Pożyczę na mastera
Moderator: Dibo
Pożyczę na mastera
Potrzebowałbym 7 minotorów z ahw, muzykiem i sztandarem na BoB.
Zlituje się ktoś?
Zlituje się ktoś?
Infernal Puppet pisze:Skavenom udaje się 100%, nieudane projekty to sabotaże konkurencji więc się nie liczą .
Panowie Master u mnie w Krakowie już za tydzień !! Chciałbym sie orientacyjnie dowiedzieć ilu z was sie pojawi ?
Khuman wiem ze ty tak - sprecyzuj jakie figurki mam ci skombinować.
Krusk - Wiem ze ty też będziesz, odpisałem ci w temacie turnieju że spokojnie będę miał dla ciebie te 5 gorów.
Archeolog - ty wiadomo że sie nie wykręcisz i będziesz (a jak nie to osobiście Cie za uszy przytargam przed oblicze Wielkiej Kozy)
Car2n to samo ... jesteś z Krakowa więc obecność obowiązkowa !!
Jak tam reszta ?
Khuman wiem ze ty tak - sprecyzuj jakie figurki mam ci skombinować.
Krusk - Wiem ze ty też będziesz, odpisałem ci w temacie turnieju że spokojnie będę miał dla ciebie te 5 gorów.
Archeolog - ty wiadomo że sie nie wykręcisz i będziesz (a jak nie to osobiście Cie za uszy przytargam przed oblicze Wielkiej Kozy)
Car2n to samo ... jesteś z Krakowa więc obecność obowiązkowa !!
Jak tam reszta ?
Czcij Koze !!
Twoja Stara gra w Age of Sigmar !
Panowie ale daliście plamę !!
Gdzie byliście kiedy Krusk samotnie ale dzielnie stawał w szranki broniąc honoru naszych dzielnych Kózek i Byczków ?!
No nic ... macie szanse zmazać tą hańbę i przyjechać na kolejnego Mastera w Krakowie.
Zapraszam !
Gdzie byliście kiedy Krusk samotnie ale dzielnie stawał w szranki broniąc honoru naszych dzielnych Kózek i Byczków ?!
No nic ... macie szanse zmazać tą hańbę i przyjechać na kolejnego Mastera w Krakowie.
Zapraszam !
Czcij Koze !!
Wybaczcie chłopaki że sie nie pojawiłem (zorientowałem sie ze jest arena w dzien areny więc przyznaje dałem plame)
ale sprobóję powalczyć w sobotę w imperium (po ostatnim blamazu)
a że chciałbym stestować cygora (którego poki co niemam) prosił bym koledzy o pożyczke
jak ktoś posiada
p.s Jak naszym kozom poszło na Arenie? mówcie
ale sprobóję powalczyć w sobotę w imperium (po ostatnim blamazu)
a że chciałbym stestować cygora (którego poki co niemam) prosił bym koledzy o pożyczke
jak ktoś posiada
p.s Jak naszym kozom poszło na Arenie? mówcie
Potrzebowałbym rydwanów na Silesian Unlimited.
Na razie piszcie ile kto może dać bo nie mam jeszcze rozpy.
Nie wiem ile rydwanów będę mógł wystawić.
Na razie piszcie ile kto może dać bo nie mam jeszcze rozpy.
Nie wiem ile rydwanów będę mógł wystawić.
Infernal Puppet pisze:Skavenom udaje się 100%, nieudane projekty to sabotaże konkurencji więc się nie liczą .
- Jacek_Azael
- Masakrator
Ja mam jednego. Pomalowany jest dość dobrze. A sam mam zajebisty problem. W moim teamie na DMP wykruszył sie gracz. Daliśmy ogłoszenie, zgłosił się jeden człowiek, ale tak jak ja gra WE...Pomyślałem, że może bym z bestiami pojechał. Tylko muszę dość dużo pożyczyć. 2x hero z Gw, kilka gorow i każdą ilość bestigorów. Najgorsze te bestigory 2x30. Piszę, bo może ktoś ma. Standardowa zapłata. Pzdr.
Dobra, zebrałem myśli i na silesiana mi trza:
5 rydwanów
4 centki( może nie, zobacze jak potestuje)
1-2 Gorgony(nie wiem czy ze swoją się wyrobię)
Załata w złotym płynie, piniążkach lub dobrym słowie, ale najchętniej 2 ostatnie.
5 rydwanów
4 centki( może nie, zobacze jak potestuje)
1-2 Gorgony(nie wiem czy ze swoją się wyrobię)
Załata w złotym płynie, piniążkach lub dobrym słowie, ale najchętniej 2 ostatnie.