1 Count Mannfred Von Carstein @ 530.0 Pts
General; Lore of Vampires; Magic Level 4; Lore of Death; Lore of Vampires
1 Vampire @ 269.0 Pts
Battle Standard Bearer; Magic Level 2; Lore of Beasts; Heavy Armour
Forbidden Lore [25.0]
Aura of Dark Majesty [25.0]
Charmed Shield [5.0]
Obsidian Lodestone [45.0]
1 Cairn Wraith @ 60.0 Pts
40 Crypt Ghouls (ghast) @ 410.0 Pts
31 Zombies @ 103.0 Pts
Standard; Musician
4 Dire Wolves + champion @ 50.0 Pts
5 Dire Wolves @ 40.0 Pts
2 Fell Bats @ 32.0 Pts
2 Bat Swarm @ 70.0 Pts
10 Crypt Horrors (champion) @ 390.0 Pts
1 Terrorgeist @ 225.0 Pts
1 Mortis Engine @ 220.0 Pts
Total Army Cost: 2399.0
Co myślicie? ... z magii mam wszystko co potrzeba do boostowania jednostek. +1S +1T z beasta jest syte. Terrorgej to loteria ale na niektóre armie myślę że da radę, no bo jednak trzeba czasem jakoś ściągnąć coś mocniejszego Boli może brak scrolla no ale 3 ressista powinno stykać a nie będę brał kolejnego bohatera żeby tylko scrolla trzymał bo czarów to mam aż nadto.
VC 2400 na manfredzie
nie wiem czy obronisz slonce czy pitke w Crypty tym MR? co kasuje ci oddział na tescie inicjatywy a Manfred nie jest zabijaką jak standardowy kolo
scroll to 90 ptk, championow sio, aure sio i moze wcisniesz
scroll to 90 ptk, championow sio, aure sio i moze wcisniesz
Klub Adeptus Mechanicus http://admech.club Warszawa, Okęcie, Al Krakowska
Sklep FGB Figurkowe Gry Bitewne http://fgb.club Warszawa, Zelazna 69A
Sklep FGB Figurkowe Gry Bitewne http://fgb.club Warszawa, Zelazna 69A
dużo różnych jednostek. Myślę że będzie ci się tym fajnie grało.
Jeżeli uda mi się pojechać do Poznania mam coś w podobie.
Zwróć uwagę że jeżeli przejdzie BG to cory musisz pozmieniać (no może nie musisz, ale radziłbym).
Poza tym IMO DS>MR3 - dlaczego? bo słonko jak przejdzie przez jedyny oddział dużych to już się nie poklepiesz na piąchy. Przy 5 woundach na Mańku nic nie powinno mu się ze snajperek stać.
Jeżeli uda mi się pojechać do Poznania mam coś w podobie.
Zwróć uwagę że jeżeli przejdzie BG to cory musisz pozmieniać (no może nie musisz, ale radziłbym).
Poza tym IMO DS>MR3 - dlaczego? bo słonko jak przejdzie przez jedyny oddział dużych to już się nie poklepiesz na piąchy. Przy 5 woundach na Mańku nic nie powinno mu się ze snajperek stać.
always Vampire
Dobra rozpiska choc imo 2 baski i drugie CH zamaist mortisa i geja byłyby stabilniejsze
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
To bym musiał wywalić wraitha ale jednak wole mieć tego eteryka. Zmniejszać krypty też nie ma sensu no a samych championów jak wywale i aure to nadal brak pkt. Resista nie chce wywalać bo jednak teraz ludzie grają na snajperkach Horrory juz nie jedną pitkę przeżyły :p
@QC - dla mnie horrory bez mortisa nie istnieją
Zawsze mowiłem że Szaitis to cienki bolek ^^Drwal pisze:
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
Nigdy nie byles tak wysoko jak wtedy ; pSzaitis pisze: Ostatnio na Poznaniu grałem nawet na 2!!!
zreszta to ma sens bo manfred ma 5+ regeny