Właśnie wychodzi remake tego 1 podobno gra nie jest zła niestety ma jedną wadę nie działa na XP...
Moderator: Zaklinacz Kostek
Jeśli mam być szczery, nie zauważyłem różnicy pomiędzy poziomami trudności w U:EU. Czy dasz beginner, czy superhuman - jedno i to samo.Przemcio pisze:ja tam nadal napieram czasami w UFO:EU na poziomie SUPERHUMAN to jest dopiero hardcore...
Lidder pisze:To akurat proste - chodzi o podwyżki cen.-There's something large & nurgle-y coming first
Szkoda, bo xp to najlepszy system dla gospodarstw domowych. A jak się włączy wirtualna maszynę to może komputer przeciążyć, tak mi się wydaje w każdym razie.Przemcio pisze:Pamiętacie UFO:Enemy Unknown i XCOM: Terror from the Deep![]()
![]()
Właśnie wychodzi remake tego 1 podobno gra nie jest zła niestety ma jedną wadę nie działa na XP...
Źle Ci się wydaje.Mam u siebie XP +Virtual PC z WIN 98 -i nie wyczuwam żeby coś się z tego powodu miało krzaczyć,spowalniać itd- to zwykły emulator systemu. Mam 2GB ramu i AMD Athlon 2800- nie jest to szczyt techniki.Klafuti pisze: A jak się włączy wirtualna maszynę to może komputer przeciążyć, tak mi się wydaje w każdym razie.
jasne - w batlu też każesz przerzucić kostki przeciwnikowi? Eh ..ta młodzież - po co to grać skoro można wszystko poprawić ...Morog pisze:magiczne zaklęcie SAVE - LOAD chroni przed stratami