Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo
z pewnością Facebook jest łatwieszySnuffinek pisze:Porownujac FB z 40k dla poczatkujacego zasady ktorej wersji warhammera powinny byc latwiejsze do nauczenia ? Pomijajac kwestie kasy do wydania oczywiscieProsil bym o bardziej rozwiniete wypowiedzi
...mój bohaterlohost pisze:wspolczuje komus kto byl moderatorem gdy ja sie podobnie zachowywalem. od czytania tego szajsu mozg sie lasuje.
Ach te uroki bycia ciągle głodnymMad Mike pisze:To nie wypali. Zanim wjedzie, to sytuacja ulegnie odwróceniu i tort będzie w środku Cezarakwaku pisze:nawet gdyby miał tam wjechać tort z Cezarym w środku.
Oby ;d bo szczerze to w battlu są fajniejsze rasy ;d mniej ludzi a więcej nie-ludzi no i można bawić wię w CC co jest juz drugim plusem w tym zdaniu ;dLoizok pisze:generalnie chodzi o to, że jak o coś spytasz na naszym forum, to zawsze ktoś pomoże, a na forum 40k to same *uje
Jak większość graczy weteranów, ja ma 2 do 40k i 3 do warhammer .Snuffinek pisze:w moim kochanym Płocku chlopaki wola 40k bo z obu systemow armie posiadac zamierzam
-Qc- pisze:Sie naucz - to jest TROLL. Ja jestem ARTYSTĄ (artystOM dla groszka - ogladasz fulham w niedzielę nie?)
A żebyś się nie zdziwił - ja, jako gracz głownie 40k, czasami zazdroszczę kwadraciakom, ze spięli poślady i pokarcili najbardziej chore komba. Ja się muszę dalej pie***** z 3 helldrakami.40K. Łatwiejsze do ogarnięcia. I społeczność przystępniejsza bo oni nie mają debilnego Euro i jego ciągłych zmian zasad. Strasznie tego rozsądku że nie stworzyli sobie takiego potwora 40stkowcom zazdroszczę.
Ach te uroki bycia ciągle głodnymMad Mike pisze:To nie wypali. Zanim wjedzie, to sytuacja ulegnie odwróceniu i tort będzie w środku Cezarakwaku pisze:nawet gdyby miał tam wjechać tort z Cezarym w środku.