Ponieważ sporo osób pytało i prosiło (a i mi się osobiście jako właścicielowi smartfona z Androidem ten pomysł spodobał), właśnie zainstalowałem na forum rozszerzenie Tapatalk, które pozwala wygodnie korzystać z forum za pomocą aplikacji (płatnej niestety, ale wygoda kosztuje) na iOS (iPhone, iPad) i Androida.
Zapraszam do testowania i zgłaszania uwag.
Na wstępie: javascript Tapatalka jest podpięty wyłącznie do szablonów RedSilver3, Ultrasilver-Red i DarkFantasy. Jeśli chcesz korzystać z BP za pośrednictwem Tapatalk, musisz używać jednego z tych trzech szablonów.
Użytkownicy dwóch pozostałych (Black i CA Gen2), tzn. całych trzynastu, powinni być pogodzeni z tym że nikt nie daje faka o te szablony i generalnie niech się odzwyczajają od nich powoli.
Tapatalk
Tapatalk
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl