LORD
Vampire Lord 205
Master of the black arts 50
summon ghouls 15
dark acolyte 30
helm of commandment 30
fencer's blade 35
crowd of the damned 35
HEROES
Vampire 100
forbbiden lore 35
Death
power scroll 35
Vampire 100
infinite hatred 25
dawnstone 25
flaed haubek 25
CORE
ghouls
x15 120
ghouls
x29 232
CH 8
ghouls
x19 152
CH 8
zombies
x30 120
muzyk 4
sztandar 8
Special
fell bats
x3 60
fell bats
x3 60
grave guards
FCG 30
great weapons 29
x29 348
royal standar of strigos 35
Rare
cairn wraits
x3 150
CH 25
cairn wraits
x3 150
CH 25
Varghulf 175
Lord idzie do 19 ghuli, heros mag do 29 GGi a heros do walki idzie do 29 ghuli. Wraity na flanki. Zombie do blokowania czegoś. Fell baty na maszyny. Zastanawiam się czy nie dać Lordowi forbbiden lore żeby znał popychaczkę ,tylko nie wiem co wtedy z niego wywalić.
Krytyka mile widziana bo jest to mój pierwszy raport tutaj wklejony.
Vampire Counts na 2500.
Vampire Counts na 2500.
Ostatnio zmieniony 28 wrz 2010, o 18:23 przez Morti, łącznie zmieniany 1 raz.
na lorda zamiast +1lvl wrzuc ten caly lore ;>
herosi slabo złożeni... jak juz chcesz miec efektywnego vampira z deathem, to wrzuc mu power scrola i 9mv
vamp do klepania nie wiem po co ma ogre blade, lepiej mu dac Sv2+ i reroll, do tego hate i avatar(dla dwuraka)
reszta dla mnie w miare ok(zwłaszcza ze nie gram VC ), ale chyba wolałbym +1 do trafienia na GG i jeden duzo oddział batów niż 2 małe
no i znowu mamy standardową rozpe VC
Pozdrawiam
herosi slabo złożeni... jak juz chcesz miec efektywnego vampira z deathem, to wrzuc mu power scrola i 9mv
vamp do klepania nie wiem po co ma ogre blade, lepiej mu dac Sv2+ i reroll, do tego hate i avatar(dla dwuraka)
reszta dla mnie w miare ok(zwłaszcza ze nie gram VC ), ale chyba wolałbym +1 do trafienia na GG i jeden duzo oddział batów niż 2 małe
no i znowu mamy standardową rozpe VC
Pozdrawiam
burrows dziala lapiej, policz, i obrabiaj rozpę, bo jest rubo nieczytelna.
RIP
Ziemko pisze:Ja Robert Mrozek kajam się przed Wami wszystkimi, zrobiłem błąd, chcemy bardzo wygrać, ale nie zrobiliśmy tego umyślnie, padamy na kolana - WYBACZCIE