adres wfb-pol.org padł
adres wfb-pol.org padł
Jak w temacie.
A takie fajne logo było z odnośnikiem do forum.wfb-pol.org
Not Found
The requested URL / was not found on this server.
Not Found
ja przez 2 tygodnie myślałem, że forum padło, bo zawsze przez tamten adres wchodziłem
nie przedłużyliście zakupu domeny?
nie przedłużyliście zakupu domeny?
dziik pisze:Jak w temacie.
Not Found
nobody caresdziik pisze:up
Ludvik pisze:Wystawianie np. Black Knightów jako Blood Knightów uważam za osobistą obrazę
W sumie możnaby powrócić ze stroną wfb-pol.org mającą raptem odnośnik do forum, zajmę się tym jakoś.
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
Mi ten komunikat się pokazał kilkukrotnie, zarówno wczoraj jak i dzisiaj.
pzdr!
pzdr!
Kupię bretońskie modele z 5tej edycji:
Metalowi quesci,
French Games Day Knight 'L'Hermite De Malemont' !! ,
4ed rycerze na piechotę.
Snot Fanpage <<--- , klikać!
Metalowi quesci,
French Games Day Knight 'L'Hermite De Malemont' !! ,
4ed rycerze na piechotę.
Snot Fanpage <<--- , klikać!
u mnie to samo. jak rozmowa z tele 2 "jesteście nie przep.. niee.. nieprzepustowalni!"
kupię bretke,orki, leśne elfy i wampiry. http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php?f=55&t=52293
OK, czyli zdarza się to głównie wieczorem? Możliwe że to występuje tylko kiedy jest duży ruch. Zaraz pogrzebię w ustawieniach.ARBAL pisze:Potwierdzam, wczoraj wieczorem (24.02) była masakra...
W każdym razie nie bójcie się, rozwiążemy ten problem!
Ostatnio problem już się nie pojawia, ale jednocześnie wyszukiwanie i mapowanie postów działa trochę gorzej. W zakładce "Zobacz swoje posty" często nie pojawiają się tematy w których się było aktywnym.
Tak samo przez panel użytkownika>zobacz swoj posty.
No ale ważne że forum się nie krzaczy. Coś za coś
Tak samo przez panel użytkownika>zobacz swoj posty.
No ale ważne że forum się nie krzaczy. Coś za coś
Szukam: zamienników do Silver Helmsów
Kontakt PM
Kontakt PM
http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php?p=881783#p881783diuk pisze:Ostatnio problem już się nie pojawia, ale jednocześnie wyszukiwanie i mapowanie postów działa trochę gorzej. W zakładce "Zobacz swoje posty" często nie pojawiają się tematy w których się było aktywnym.
Zamykam ten temat.