PlayMini Number One!
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
PlayMini Number One!
Witam!
Mam przyjemność jako pierwszy zgłosić gotowego kandydata na zwycięzcę konkursu PlayMini!
Oto ON!:
Kandydat nr 1 ma 15 lat i jest leśnym goblinem. Ubiera się zgodnie z najnowszymi trendami w brązy i czerwienie. Nosi nakrycie z czaszki włochatego pająka, a biżuterię i buty ma wykonane z w 100% naturalnych komponentów (kości i skóra leśnego elfa). Właśnie zrobił prawko na pająka, którego dostał na 15 urodziny (pojazd terenowy, czarno-czerwony metalic). Kandydat nr 1 na codzień jest miły, wesoły i sympatyczny oraz z zapałem wypełnia wszelkie polecenia rodziców W przyszłości chciałby pomagać głodnym dzieciom z Badlands i jeździć Giant Spiderem. Bardzo liczy na Wasze głosy i serdecznie Was pozdrawia!!
ps. Figurka zrobiona z V edycyjnego pająka. Goblin to champion piechoty, któremu dorobiłem włócznię zamiast toporka, co by miał wysiwyg. Podstawka taka by pasowała do reszty mojej armii.
Pomalowany tak jak maluję resztę armii - lepiej raczej bym nie potrafił na tą chwilę (no może trochę lepiej ).
Zdjęć zrobiłem sporo, ale w ogóle mi dziś nie wychodziły, więc wrzucam tylko 2, które powiedzmy że są "udane".
Mam nadzieję, że niektórym z Was przypadnie do gustu
Pozdr!
Mam przyjemność jako pierwszy zgłosić gotowego kandydata na zwycięzcę konkursu PlayMini!
Oto ON!:
Kandydat nr 1 ma 15 lat i jest leśnym goblinem. Ubiera się zgodnie z najnowszymi trendami w brązy i czerwienie. Nosi nakrycie z czaszki włochatego pająka, a biżuterię i buty ma wykonane z w 100% naturalnych komponentów (kości i skóra leśnego elfa). Właśnie zrobił prawko na pająka, którego dostał na 15 urodziny (pojazd terenowy, czarno-czerwony metalic). Kandydat nr 1 na codzień jest miły, wesoły i sympatyczny oraz z zapałem wypełnia wszelkie polecenia rodziców W przyszłości chciałby pomagać głodnym dzieciom z Badlands i jeździć Giant Spiderem. Bardzo liczy na Wasze głosy i serdecznie Was pozdrawia!!
ps. Figurka zrobiona z V edycyjnego pająka. Goblin to champion piechoty, któremu dorobiłem włócznię zamiast toporka, co by miał wysiwyg. Podstawka taka by pasowała do reszty mojej armii.
Pomalowany tak jak maluję resztę armii - lepiej raczej bym nie potrafił na tą chwilę (no może trochę lepiej ).
Zdjęć zrobiłem sporo, ale w ogóle mi dziś nie wychodziły, więc wrzucam tylko 2, które powiedzmy że są "udane".
Mam nadzieję, że niektórym z Was przypadnie do gustu
Pozdr!
Fajna robota i jeszcze fajniejszy opis. Niezle sie usmialem.
Jednego tylko nie rozumiem...
Jednego tylko nie rozumiem...
Rozkopał jakiś grób?Kołata pisze: Nosi nakrycie z czaszki włochatego pająka, a biżuterię i buty ma wykonane z w 100% naturalnych komponentów (kości i skóra leśnego elfa).
Elfik wpadł na leśnej drodze szybkiego ruchu pod pędzący pumpwagon A humanitarny..tfu elfinitarny goblinek zrobił mu pogrzeb a na pamiątkę tego wydarzenia ...wziął sobie trochę z elfa
Druga wersja to taka że zapomniał zaparkować pająka jak szedł do sklepu po zakupy dla rodziny i pająk poszedł na spacer i gdzieś tam elfa upolował:D
Tak czy inaczej - Kołata stworzył juz wokół swojego championa fajny klimat - naprawde praca mi sie bardzo podoba
Pozdro!
Druga wersja to taka że zapomniał zaparkować pająka jak szedł do sklepu po zakupy dla rodziny i pająk poszedł na spacer i gdzieś tam elfa upolował:D
Tak czy inaczej - Kołata stworzył juz wokół swojego championa fajny klimat - naprawde praca mi sie bardzo podoba
Pozdro!
szydera ]:->
ladnie wyglada ale sie blyszczy nie wiem dlaczego ten pajak
ladnie wyglada ale sie blyszczy nie wiem dlaczego ten pajak
hehhe pająk super a opis jeszcze lepszy
Kupię bretońskie modele z 5tej edycji:
Metalowi quesci,
French Games Day Knight 'L'Hermite De Malemont' !! ,
4ed rycerze na piechotę.
Snot Fanpage <<--- , klikać!
Metalowi quesci,
French Games Day Knight 'L'Hermite De Malemont' !! ,
4ed rycerze na piechotę.
Snot Fanpage <<--- , klikać!
Praca bardzo fajna. Ale to, co mnie zmasakrowało, to opis
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
No wiec zanim rozpocznie się cisza wyborcza, zachęcam wszystkich do oddania swego cennego głosu na kandydata numer 1. Warto spełnić swój obowiązek i zarazem skorzystać z przywileju prawa wyborczego.
W szczególności zachęcam wszystkich graczy O&G, wszystkich wielbicieli staroedycyjnych modeli, malujących dla siebie a nie sprzedaż, członków wszystkich klubów do jakich należałem i należę , rodzinę, sąsiadów, znajomych, przyjaciół z zaprzyjaźnionych krasnoludzkich twierdz, humies, stunties, skinnies, ratz, bosses and grotz! Everyone's invited!
W szczególności zachęcam wszystkich graczy O&G, wszystkich wielbicieli staroedycyjnych modeli, malujących dla siebie a nie sprzedaż, członków wszystkich klubów do jakich należałem i należę , rodzinę, sąsiadów, znajomych, przyjaciół z zaprzyjaźnionych krasnoludzkich twierdz, humies, stunties, skinnies, ratz, bosses and grotz! Everyone's invited!
Kołata pisze:No wiec zanim rozpocznie się cisza wyborcza, zachęcam wszystkich do oddania swego cennego głosu na kandydata numer 1. Warto spełnić swój obowiązek i zarazem skorzystać z przywileju prawa wyborczego.
Kołata, powinies w pijarze pracować... masz talent.
Najbardziej, podoba mi się wyraz jego mordki, widać, że wredny Co do samego malowania, generalnie całkiem niezły TT.
Plusy :
- Skóra, zarówno goblina, jak i pająka, bardzo ładna, a kolorystyka pająka bardzo mi się podoba.
- Freehand, prosty, ale efektowny jak na TT.
- Stare modele orków i goblinów maja masę klimatu. Gratulacje ze nie wybrałeś nowych plastików.
Minusy :
- Metal, podstawowy kolor + wash to jednak nie jest to.
- Żółty po czarnym
- Szczegóły jak, np. to coś przy włóczni, wyglądają na niedopracowane
- Zdjęcie, za ciemne
Podsumowując, klimatowy i fajny TT, ale nie oddam na niego swojego głosu.
Plusy :
- Skóra, zarówno goblina, jak i pająka, bardzo ładna, a kolorystyka pająka bardzo mi się podoba.
- Freehand, prosty, ale efektowny jak na TT.
- Stare modele orków i goblinów maja masę klimatu. Gratulacje ze nie wybrałeś nowych plastików.
Minusy :
- Metal, podstawowy kolor + wash to jednak nie jest to.
- Żółty po czarnym
- Szczegóły jak, np. to coś przy włóczni, wyglądają na niedopracowane
- Zdjęcie, za ciemne
Podsumowując, klimatowy i fajny TT, ale nie oddam na niego swojego głosu.