Giant on ice
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
Giant on ice
wprawdzie to nic nowego, ale ze gigant byl w poprzedniej odslonie BP, ktora zostala wessana do warpa, a kilka osob o niego prosilo, wklejam zdjecia jeszcze raz.
"I fart in your general direction"
Pomysl fajny strasznie.
Podstawka - swietnie wyszedl snotling pod warstwa lodu.
samo wykonanie (szczegolnie chodzi mi o malowanie) ciut gorzej - ale napewno godne pochwaly
Podstawka - swietnie wyszedl snotling pod warstwa lodu.
samo wykonanie (szczegolnie chodzi mi o malowanie) ciut gorzej - ale napewno godne pochwaly
Hehehe pamiętam go jest super
Kupię bretońskie modele z 5tej edycji:
Metalowi quesci,
French Games Day Knight 'L'Hermite De Malemont' !! ,
4ed rycerze na piechotę.
Snot Fanpage <<--- , klikać!
Metalowi quesci,
French Games Day Knight 'L'Hermite De Malemont' !! ,
4ed rycerze na piechotę.
Snot Fanpage <<--- , klikać!
na calosc mialem dwa tygodnie (a nie byla to jedyna rzecz, ktora mialem na glowie), z czego konwertowanie zajelo 10 dni. na malowanie za duzo czasu wiec nie zostalo... mialem go potem jeszcze poprawic, ale nie bylo okazji - gigant stoi w biurze w UK.TruePunk pisze:samo wykonanie (szczegolnie chodzi mi o malowanie) ciut gorzej - ale napewno godne pochwaly
"I fart in your general direction"
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
OOOO LOOOL
To działa chyba jako broń psychologiczna.
Jestem w takim szoku, że pewnie z miesiąc będzie mi się śniły pośladki tej baleriny...
To działa chyba jako broń psychologiczna.
Jestem w takim szoku, że pewnie z miesiąc będzie mi się śniły pośladki tej baleriny...
Gra w warzywniaku uświadomiła mi że zawsze chciałem zostać ogrodnikiem. Taki spokój, można się wyciszyć i bez napinki poturlać kostkami.
KFC-Karl Franz Chicken
KFC-Karl Franz Chicken
Mi się baardzo podoba. Nie ma to jak humorystyczne podejście do fiksów
Po zobaczeniu tych fot moje zycie nie bedzie juz takei samo....
Złó wcielone!
Złó wcielone!