Ten no.. Nigdy nie byłem dobry w składaniu życzeń, ale tak sobie siedze i myślę, że (nie ma główną bo po co ) my już tutaj tak zżyci jesteśmy, że aż żal o Was zapomnieć kochani
Dlatego życzę Wam udanego sylwestra! Nie spijcie się, za bardzo I żeby 2011 miał więcej zwycięstw niż 2010!
I ogólnie powodzenia
pozdrawiam serdecznie laseczki
życzonka
Moderator: Gremlin
Piotras pisze:Ten no.. Nigdy nie byłem dobry w składaniu życzeń, ale tak sobie siedze i myślę, że (nie ma główną bo po co ) my już tutaj tak zżyci jesteśmy, że aż żal o Was zapomnieć kochani
Dlatego życzę Wam udanego sylwestra! Nie spijcie się, za bardzo I żeby 2011 miał więcej zwycięstw niż 2010!
I ogólnie powodzenia
pozdrawiam serdecznie laseczki
Co za spamerski temat, ale zeby nie bylo, ze jestem nieczuly, to niech temat powisi do jutra. A co do spijania sie, to drogi Piotrze, zycz tego sobie przede wszystkim sobie, bo we wbijaniu postow po pijaku nie masz sobie rownych.
bo ja Was tak bardzo kocham, ze zawsze jak amm taki dobry humor to chcę się z Wami nim podzielić....bless pisze:Co za spamerski temat, ale zeby nie bylo, ze jestem nieczuly, to niech temat powisi do jutra. A co do spijania sie, to drogi Piotrze, zycz tego sobie przede wszystkim sobie, bo we wbijaniu postow po pijaku nie masz sobie rownych.
Jesteś nieczuły Bless!
Ale mimo wszystko udanej imprezy