Klątwa rogatego szczura

Jak zaszarżować trzy oddziały na raz, strzelać z łuku ze sztandarem w ręku i schować przed ostrzałem wielkiego spaślaka w grupie pokurczów.

Moderatorzy: Shino, Lidder, kudłaty, Furion

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
syslak
"Nie jestem powergamerem"

Klątwa rogatego szczura

Post autor: syslak »

mam polski army book i nie wiem jak sie ten czar nazywa. Ale mniejsza w opisie mam, ze moge rzucic ten czar na DOWOLNA JEDYNOSTKE PIESZA, rzucan 4k6 i tyle zmienia sie w klanraty, a jak to jest z postaciami, które sa piesze (wedlog podrecznika sa one tez JEDNOSTKAMI pieszymi)
Ostatnio zmieniony 22 kwie 2011, o 09:49 przez syslak, łącznie zmieniany 2 razy.
General Baga pisze:oftoooooooooooooooooooooopppppppppppppppppppppppp (wybaczcie ale obiecałem chłopakom) :mrgreen: :roll:
TRUE LEGION KRAKÓW

Awatar użytkownika
Asassello
Pan Spamu
Kontakt:

Post autor: Asassello »

Zgodzę się z Tobą, piesze postacie są piesze.

Choć może jakbyś sprecyzował pytanie, postawił ten magiczny znaczek w odpowiednim miejscu to by było łatwiej odpowiedzieć na Twojego posta (a przynajmniej nie musiałbym pisać te długiego zdania :) )
Obrazek

Awatar użytkownika
syslak

Asassello pisze:Zgodzę się z Tobą, piesze postacie są piesze.

Choć może jakbyś sprecyzował pytanie, postawił ten magiczny znaczek w odpowiednim miejscu to by było łatwiej odpowiedzieć na Twojego posta (a przynajmniej nie musiałbym pisać te długiego zdania :) )
Gdybyś napisał kropkę na końcu swojej wypowiedzi, byłoby prościej. :mrgreen:
General Baga pisze:oftoooooooooooooooooooooopppppppppppppppppppppppp (wybaczcie ale obiecałem chłopakom) :mrgreen: :roll:
TRUE LEGION KRAKÓW

Awatar użytkownika
Goglem
Wodzirej

Post autor: Goglem »

syslak pisze:
Gdybyś napisał kropkę na końcu swojej wypowiedzi, byłoby prościej. :mrgreen:
I kto to mówi =D> #-o
syslak pisze:mam polski army book i nie wiem jak sie ten czar nazywa. Ale mniejsza w opisie mam, ze moge rzucic ten czar na DOWOLNA JEDYNOSTKE PIESZA, rzucan 4k6 i tyle zmienia sie w klanraty, a jak to jest z postaciami, które sa piesze (wedlog podrecznika sa one tez JEDNOSTKAMI pieszymi)

Awatar użytkownika
syslak

Dobra, ale czy ktoś odpowie na moje pytanie?
TRUE LEGION KRAKÓW

Awatar użytkownika
Goglem
Wodzirej

Post autor: Goglem »

Bohaterowie piesi też się zamieniają w klanraty, jednak jeżeli rzucisz mniej niż ma oddział to bohaterowie i tak schodzą na końcu (wcześniej muzyk, sztandar i czempion)

Awatar użytkownika
syslak

Aha, to dziękuje za odpowiedź, ale chodzi mi o bohatera, który idzie sam.
TRUE LEGION KRAKÓW

Awatar użytkownika
Mhroczny Rycerz
Falubaz

Post autor: Mhroczny Rycerz »

No to sie pojawi jeden klanrat (bo nie ma opcji żebyś rzucił mniej niż wynosi stan osobowy jednostki :P)
White Lion pisze:Mam prośbę :)

Nie, nie masz. Chyba że znudziło Ci się to forum, to wtedy możesz kontynuować nakłanianie do piractwa -- Tomash
Why so serious? ;)

ODPOWIEDZ