Wystarczy zglosic turniej do ligi, aby dostac miejsce na LL. (dokladnie za 3)Lista Ligowa – przedstawiciele
2.1 Kluby wyznaczają swoich przedstawicieli, którzy je reprezentują na Liście Ligowej.
2.3 Klub uzyskuje jedno miejsce na Liście Ligowej od razu po zorganizowaniu trzech turniejów lokalnych w sezonie bieżącym, lub ubiegłym.
2.4 Klub uzyskuje jedno miejsce na Liście Ligowej od razu po przyznaniu mu organizacji turnieju klasy master na sezon bieżący.
2.5 Dostępu przedstawicielom Listy Ligowej udziela Moderator.
Paffeu zorganizowal 3 (albo 4) turnieje w zeszlym sezonie (jako drugi organizator po mnie we Wroclawiu), ktore mialy mniej niz 20 osob, dlatego wyniki nie byly wysylane.
Do Krzyska juz napisalem PMkę, zeby pomoc mi odnalezc ID starych zorganizowanych turniejow, bo wraz z nowym sezonem juz nie mozna tego obczaic. (a na kompach nie zachowalismy wszystkich danych)
Mimo to staram sie dogadac z Ziemkiem i nagle sie okazuje, ze zeby dostac miejsce na LL trzeba zorganizowac 3 turnieje, ktore beda zgloszone do ligi, a ich wyniki jeszcze muszą byc doslane. Skąd wymóg, ze trzeba bylo jeszcze wyslac wyniki?
W regulaminie jasno jest, ze wystarczy zorganizowac turniej i zglosic go do Ligi w terminie.
Pytam się całego LL o zdanie, bo trąci mi tu trochę rządami autorytarnymi