Re-Launch bety?
Moderator: Zaklinacz Kostek
Re-Launch bety?
Ponoć 1go lipca mają ponownie odpalić betę... anybody to confirm the rumour?
- Barbarossa
- Mniejsze zło
Beta ponoć uruchomiona ponownie, z pewnymi problemami. Jakby ktoś nie wiedział
Odpalając starcrafta od razu mnie wywala z gry przy próbie zalogowanie na bneta. Ktos ma podobny problem? Bo nie wiem co począć. Patcha tez nie moge sciagnac przez downloadera. Chyba czeka mnie cały dzień ściagania zeby reinstala zrobić.
Gremlin pisze: 5. Kosmo (99% szans obecności; Przewodnie motto turniejowe: mam chimerę i kranczerów, wyssę życie z wrogów wielu)
dzis chyba wlaczyli servery EU
Działa od dziś ale zalogowanie się graniczy z cudem, a jak już się uda to zamula strasznie. Mi udało się dziś rozegrać 5 placementów a później się zaciął przy wyszukiwaniu przeciwnika i od tamtej pory się nie mogę zalogować. Generalnie falstart to był więc w poniedziałek będzie pewnie kolejny restart...
Furion, tak się zawsze zastanawiam, ten nick to od jednego z herków z DotA?
absolutnie nie. a poza tym spamujeszANtY pisze:Furion, tak się zawsze zastanawiam, ten nick to od jednego z herków z DotA?
Raz na dwa tygodnie chyba możnaFurion pisze:absolutnie nie. a poza tym spamujeszANtY pisze:Furion, tak się zawsze zastanawiam, ten nick to od jednego z herków z DotA?
- Bestialski_Brokuł
- Oszukista
Mam pytanie przede wszystkim do graczy protoskich, ale w sumie gracze terrańscy też byliby pomocni . Jak radzic sobie protosem z terranami? W szczególnosci chodzi mi o ghostów i emp. Wiem, że można unieszkodliwiac ich feedbackiem ale zazwyczaj jest ich kilku i po prostu nie daje rady wszystkich znalezc w tłumie i wyssac im energii, a wystarczy 1 dobre emp i mam zazwyczaj pozamiatane.
Ja gram protosami i matchup z terkiem jest dla mnie najlepszy. Otwarcie przeciwko terkom prawie zawsze wygladak tak samo, 13 gateway, cyber core, stalker, warpgate, robotics, immortal. Stalker broni nas przed reaper rushem, immortal to must have przeciwko rushowi maruderow. Na EMP w sumie nie ma co poradzic, przeciwnik ma EMP ty masz storma. Zazwyczaj udaje mi sie wygrac zanim przeciwnik bedzie mial kilku ghostow, jeden to jeszcze nie jest taki problem. Sentry ułatwiaja tez walke z terkiem, w sumie to nie wiem co Ci poradzic.. ogladaj replaye, graj i napewno w koncu ogarniesz
Gremlin pisze: 5. Kosmo (99% szans obecności; Przewodnie motto turniejowe: mam chimerę i kranczerów, wyssę życie z wrogów wielu)
Teoria.
Looknij na timing Tarsona marudami. Imho mega ten timing ciezki do wybrony dla tossa.
http://www.terran.pl/terran-tv/terran-t ... vs-tarson/
Looknij na timing Tarsona marudami. Imho mega ten timing ciezki do wybrony dla tossa.
http://www.terran.pl/terran-tv/terran-t ... vs-tarson/
A imho chobo cienko pograł, za bardzo pchał sie do przodu na poczatku. Caly czas jestem zdania ze terranie to najtrudniejsza rasa do grania i w grach TvP albo TvZ gdzie gracze maja podobnego skilla terk jest w gorszym położeniu.
Toss imho jest zdecydowanie najsilniejszy jak ogladam repy. Terranem jest ciezko chyba, ze jest sie Tarsonem