Klątwa rogatego szczura
Moderatorzy: Shino, Lidder, kudłaty, Furion
Klątwa rogatego szczura
mam polski army book i nie wiem jak sie ten czar nazywa. Ale mniejsza w opisie mam, ze moge rzucic ten czar na DOWOLNA JEDYNOSTKE PIESZA, rzucan 4k6 i tyle zmienia sie w klanraty, a jak to jest z postaciami, które sa piesze (wedlog podrecznika sa one tez JEDNOSTKAMI pieszymi)
Ostatnio zmieniony 22 kwie 2011, o 09:49 przez syslak, łącznie zmieniany 2 razy.
TRUE LEGION KRAKÓWGeneral Baga pisze:oftoooooooooooooooooooooopppppppppppppppppppppppp (wybaczcie ale obiecałem chłopakom)![]()
Zgodzę się z Tobą, piesze postacie są piesze.
Choć może jakbyś sprecyzował pytanie, postawił ten magiczny znaczek w odpowiednim miejscu to by było łatwiej odpowiedzieć na Twojego posta (a przynajmniej nie musiałbym pisać te długiego zdania
)
Choć może jakbyś sprecyzował pytanie, postawił ten magiczny znaczek w odpowiednim miejscu to by było łatwiej odpowiedzieć na Twojego posta (a przynajmniej nie musiałbym pisać te długiego zdania

Gdybyś napisał kropkę na końcu swojej wypowiedzi, byłoby prościej.Asassello pisze:Zgodzę się z Tobą, piesze postacie są piesze.
Choć może jakbyś sprecyzował pytanie, postawił ten magiczny znaczek w odpowiednim miejscu to by było łatwiej odpowiedzieć na Twojego posta (a przynajmniej nie musiałbym pisać te długiego zdania)

TRUE LEGION KRAKÓWGeneral Baga pisze:oftoooooooooooooooooooooopppppppppppppppppppppppp (wybaczcie ale obiecałem chłopakom)![]()
I kto to mówisyslak pisze:
Gdybyś napisał kropkę na końcu swojej wypowiedzi, byłoby prościej.

syslak pisze:mam polski army book i nie wiem jak sie ten czar nazywa. Ale mniejsza w opisie mam, ze moge rzucic ten czar na DOWOLNA JEDYNOSTKE PIESZA, rzucan 4k6 i tyle zmienia sie w klanraty, a jak to jest z postaciami, które sa piesze (wedlog podrecznika sa one tez JEDNOSTKAMI pieszymi)
- Mhroczny Rycerz
- Falubaz
No to sie pojawi jeden klanrat (bo nie ma opcji żebyś rzucił mniej niż wynosi stan osobowy jednostki
)

Why so serious?White Lion pisze:Mam prośbę
Nie, nie masz. Chyba że znudziło Ci się to forum, to wtedy możesz kontynuować nakłanianie do piractwa -- Tomash