1 Necromancer general 2mlvl 150pts
Book of Arkhan
15 Grave Guards 225pts
FCG, heavy armour, shield, hand weapon
5 Fell Bats 100pts
3x5 Ghouls 3x40pts
Jest to razem 36 fiksów i 595pts.
Mamy aż 4 Cast Dice oraz 3 Dispell Dice.
Co dorpiski to na patrolu jeszcze nie sprawdzona (za mało osób było i się nie odbył).
Ale grałem tym z WE na 3x8 driad war dancers + noble WD oraz łucznicy. Wygrałem z nim różnicą ponad 300pts (15:5 dla mnie??)
P.S.
Doradźcie co zrobić z klockiem GG albo na co go wymienić, bo wogóle prawie nic nie zdziałał.
I jeszcze jedno... GHULE SĄ ŚWIETNE!! rozgromiły zarówno WD (z wardem 4+) jak i łuczników
VC na patrol (600pts)
VC na patrol (600pts)
Ostatnio zmieniony 26 kwie 2007, o 22:31 przez Izwor, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- "Nie jestem powergamerem"
nie lepiej power familiara zmienic na power stona i ksiazke?
ksiażka zdecydowanie uwydatni magie ja brać i tylko brać. Jakoś bym zainwestował w doborowe szkielety, mozna je dowskrzesić, a to spokojnie pójdzie gdyż większosc armii nie ma maga na te punkty wiec wyda te 2DD na zdispelowanie książeczko bo na jednej to bojno, a któż by chciał dostać w bok i zostają Ci kostki na wskrzeszanie. A power stona też warto wziąść, tak na wszelki wyapdek
Rozpiska nie legalna, ponieważ na patrolu żaden model nie może kosztować więcej niż 125 pkt i mozna mieć 1 (słownie jeden) special albo rare. Więc musisz wywalic albo baty albo GG, uważam, że powinieneś wywalić baty, i dopakować do 20-25 GG. Daj na nekro 2 lvl i książkę.
Reasumując rozpiska dobra. Jak powiedział Kosa bierz książkę.
Reasumując rozpiska dobra. Jak powiedział Kosa bierz książkę.
To jest patrol na 600pts nie tak jak border patrol na 500pts.Żubr pisze:Rozpiska nie legalna, ponieważ na patrolu żaden model nie może kosztować więcej niż 125 pkt i mozna mieć 1 (słownie jeden) special albo rare.
Zasady są więc ciutkę zmienione i wszystko to co mam jest jak najbardziej dozwolone...
P.S.
Następnym razem wezmę tę książkę
To jest patrol na 600pts nie tak jak border patrol na 500pts.Żubr pisze:Rozpiska nie legalna, ponieważ na patrolu żaden model nie może kosztować więcej niż 125 pkt i mozna mieć 1 (słownie jeden) special albo rare.
Zasady są więc ciutkę zmienione i wszystko to co mam jest jak najbardziej dozwolone...
P.S.
Następnym razem wezmę tę książkę