Koszalin 18.09.2011 Wschód vs Zachód - 2800 no limit

Regulaminy, relacje, scenariusze, kampanie, pokazy etc.

Moderatorzy: Laik, Dymitr

ODPOWIEDZ
JaSzczuras
Chuck Norris

Koszalin 18.09.2011 Wschód vs Zachód - 2800 no limit

Post autor: JaSzczuras »

Termin: 18.09.2011. NIEDZIELA

Bitwy: 3
Zasady: 8 edycja + uściślenia sędziowskie link do uściśleń sędziowskich
Format: 2800 ograniczenia z rulebooka czyli max 3 identyczne specjale + 2 identyczne rary
mały upgrade:
bez SPECJALNYCH CHARAKTERÓW

Mały dodatek dla ogrów - z uwagi na termin wydania podręcznika do Ogrów można grać na starym dexie lub nowym.

Stoły i makiety: stoły 72x48 cali.
Ranga turnieju: Lokalny
Miejsce turnieju: Koszaliński Klub Osiedlowy "Na skarpie" - ul. Na skarpie 17, Koszalin
Liczba miejsc: 24
Sędzia: Sędzia Główny: Rule Book, zdrowy rozsądek; Współsędziowie: Robert "Szczur" Sońta.
Proxy: Dopuszczone
Wpisowe: 10zł

Zapisy na forum Zada Trolla (Link do forum) poprzez wpis w temacie lub na border princes link do tematu na Border Princes- preferowany sposób border princes.

Dodatkowo każdy gracz będzie mógł uzyskać dodatkowe max 6 dużych pkt do klasyfikacji generalnej, za:
1pkt - czytelna rozpiska posiadająca opis przedmiotów, statystyki itp np. Ab, Excel, Word lub ręczna - ta musi być koniecznie wyraźnie napisana, jak nie będę mógł się rozczytać to sorka, przypomnę, że wzrok już nie ten :D
1pkt – przygotowanie do gry: posiadanie własnych kostek, miarki, Army Booka, templatek używanych w armii - liczą się cała lorka używana przez gracza np. do shadowa potrzeba dodatkowo wzornika 3 calowego.
1pkt – Movement Traye pod oddziałami [wszystkie oddziały rankowej piechoty i przynajmniej połowa oddziałów typu skirmish]
1pkt – Przynajmniej 3 kolory na całej/połowie armii - 1/2pkt
1pkt – Wyswig [pełny wyswig na oddziałąch, heros jeżeli jest bsb musi mieć sztandar itp]
Skład jury: Szczur.

Plan imprezy:
8.30 - 9.00 zapisy
9.00 - 12.00 I bitwa battle line
12.00 - 15.00 II bitwa battle line
15.00 - 15.15 - czas na papu
15.15 - 18.15 - III bitwa zgadnijcie :)
18.30 - ogłoszenie wyników
Ostatnio zmieniony 11 wrz 2011, o 18:40 przez JaSzczuras, łącznie zmieniany 4 razy.

JaSzczuras
Chuck Norris

Zapisani:

1. Szczur
2. Banan
3. Ugh
4. The Miz alias Kizi Mizi alias Fartan
5. Sztajger
6. Wróbel
7. Dux
8. Goglem
9.
10.
11.
12.
13.
14.
15.
16.
17.
18.
19.
20.
21.
22.
23.
24.
Ostatnio zmieniony 8 wrz 2011, o 21:44 przez JaSzczuras, łącznie zmieniany 1 raz.

Xen
Chuck Norris

Post autor: Xen »

Szczuras pisze: trza posiadać oryginalny podręcznik do nowych ogrów. Ksera, pdfy, itp są nie dopuszczone.
Dlaczego? Przecież ten PDF z przecieku to jest 100% podręcznika, już to potwierdzono ;) )
Only the strongest will survive
Lead me to heaven, when we die
I am the shadow on the wall
I'll be the one to save us all

Awatar użytkownika
The Miz
Chuck Norris

Post autor: The Miz »

Ja bym przyjechał, w sumie jak ktoś jeszcze by jechał tylko pytanko, jak się sprawa ma z HE w sensie czy mogą mieć więcej rarów i specjali czy nie ??
Because I'M The Miz and I'M AWESOME!!!!
http://www.youtube.com/watch?v=iMt-MJ1h ... ure=fvwrel

Awatar użytkownika
:UGH
"Nie jestem powergamerem"

Post autor: :UGH »

Na 90% będę ;)

Awatar użytkownika
Mr. Hyde
Mudżahedin
Kontakt:

Post autor: Mr. Hyde »

Dopisz, ale nie koniecznie na 100%

JaSzczuras
Chuck Norris

Xen pisze:
Szczuras pisze: trza posiadać oryginalny podręcznik do nowych ogrów. Ksera, pdfy, itp są nie dopuszczone.
Dlaczego? Przecież ten PDF z przecieku to jest 100% podręcznika, już to potwierdzono ;) )

Ok może być wydrukowany PDF, potwierdziłem sam osobiście wiem, o 2 błędach ale to się wytnie :)

JaSzczuras
Chuck Norris

The Miz pisze:Ja bym przyjechał, w sumie jak ktoś jeszcze by jechał tylko pytanko, jak się sprawa ma z HE w sensie czy mogą mieć więcej rarów i specjali czy nie ??

Według erraty GW możesz mieć do 6 specjali i 4 rarów na 2800.

Sorka, że tak długo nie odpisywałem ale do dziś byłem na wyjeździe i kompletny brak neta.

JaSzczuras
Chuck Norris

mały upgrade:
bez SPECJALNYCH CHARAKTERÓW

ODPOWIEDZ