Wieki + ode mnie dla tych idiotów xD
Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo
Jankiel pisze: Allstars w ch... Cały jeden reprezentant, który nie umie zmierzyć 12" od bsb, specjalista od rzucania kostkami i kręcenia o tym filmów, człowiek, który próbował się wcisnąć do repy grając każdą armią po kolei (ale wszystkimi obsysał), kolejny, który cały rok nie grał i ostatni, który zamiast ćwiczyć skilla, to podbudowuje ego politykowaniem na LL. Nie da się wygrać.
Kiedyś też miałęm zacięcie sportowe, teraz mam wy*ebane i traktuję turniej jako okazję do pogrania z innymi ludźmi i armiami niż na codzień, pooglądanie fajnych ludków i fajne spędzenie czasu. I taka formuła turnieju (a'la wybierania miss battla) bardzo by mi odpowiadała. Pozważnie. Albo przynajmniej jako dodatkowa kategoria, nie tylko kto bardziej przegnie, przywałuje, przekrzyczy, zna więcej uściśleń czy lepiej kulnie kostkami niż przeciwnikTurnieje są dla graczy, którzy chcą coś wygrać. bardziej zależy nam chyba na uczciwych, miłych i kulturalnych grach, niż na oglądaniu walk giganta z cygorem.
W Twojej skali zdobyłeś 0 pkt.loko pisze: mastery wieją nuda, rozpy są identyczne , buraki przy stołach od lat buraczą i czesto nawet śmierdzą niemytymi od lat jajami.
GrimgorIronhide pisze:Tą logiką Kudłaty jest wzorem uczciwości i nieprzekupnościZiemko pisze:Cholera jak od lapowek sie lysieje to gdzie moje miliony![]()
W tym miejscu cała wartość merytoryczna Twoich argumentów poszła w piach. Nie byłem na masterze nigdy, ale dam Ci radę - jak chcesz forsować jakiś pomysł, rób to kulturalnie.buraki przy stołach od lat buraczą i czesto nawet śmierdzą niemytymi od lat jajami
AR na to też poradzi. Koniec z losowością armii i graczy.Pocisk pisze:Akurat kwestia smrodu na turniejach to poważna sprawa
Stinky feet/greasy hair/dirty pants/bad breath, max 2Lidder pisze:AR na to też poradzi. Koniec z losowością armii i graczy.Pocisk pisze:Akurat kwestia smrodu na turniejach to poważna sprawa
malfoj pisze:Ty to zawsze musisz kogos upokorzyc przy stole
Lidder pisze:To akurat proste - chodzi o podwyżki cen.-There's something large & nurgle-y coming first