Guild Wars 2
Moderator: Zaklinacz Kostek
Guild Wars 2
Ktoś już się nie może doczekać tak jak ja ? Co myślicie, przebije WoWa? Ktoś grał w GW1 ? Ciekawi mnie odejście od mechaniki Holy Trinity i zastąpienie jej control/support/dps. Jak dla mnie gra zapowiada się genialnie.
"Wojny przychodzą i odchodzą a moi żołnierze są wieczni"
-
- Masakrator
A będzie można skakać? Jeśli tak, to R-E-W-O-U-C-J-A. Zwycięstwo nad wowem ma w kieszeni.
- Slayer Zabójców
- Masakrator
Wątpię w to, żeby GW2 miało pobić WoWa, w końcu tylko jego reklamuje Chuck: http://www.youtube.com/watch?v=QsbHU-1L0Eo
WoW upada. Po wejściu Pandarii w cholerę graczy im odpadnie bo się rzucają wszyscy na prawo i lewo. Sporo ludzi grających casualowo przerzuci się na warhammera a inni na diablo 3 nie mówię, że nie zostanie kilkumilionowe grono fanów, ale już gra zdecydowanie mniej ludzi niż chociażby rok temu.
"Not that I have anything against senseless violence, manling, but why exactly are you strangling that old man?"
+++ Gotrek Gurnisson, Trollslayer +++
facebook.com/HammerhoodGames <--- takie tam o grach
Stare Dwarfy oraz O&G KUPIĘ
+++ Gotrek Gurnisson, Trollslayer +++
facebook.com/HammerhoodGames <--- takie tam o grach
Stare Dwarfy oraz O&G KUPIĘ
-
- Masakrator
A iluż to wieszczów było, przepowiadających upadek WoWa;p. I jakoś nie opadł i ma się dobrze. Ale to OT.WoW upada. Po wejściu Pandarii w cholerę graczy im odpadnie bo się rzucają wszyscy na prawo i lewo. Sporo ludzi grających casualowo przerzuci się na warhammera a inni na diablo 3 nie mówię, że nie zostanie kilkumilionowe grono fanów, ale już gra zdecydowanie mniej ludzi niż chociażby rok temu.
Warhammera? A ten tytuł nie umiera?Booxi pisze:WoW upada. Po wejściu Pandarii w cholerę graczy im odpadnie bo się rzucają wszyscy na prawo i lewo. Sporo ludzi grających casualowo przerzuci się na warhammera a inni na diablo 3 nie mówię, że nie zostanie kilkumilionowe grono fanów, ale już gra zdecydowanie mniej ludzi niż chociażby rok temu.
Woot?
Ja już od dawna nie mogę się doczekać GW2, dlatego jeśli faktycznie zaczęli robić beta testy to wspaniale. Grałem w 1 i muszę przyznać, że klimat ma chyba najlepszy ze wszystkich mmo, mniej "skośny" niż powiedzmy aion czy l2, a także mniej bajkowy niż WoW (mi to osobiście jakoś bardzo nie przeszkadza, ale wiem, że wiele osób to odstrasza). Zobaczymy co z tego wyjdzie, ale ja na pewno w dniu premiery kupuję i zakładam mesmera
Będzie Mesmer jak w 1 ?Dalv pisze: i zakładam mesmera
To może trzeba będzie faktycznie starą ekipę skrzyknąć i znowu bić się o najwyższe podia
Zwyciężaj bez przechwalania się, przegrywaj bez biadolenia, a inni wkrótce zaczną cię szanować - Napoleon Hill
kudłaty pisze:80+ siekier dwuręcznych to odkryta opcja ofensywna.
Ja się tylko boję, że premiera przesunie się na... eee, powiedzmy przyszły rok, bo już od kilku lat mam nadzieję, że właśnie w danym roku wydadzą grę, a tu pstryk, dalej nic. Na szczęście ta beta chyba faktycznie ruszyła więc rok 2012 jest już raczej ostateczną datą wydania, ale co by nie mówić jeszcze dużo czekania
Dla wszystkich zainteresowanych: Arena Net udostępniła przedsprzedaż GW2 już od 10 kwietnia ! Jeśli ktoś kupi GW2 w przedsprzedaży dostanie dostęp do wszystkich weekendowych testów beta Guild Wars 2. Grę bedzie mozna kupic rowniez w złotówkach. http://guildwars2.com.pl/pre-ordery-10-kwietnia/
"Wojny przychodzą i odchodzą a moi żołnierze są wieczni"
- MomoTheKiller
- Chuck Norris
Szkoda ze pudełkowa jest tylko kolekcjonerka. Bo kupiłbym a nie jestem fanem serii wiec nie potrzebuje tych wszystkich gadzetów - które i tak wyladowaly by u syna w koszu z zabawkami prędzej czy pozniej.
Arguing on the internet is like running in the Special Olympics. Even if you win, you're still retarded.
Pierwszy dodatek do GW1 śmierdział zupką chińska z kilometra, może i nie było tam pand, ale były skośne domki i ten niezrozumiały dla większości europejczyków klimat. Biorąc pod uwagę populacje graczy w takich krajach jak korea/chiny można się spodziewać, że i w GW2 się to pojawi. A tak btw, nie wiem czy śledzicie losy nieszczęsnego dodatku do wowa, ale teraz kiedy już wiadomo co i jak, gdy już nie ma NDA i jest beta, wygląda na to, że nowy dodatek pobije cataclysm na głowę (no dobra to nie takie trudne). Ja w każdym bądź razie czekam na GW2 jak na zbawienie, bo nie lubię Star warsów, a Dark Millenium nigdy nie wydadzą.Malkaw pisze:Ja myślałem nad wyborem albo GW2 albo Swtor aż nie wyjdzie Warhammer 40k Dark Milenium i wybrałem Swotra jak się okaże że kupa całkowita idę w GW2 aż znajdę swojego mmo gdzie po 8 latach mi pand nie wprowadzą