tomb prince - skonczony
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
<szok> wyjebongo
Kupię bretońskie modele z 5tej edycji:
Metalowi quesci,
French Games Day Knight 'L'Hermite De Malemont' !! ,
4ed rycerze na piechotę.
Snot Fanpage <<--- , klikać!
Metalowi quesci,
French Games Day Knight 'L'Hermite De Malemont' !! ,
4ed rycerze na piechotę.
Snot Fanpage <<--- , klikać!
Wykopany w kosmos.... mega szacun!!!
Pewnie zamówił przez MOKerim pisze:no i great weapon ładnie wstawiony - uszatki nie pożałowałeś?
Sam mam kilka katanek Uszatków, właśnie przez MO zamówionych, robiem z nich dwuraki dla moich starych minosków
Figureczka faktycznie bardzo ładna, świetnie uchwycony efekt zawirowań piaskowych z tego Cloak of Dunes
fajny w takim jak by wirze ]:->
budzi groze
budzi groze
Prześwietny. Pozwolisz, że ukradnę pomysł?
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
a nie zauważyłeś że to skejwen go skonwertowałbless pisze:A idz, marudo ! Twoje zrzedliwe komentarze zapsuja humor autorowi tej pracy....skejwen pisze: a szczerze powiedziawszy to mi osobiscie w ogole sie nie podoba...
figurka bardzo fajna. mi się bardzo podoba. aż chce mi się zbierać TK
o! to tak jak jaskejwen pisze:1. Juz nie zajmuje sie malowaniem figsow bo nie przynosi mi to zadnej satysfakcji
Ja robię inną wersję, też zamówioną, ale nie za kesz tylko malowanie, a potem robię dla siebie, odpowiednio wir i fala (ten płaszczyk)