladnie tego stworka
Moje kolejne drzewce są jeszcze bardziej odjechane i zupełnie nie przypominają "ludzików", może jeden przypomina duże stare drzewo. Schemat działania mam prosty: idę do lasu i jak mnie uderzy w oczy jakiś poskręcany kawałek gałęzi czy korzenia, od którego bije "zło" to próbuję go wykorzystać. Spróbuję obfotografować pozostałe - przynajmniej na forum coś zaczęło się dziać
Dla mnie przywalić może wszystkim co wystaje ponad glebę, szczególnie tym nisko niesionym taranem, z którego wyrastają mu kolceLunn pisze:Pomysł fajny, zrobiony też jest nieźle, tylko nie bardzo wiem gdzie on ma kończyny
Przyznaję, że jest mało dynamiczny ale starałem się to poprawić w kolejnych modelach - dwa wyszły mi jak skrzyżowanie socrealistycznej rzeźby (o ile pamiętacie dziwolągi z poskręcanych rur zdobiące niegdyś klomby i urzędy) z masą pędzącego drewna
Ludzie malej wiary i małej wyobrazni !!! Po prostu zle sie przyjrzeliscie temu treemanowi. Specjalnie dla Was dokonalem wiec drobnej korekty graficznej, ktory uwidoczniła przegapione przez Was antropomorficzne cechy treemana.
Nilgar, mam nadzieje, ze nie zywisz urazy. Joke.
Nilgar, mam nadzieje, ze nie zywisz urazy. Joke.
Ostatnio zmieniony 10 kwie 2007, o 12:19 przez bless, łącznie zmieniany 2 razy.
Nie gniewam się. Jest w pyte
a odpowiednie szczegóły rzeczywiście bezbłędnie znalazłeś
a odpowiednie szczegóły rzeczywiście bezbłędnie znalazłeś
Po dłuższej analizie dochodzę do wniosku, że jednak mimo wszystko Bless popełnił grzech zaniechania przy jednym z najistotniejszych elementów modelu!
http://www.imagewoof.com/view_image/9fc ... reemo2.JPG
Wszak czymże jest treeman bez swych różowych stringów??
http://www.imagewoof.com/view_image/9fc ... reemo2.JPG
Wszak czymże jest treeman bez swych różowych stringów??
Ostatnio zmieniony 10 kwie 2007, o 14:00 przez Ypsilanti, łącznie zmieniany 1 raz.
zajebiscie teraz wyglada :):)
a propo armii... bless chyba zapomniales o czym? kiedys zakladales cos takiego jak blog armijny a teraz cicho sza... do roboty i zdjecia dawaj!
a propo armii... bless chyba zapomniales o czym? kiedys zakladales cos takiego jak blog armijny a teraz cicho sza... do roboty i zdjecia dawaj!
The wood hold peace for thos who desire it, but those who seek battle will find me...
The forest has as many eyes as leaves...
Far over, the misty mountain Cold, to dungeons deep and caverns old.
The pines were roaring, oooooon the hight...
Abandoned
The forest has as many eyes as leaves...
Far over, the misty mountain Cold, to dungeons deep and caverns old.
The pines were roaring, oooooon the hight...
Abandoned