Mastery 2013 - dyskusje

Tematy z poprzednich sezonów LL

Moderatorzy: Dymitr, CzarnY, c4h10

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Lidder
Niszczyciel Światów
Kontakt:

Mastery 2013 - dyskusje

Post autor: Lidder »

Sup,

chciałbym się dowiedzieć od kiedy do kiedy można składać kandydatury na mastery na sezon 2013? Oraz kiedy zostanie zakończone głosowanie? Wiem, że dla niektórych to wcześnie, ale nie zapominajmy, że to ważna informacja nie tylko dla organizatorów, ale i dla graczy. Nie możemy wykluczać, że ktoś będzie chciał zrobić imprezę już w styczniu. Stąd też moja prośba, aby na dniach pojawiły się wstępne daty.

pzdr :)

Awatar użytkownika
Dymitr
Ace of Spades

Post autor: Dymitr »

Masz rację, powoli trzeba to zbierać. Jest więcej ważnych decyzji, które trzeba będzie podjąć, więc "juz za chwilę" się za to trzeba zabrać.
Lohost pisze: Nie myslalem ze to kiedys powiem, ale za Dymitra byl ordnung i az mi tego brakuje.

Awatar użytkownika
Jankiel
Sol Invictus

Post autor: Jankiel »

Przede wszystkim selekcjonerzy na ETC. Poprzedni mieli się wypowiedzieć i dać jakiś feedback, ale przepadli.
Jakieś pomysły, kandydatury? Może była reprezentacja coś wie?
Warhammer Pro-Tip #2: If Purple Sun isn't winning the game for you, consider using it more.

kudłaty
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: kudłaty »

Jeżeli mogę coś zaproponować jeżeli chodzi o mastery to dajmy deadline na zgłaszanie kandydatur do 15 grudnia (tydzień po Wrocławiu), wtedy głosowanie pójdzie mniej więcej do sylwestra.

Awatar użytkownika
Lidder
Niszczyciel Światów
Kontakt:

kudłaty pisze:Jeżeli mogę coś zaproponować jeżeli chodzi o mastery to dajmy deadline na zgłaszanie kandydatur do 15 grudnia (tydzień po Wrocławiu), wtedy głosowanie pójdzie mniej więcej do sylwestra.
Zabierasz wtedy pół miesiąca z nowego roku na organizację. W czym problem, aby podać wyniki do 15.?

Awatar użytkownika
Jankiel
Sol Invictus

Też sądzę, że nie ma co przeciągać. Kandydatury do Strategiconu i tydzień na głosowanie. Tydzień to aż nadto na oddanie głosu w czasach, gdy net jest już w telefonach za złotówkę.
Warhammer Pro-Tip #2: If Purple Sun isn't winning the game for you, consider using it more.

kudłaty
Szef Wszystkich Szefów

dla mnie git.

Awatar użytkownika
Jasif
Masakrator

Post autor: Jasif »

Niech tak będzie, im szybciej, tym lepiej.
paulinka17 pisze:Mówiłem, jabaniutki nawet oczka zmrużył z rozkoszy.
Dziedzic pisze:JH i UD razem, piekło zamarzło i serce Szaitisa pękło.

Awatar użytkownika
Dymitr
Ace of Spades

jeszcze tematy AR.COM, spokperson, FAQ Team - może też bysmy jakoś to mądrze ogarnęli?
Lohost pisze: Nie myslalem ze to kiedys powiem, ale za Dymitra byl ordnung i az mi tego brakuje.

Awatar użytkownika
Lidder
Niszczyciel Światów
Kontakt:

Dymitr pisze:jeszcze tematy AR.COM, spokperson, FAQ Team - może też bysmy jakoś to mądrze ogarnęli?
AR.com "załatwione", spokeperson to sprawa do selekcjonerów, a FAQ Team zostaw, bo działa na zupełnie innych zasadach. Lepiej jak LL nie ingeruję w nic na czym się nie zna.

Awatar użytkownika
Jankiel
Sol Invictus

Też tak sądzę. Uważam, że to powinno zostać w rękach selekcjonerów. Tylko, że tych ostatnich nie ma.

Awatar użytkownika
Dymitr
Ace of Spades

a kto do ar od nas idzie?

Awatar użytkownika
Lidder
Niszczyciel Światów
Kontakt:

Dymitr pisze:a kto do ar od nas idzie?
Shino się już zgłosił.

Awatar użytkownika
MlSlEK
Chuck Norris

Post autor: MlSlEK »

Zapewne nie tylko Łódź będzie chciała w ofercie masterowej włączyć mityczną transmisję internetową. Jest czas na to i można złożyć się na 1 dobry sprzęt przekazywany sobie na koniec imprezy gdyby w ofertach zaznaczać wolę zapłacenia składki. Można inwestować osobno, ale to będzie darmo leżeć, a kasę można lepiej wyłożyć na inne elementy turnieju.
Obrazek

kudłaty
Szef Wszystkich Szefów

Lidder pisze:
Dymitr pisze:a kto do ar od nas idzie?
Shino się już zgłosił.
Selekcjonera wybieramy w ten sam sposób? Bo u mnie 13 letni Dawid chciał się zgłosić, jak rozumiem jako pierwszy wchodzi? Tylko czy jako że zgłosił się sam to czy ma sobie dobrać kolegę czy będzie teraz jeden selekcjoner.

Awatar użytkownika
Jankiel
Sol Invictus

To wazne glosowanie, moze wartoby miec czas sie zastanowic.
Czy to wymaga aż takiego namysłu? Kandydatury będą zgłoszone już wcześniej, czasu na zastanowienie będzie sporo.
Ja też uważam, że powinniśmy się streszczać na wypadek, gdyby ktoś w styczniu chciał robić mastera. Ale nie będę się upierał.

kudłaty
Szef Wszystkich Szefów

Czas na kandydatury można śmiało zamknąć tuż po, max dzień dwa po Wrocławiu. Głosowanie może ruszać od razu. Co się zmieni w ten tydzień po Wrocławiu?

Awatar użytkownika
Lidder
Niszczyciel Światów
Kontakt:

3 tygodnie to też dobry czas na głosowanie.

Awatar użytkownika
Dymitr
Ace of Spades

a 13 to jeszcze lepszy.

reszta odpowiedzi (w tym na pytania Kacpra) już padła - będzie info w temacie głosowania. Glosować będziemy przez tydzień - a wiemy o tym już dzisiaj - wystarczy się zmobilizować aby raz na 7 dni wejść na forum i wysłać PM-kę. Jeżeli dla kogoś to problem, to IMO średnio nadaje się na przedstawiciela klubu na LL.

Awatar użytkownika
Sevi
Niszczyciel Światów
Kontakt:

Post autor: Sevi »

Dymitr pisze:Jeżeli dla kogoś to problem, to IMO średnio nadaje się na przedstawiciela klubu na LL.
Dokładnie, 100% poparcia.
Wisła Kraków.

ODPOWIEDZ