DoW Long Drong [ PMOTM ]
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
DoW Long Drong [ PMOTM ]
Hi,
Popełniłem ostatnio kilka podstawek pod moją armię, na chwilę obecną tylko 6-7 wzorów ale powinno wystarczyć do powielenia i zaimplementowania pod figurki Brzegi jeszcze nie opiłowane ale zastanawiam się czy to robić czy też nie tak chyba wyglądają bardziej oldsqlowo ;]
pozdrawiam
Popełniłem ostatnio kilka podstawek pod moją armię, na chwilę obecną tylko 6-7 wzorów ale powinno wystarczyć do powielenia i zaimplementowania pod figurki Brzegi jeszcze nie opiłowane ale zastanawiam się czy to robić czy też nie tak chyba wyglądają bardziej oldsqlowo ;]
pozdrawiam
Ostatnio zmieniony 30 gru 2013, o 18:45 przez Świński, łącznie zmieniany 4 razy.
Fajnie, że chce Ci się je robić. Ja bym trochę wyprostował te żłobienia i zostawił miejsce na sęki Pod krasie to robisz?
- Brushlicker
- Falubaz
Troche brakuje cieni na skórze. Jakies takie płaskie wyszły. Same metaliki fajne
Hmm nadal zastanawiam sie nad armia Chadecji ale w obecnych czasach chyba zbierałbym modele z FW.
Hmm nadal zastanawiam sie nad armia Chadecji ale w obecnych czasach chyba zbierałbym modele z FW.
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
Fajne są ...
maja klimat modele świetne są
"For a sharp second, Selenia froze, and Crovax's blade found home. As the Angel shattered like glass, Crovax felt his mind collapse - the curse had been fulfilled"
- The tale of Crovax the Cursed
- The tale of Crovax the Cursed