szkic do conversa Siaska
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
A moze jest to fotoszopa + tablet ?? (no fotoszopa czy jakis programik z tej dzialki bankowo) ...
to grimgor bodaj. podstawka po byku.Stachu pisze: Zapowiada sę nieźle ale ciężko będzie to wsadzić na jakąś podstawkę, chyba, że na 40/40.
Painter 9.5A moze jest to fotoszopa + tablet ?? (no fotoszopa czy jakis programik z tej dzialki bankowo) ...
no wiesz, domyślenie się tego nie było chyba wyzwaniem,Ashin pisze:Ja stawiam na to że szkic wykonany jest za pomocą tabletu i to pewnie jakiegoś fajnego Wacoma
jakieś taki mądry, to powiedz, który to wacom
oooooo!!!!!!! TO JEST TO O CZYM MARZYLEM!! KERIM, JAK TO ZROBISZ TO POWIEM CI SYMBOLICZNE "KOCHAM CIE" (ALE ZA DUZO TO SOBIE NIEMYSL, BO JESZCZE MOJE ZNAJOME BEDA ZAZDROSNE :p) ale na powaznie. dokladnie o cos takiego mi chodziło. naprawde full wypas. czekam na efekty kiedy sie spodziewac mozna?
WACOM Cintiq 21UXno wiesz, domyślenie się tego nie było chyba wyzwaniem,
jakieś taki mądry, to powiedz, który to wacom Laughing
"jest świetny, dla kogoś kto używa go do zarabiania jest wart swojej ceny, trzeba uważać na plastik na ekranie - zarysujesz go nawet grippenem, ponoć wymieniają go w rajchu, ale nie sprawdzałem."
zgadłem ??
Ashin pisze:WACOM Cintiq 21UXno wiesz, domyślenie się tego nie było chyba wyzwaniem,
jakieś taki mądry, to powiedz, który to wacom Laughing
"jest świetny, dla kogoś kto używa go do zarabiania jest wart swojej ceny, trzeba uważać na plastik na ekranie - zarysujesz go nawet grippenem, ponoć wymieniają go w rajchu, ale nie sprawdzałem."
zgadłem ??
oż ty - jestem obserwowany!!
Google wie wszystko
A tak serio to wpadłem na to przypadkowo zanim jeszcze postawiłeś przede mną pytanie o tablet ponieważ, wspominałeś że rysujesz zawodowo,to szukałem z ciekawości jakiś twoich prac.
A żeby nie jechać dalej z offtopem to powiem jeszcze że goblinek na szkicu to przypomina mi pozą jednego z obsługantów spear chuccki, chociaż nie wiem czy dało by radę coś wycisnąć z tego modelu tak żeby fajnie wyglądał niosąc zwłoki:)
A tak serio to wpadłem na to przypadkowo zanim jeszcze postawiłeś przede mną pytanie o tablet ponieważ, wspominałeś że rysujesz zawodowo,to szukałem z ciekawości jakiś twoich prac.
A żeby nie jechać dalej z offtopem to powiem jeszcze że goblinek na szkicu to przypomina mi pozą jednego z obsługantów spear chuccki, chociaż nie wiem czy dało by radę coś wycisnąć z tego modelu tak żeby fajnie wyglądał niosąc zwłoki:)
Man, dopiero wychodzę z zapaści po pracy dzisiejszej nocy, na weekend mam 25 rysunków w kolorze. Jak myślisz, kiedy kapitan?Siasek pisze:miodzio miodzio miodzio Kerim zwiarujeje na treningu dostlaem 2 razy w pape pilka bo mysalelm o tej figsie spac po nocy pewnei niebede mogl
a jak stoisz z Kapitanem?
w zasadzie to jedyna słuszna metoda.W ogóle to uważam że to świetna metoda zrobić sobie jakiś szkic przed przystąpieniem do pracy. Jak będę odrabiał "pracę domową" z ostatniej lekcji
to przedtem też coś sobie porysuje
a to co znalazłeś to właśnie mój Arbeit, co z rzadka mach frei