poszukiwany człowiek o ksywie Koszo, lub w realu:
Tomasz Koszowski
Wrocław
miałem od niego nabyć wampira strigoi za 30 zeta... kasa poszła, figurka nigdy nie dotarła, człowiek również przestał odpowiadać po kilku mętnych wyjaśnieniach co do terminu wysyłki.
Zna go ktoś może bliżej, lepiej... wykręcał już takie numery, ew sprzedał tego figsa komuś innemu a mnie orżnął?
Tak czy owak, jeśli do końca roku nie będę miał odzewu zgłaszam dziada organom ścigania...
koszo
Moderatorzy: Yudokuno, Big Boss M.
Gość jest znany i lubiany, ale czasami dosyć roztrzepany. Uwierz mi, że nie orżnął Cię na kasę.
Straszenie organami ściagania jest słabe, daruj sobie raczej.
Lepiej wydęb od kogoś z Wrocławia numer do niego, na pewno się dogadacie.
Lepiej wydęb od kogoś z Wrocławia numer do niego, na pewno się dogadacie.
paulinka17 pisze:Mówiłem, jabaniutki nawet oczka zmrużył z rozkoszy.
Dziedzic pisze:JH i UD razem, piekło zamarzło i serce Szaitisa pękło.
Nie - nie jest słabe.Jasif pisze:Straszenie organami ściagania jest słabe, daruj sobie raczej.
Słabe nie jest i być nie może oczekiwanie uczciwości od drugiej osoby, a także korzystanie z przynależnych praw (abstrahując od skuteczności).
Ostatnio często na tym subforum obserwuję tego typu komentarze "obrońców".
Lepiej byście zrobili, darując sobie te pseudo-porady. Jak już musicie coś zrobić, to lepiej zadzwońcie do winnych i ich pouczajcie.
Bearded Unclean 'Un pisze:Fuck, będe miał na pieńku z Drobnymi Wałeczkami
softiron pisze: kasa poszła, figurka nigdy nie dotarła, człowiek również przestał odpowiadać po kilku mętnych wyjaśnieniach co do terminu wysyłki.
Nie ma to jak kompletnie zapomnieć o zobowiązaniu po wielokrotnym kontakcieKoszo pisze:O aukcji kompletnie zapomniałem.
"Ziomek kradnie/oszukuje/kłamie - luuzzz, to mój ziomek.Jasif pisze:Gość jest znany i lubiany, ale czasami dosyć roztrzepany. Uwierz mi, że nie orżnął Cię na kasę.
Obcy zgłasza na ziomka - uuu konfident, słabo! "
Człowiek ma prawo oczekiwać uczciwości od kontrahenta z którym robi interesy. JaceK to bardzo dobrze ujął. Skąd Softiron ma wiedzieć, że gość jest roztrzepany a nie nieuczciwy? Ma pełne prawo zagrozić organami ścigania ponieważ od tego one są by ścigać nieuczciwych.
Najnowszy plik do Army Builder 2.2c: http://chomikuj.pl/debelial/Army+Builde ... 9732380.abGrolshek pisze:Obyś w piekle Slaanesza za pasywnego robił.
Mozna najpierw napisać: Czy ma ktoś kontakt do XXX. Nie mogę się porozumieć w sprawie traksakcji... dopiero później można się brać za oczernianie
Barbara pisze:Może nie wszyscy się w tym środowisku lubimy, ale akurat prawie wszyscy się znamy. To że dwóch znajomych da sobie czasem po ryjach nie powinno chyba nikogo dziwić.
Skad? Z internetu, jak widać wystarczyło tu napisać.
https://idefly.pl - robimy koszulki, bluzy itd dla klubów!