Tyran i butcher do większych ironów , bsb i fierbelly do mniejszych i próbujemy napierdalać.
ewentualnie myślę o wariancie że mniejszych ironów zamieniam na zwykłe ogry , zrzucam jednego irona z większych i pakuję w gnobblary w wersji 10 z traperami dwa oddziały, rozważam też rozbicie mournfangów na 2x2 bez bannerów z samym muzykiem i jakoś zwiększyć maneaterów do 6 z scout i stubborn.
Tyrant
Sword of strife (+2A)
giantbreaker
amulet of endurace
enchanted shield
Butcher 2lv
great weapon
dispell scroll
Fierbelly 2lv
crown of command
gold sigil sword
Bruiser BSB
Amulet of Preservation
ironcurse icon
8 Ironguts snt,mus
banner of discipline
6 Ironguts snd,mus
2x1 Sabertusk
Gorger
4 Maneaters scout, stubborn
ahw
4 Mournfang Cavalery snd, mus
dragonhide banner, ironfist, h armour
2x Ironblaster
Ogry na 2600 , takie moje kombinacje
- Murmandamus
- Niszczyciel Światów
Ogry na 2600 , takie moje kombinacje
Ostatnio zmieniony 29 wrz 2011, o 10:44 przez Murmandamus, łącznie zmieniany 1 raz.
Pamiętaj tylko że Gold Sigil Sword wyłącza firebellyemu płonące ataki oraz nie wpływa na kolejność zionięcia przez niego.
Maneaterom dajesz CG albo jakiś sztandar? osobiście złączył bym ironów w jeden kloc, ewentualnie za kilku z nich powiększył bym maneaterów. Po rozbiciu mournfangów na 2x2 ich sztandar dałbym własnie maneaterom
Maneaterom dajesz CG albo jakiś sztandar? osobiście złączył bym ironów w jeden kloc, ewentualnie za kilku z nich powiększył bym maneaterów. Po rozbiciu mournfangów na 2x2 ich sztandar dałbym własnie maneaterom
Złomowisko: https://goo.gl/photos/xRMRQZGkEgCpcHcx5
- Murmandamus
- Niszczyciel Światów
ludojady bez sztandaru, chciałem 6 ale nie mieszczą się by mieć bardzo silny oddział blisko wroga. trzba bedzie belliemu dac gw a we butcherowi magiczną bron na wypadek jakis eteryków.
- RedScorpion
- Falubaz
Dwa razy dałeś talisman of endurace, tak chyba nie wolno
- Murmandamus
- Niszczyciel Światów
fakt bsb powinien miec amulet of preservation