"etyka"

Wszystko to, co nie pasuje nigdzie indziej.

Moderatorzy: Fluffy, JarekK

ODPOWIEDZ
Muthare
Mudżahedin

"etyka"

Post autor: Muthare »

Zaleca się sparowanie graczy, którzy nie mają przeciwników, ze sobą. Nie jest to do końca sprawiedliwe, ale zmniejsza ilość sytuacji, gdzie w przed ostatniej bitwie gracz z wynikiem 20:0 ląduje na najwyższych stołach mimo, że nie powinien się tam znajdować. Dlatego, każdy z tych graczy nie może otrzymać wyniku mniejszego niż 10 punktów.
Jako że grupa trzymająca władzę kasuje moje posty ponownie zamieszczę to tutaj, moje pytanie brzmi (niestety nie mogę wstawić ankiety):

-Czy według powyższego zapisu sądzicie że zasługujecie na grę na wyższych stołach, czy ktoś odgórnie może sobie powiedzieć że nie bo Wasza obecność popsuje wyniki "ścisłego topu"?

Awatar użytkownika
Przemcio
Postownik Niepospolity

Post autor: Przemcio »

A właśnie może autorzy dokumentu napiszą kto "powinien" znajdować się na najwyższych stołach :?: :?: :?: bo mnie to też ciekawi.
Jak dla mnie to rozwiązanie jest z d... wzięte bo może się okazać, że ktoś kto miał zajebisty paring (tzn. akurat przeciwnik, który zapił gra armią z, którą ten co wstał ma do przodu) dostaje armię, z która mu się gra najciężej... gdzie tu niby sprawiedliwość :?: :?: :?: :?:

A swoją drogą jeśli posty przedmówcy wyglądały jak ten tu to kasowanie go to jakieś przegięcie puki kogoś się nie wyzywa albo nie pisze jakichś obraźliwych rzeczy to kasowanie postów to jakaś przesada...
We Bust in, Fight Through the Carnage, let the BOOMSTIK do the Talking...

Awatar użytkownika
Morog
Falubaz
Kontakt:

Post autor: Morog »

czyli uważasz, że trollom wolno wszystko?
https://www.youtube.com/watch?v=m3pqEA5AXTE#t=33

posłuchaj tego islamofilu.....
http://www.youtube.com/watch?v=CMEwoGGL6dg

"nie dyskutuj z głupcem, sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem"

Awatar użytkownika
kubencjusz
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: kubencjusz »

przegięcie puki kogoś się nie
Obrazek

Awatar użytkownika
Przemcio
Postownik Niepospolity

Wiesz a komu decydować kto jest trollem a kto nie?? poza tym jak nikogo nie wyzywa ani nie pisze obraźliwych i obelrzywych tekstów to niech pisze w końcu wolność słowa mamy...

Awatar użytkownika
Morog
Falubaz
Kontakt:

Post autor: Morog »

nie trzeba wyzywać by być trollem
liczy się motywacja
i wszyscy wiemy o co chodzi
https://www.youtube.com/watch?v=m3pqEA5AXTE#t=33

posłuchaj tego islamofilu.....
http://www.youtube.com/watch?v=CMEwoGGL6dg

"nie dyskutuj z głupcem, sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem"

Awatar użytkownika
GrimgorIronhide
Masakrator

Post autor: GrimgorIronhide »

@kubencjusz
No wiesz że wklejanie postów z wizerunkiem postaci martwej od 2 sezonów (albo od zawsze) uchodzi w pewnych kręgach za trolling :?:

szeszej
Falubaz

Post autor: szeszej »

Obrazek

Remo
Falubaz

Post autor: Remo »

Przemcio pisze: A swoją drogą jeśli posty przedmówcy wyglądały jak ten tu to kasowanie go to jakieś przegięcie puki kogoś się nie wyzywa albo nie pisze jakichś obraźliwych rzeczy to kasowanie postów to jakaś przesada...
Dopóki nie jest łamany regulamin to wydaje mi się, że rzeczywiście nie powinno się kasować postów tylko dlatego, że ktoś broni swoich racji (mimo, że w denerwujący sposób).

Na naszym forum klubowym Junior Admin stracił "posadę" właśnie za kasowanie postów kolegi którego nie lubiał a który regulaminu wprost nie łamał. Widocznie tutaj jest inaczej i przykleiwszy komuś łatkę "trolla" można kasować jego posty bez ostrzeżenia...

Awatar użytkownika
JarekK
Bothunter

Post autor: JarekK »

Chwila, moment, ludzie! To co tu widać podchodzi troszkę pod tyranię... Grupa osób trzyma władze nad forum + jest w topie i kasują posty ludzi, którzy próbują to pokazać. No bez jaj... A ja wam zadam inne pytanko, bo pare osób to już coś na ten temat przebąkiwało. Sądzicie, że niektóre turnieje (zwłaszcza te z "innymi ograniczeniami") mogą być robione pod swoich graczy? Nie używam konkretnych nazw bo to by było oskarżanie kogoś, ale tak czytając skargi, pochwały i ogólnie wypowiedzi ludzi na temat różnych turniejów przyszła mi taka myśl. No bo w sumie jaki to problem zrobić rozpiskę i pod nią napisać ograniczenia? A co myślicie o tym, że organizator gra na własnym turnieju? To jednak jest spora możliwość do kombinowania wszelakiego. Oczywiście ja się nie znam bo nic nie organizowałem, ale tak tylko czysto teoretycznie pytam.
Stone pisze: 16 gru 2019, o 13:36Żeby dobrze rosły, o warzywa trzeba dbać.

Awatar użytkownika
Karli
Postownik Niepospolity

Post autor: Karli »

-Czy według powyższego zapisu sądzicie że zasługujecie na grę na wyższych stołach, czy ktoś odgórnie może sobie powiedzieć że nie bo Wasza obecność popsuje wyniki "ścisłego topu"?
Każdy kto dobrze gra w tą grę i ma odrobinę szczęścia zasługuje by grać na pierwszych stołach turnieju.
Byłoby afrontem nie napić się z Frontem!

misha
Wielki Nieczysty Spamer

Post autor: misha »

@JarekK
toż go większa afera od rywina, agenta tomka i smoleńska razem wziętych, a myślałem, że nikt tego nie wykryje #-o bo tak właśnie od 3 lat analizowałem wyniki turniejów i doszedłem do takich samych wniosków co ty, to nie moze byc przypadek

myślę, że ta sprawa nie może pozostać nie wyjaśniona :mrgreen: agenci faktu i udelka juz sa na pewno na tropie
Klub Adeptus Mechanicus http://admech.club Warszawa, Okęcie, Al Krakowska
Sklep FGB Figurkowe Gry Bitewne http://fgb.club Warszawa, Zelazna 69A

Awatar użytkownika
Przemcio
Postownik Niepospolity

misha nie nabijaj się, może i to leci mocno jakąś teorią spiskową ale scenariusz jest jak najbardziej możliwy... a najlepsze jest to, że nie da się w takim przypadku nic zrobić.

misha
Wielki Nieczysty Spamer

Post autor: misha »

czyli mamy grupę trzymającą władzę :)
zwłaszcza, że z grubsza formaty turniejów są w zgłoszeniach na nowy sezon, ale coś w tym jest, bo niby czemu nie zrobiono ostatniego turnieju na 2x 1450 a zamiast tego było 2x1300, śmierdzi nurglem jak nic

zachowanie powagi przy takich głupotach jest skrajnie zgubne dla rozumu :D
Klub Adeptus Mechanicus http://admech.club Warszawa, Okęcie, Al Krakowska
Sklep FGB Figurkowe Gry Bitewne http://fgb.club Warszawa, Zelazna 69A

Awatar użytkownika
Grolshek
Administrator

Post autor: Grolshek »

Ja to bym komisję śledczą powołał...
Spróbuj lepszej gry: boltaction.pl

Awatar użytkownika
Kosa
Pan Spamu

Post autor: Kosa »

pierwsza w histori polskiego batla i forum Bp komisja śledcza.

Każda armia powinna mieć swojego reprezentanta, ot co!
"Człowiek jest czemś, co pokonanem być winno"
F.N.

Moja Galeria Pomalowanych Ludków

Awatar użytkownika
Karli
Postownik Niepospolity

Post autor: Karli »

Myślę, że nie ma co się zdawać na naszych lokalnych graczy w tej materii. Należy powołać międzynarodową komisję ds. wyjaśnienia tej afery. Piszcie posty na twf, na pewno ktoś usłyszy wołanie o prawdę z Polski ;-)
Byłoby afrontem nie napić się z Frontem!

Awatar użytkownika
cichy
Oszukista

Post autor: cichy »

Gdzie jest krzyż?!
Profesjonalne usuwanie wgnieceń z karoserii samochodowych i skutków gradobicia.

Awatar użytkownika
Matis
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: Matis »

Nie krzyż tylko MŁOT!!!
M&M Factory - Up. 14.01.2017 Ostatnia trójka pegazów

Awatar użytkownika
Rilam
Kradziej

Post autor: Rilam »

Młotów to by się kilka pewnie znalazło na forum jakby dobrze poszukać :D.

ODPOWIEDZ