Loizok zakłada galerię

Każdy może się pochwalić swoim dziełem i wystawić na pochwały lub krytykę. Oceniają zdobywcy Golden Daemona - przeszli, przyszli i niedoszli.

Moderatorzy: Ziemko, wind_sower

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Loizok
Falubaz

Loizok zakłada galerię

Post autor: Loizok »

Stwierdziłem, że dobrym pomysłem będzie założenie galerii :) Pewnie część z was zna moje prace, które na bieżąco umieszczam w dziale "usługi"- wrzucam tam w 99% zdjęcia figurek, które maluję dla ludzi. Natomiast tutaj w galerii, będą dodawał zdjęcia figurek, które maluję sam dla siebie :mrgreen: + jakieś ciekawe Wipy. Jako, że cały czas mam ręce pełne roboty i zleceń mi nie brakuje, pewnie dość nieczęsto coś tutaj się pojawi :).
Niemniej zachęcam do oglądania i komentowania.

Aha i dość ważna rzecz- oprócz mnie, figurki dla klientów maluje ze mną moja ładniejsza połowa :D . Założyła konto i też będzie tutaj wrzucać zdjęcia figurek.

Na początek umarlak do mojej bandy Warheimowej: (podstawka zastępcza)

Obrazek

I szkielet:

Uploaded with ImageShack.us
Obrazek

Uploaded with ImageShack.us

Chyba czas zaopatrzyć się w statyw, bo trochę nieostre wychodzą mi zdjęcia..

Awatar użytkownika
dargo000
"Nie jestem powergamerem"
Kontakt:

Post autor: dargo000 »

Fajne umarlaki zwłaszcza zombie z dwoma mieczami, malowanie bardzo przyjemne. Zdjęcia faktycznie troche nie ostre, szkoda bo pewnie by wyglądały jeszcze lepiej.

Awatar użytkownika
Cookie Monster
Łysy oszukista

Post autor: Cookie Monster »

Fajnie te umarlaki:D btw ja krzywo popatrzyłem i myślałem, że ten pierwszy trzyma kose:D
Komentuję to co widzę na zdjęciach. Jeśli chcesz żeby ludzie oceniali Twoje prace to licz się z krytyką.
Więcej wszystkiego:http://lysymaluje.blogspot.com/

Awatar użytkownika
Naviedzony
Wielki Nieczysty Spamer

Post autor: Naviedzony »

Cookie Monster pisze:Fajnie te umarlaki:D btw ja krzywo popatrzyłem i myślałem, że ten pierwszy trzyma kose:D
Też miałem takie skojarzenie na pierwszy rzut oka.

Umarlaki fajne, szczególnie klingi tych dwóch mieczy.

Awatar użytkownika
Rasti
Wielki Nieczysty Spamer

Post autor: Rasti »

No bardzo przyjemne pracki. Wrzuć jakieś zdjęcia nie tak centralnie od przodu, tylko trochę od góry. 8)
No ale nie ma się do czego przyczepić, syto. :)

ODPOWIEDZ