Toruń- miasto z WH?
Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo
Toruń- miasto z WH?
Zapytuję się brać Warhammera czy w Toruniu znajdują się jakieś sklepy, kluby lub gracze grający w wyżej wymienione uniwersum GW. Fakt że gram w 40 stke nie oznacza możliwej adaptacji do panujących warunków:). Na 90% będę bowiem tam studiował przez co chciałbym "rozeznać się w terenie" .
A to nie ty założyłeś podobny temat na GV?
Tam udzielono ci wyczerpujących odpowiedzi
Ja tam o Toruniu to wiem trzy rzecz: Kopernik, pierniki, rydzyk
niestety nic więcej
Tam udzielono ci wyczerpujących odpowiedzi
Ja tam o Toruniu to wiem trzy rzecz: Kopernik, pierniki, rydzyk
niestety nic więcej
Każdy kto to czyta ma odpuszczone uczynki dobre, za darmo, amen.
Idźcie w Chaosie .
Idźcie w Chaosie .
Tego nie wiem, ale napewno jest rozgłośnia ojca dyrektora .ngageman pisze:Zapytuję się brać Warhammera czy w Toruniu znajdują się jakieś sklepy, kluby lub gracze grający w wyżej wymienione uniwersum GW. Fakt że gram w 40 stke nie oznacza możliwej adaptacji do panujących warunków:). Na 90% będę bowiem tam studiował przez co chciałbym "rozeznać się w terenie" .
Eee to nie ma miejsca na szatańską fantastykęTomCio pisze:Tego nie wiem, ale napewno jest rozgłośnia ojca dyrektora .ngageman pisze:Zapytuję się brać Warhammera czy w Toruniu znajdują się jakieś sklepy, kluby lub gracze grający w wyżej wymienione uniwersum GW. Fakt że gram w 40 stke nie oznacza możliwej adaptacji do panujących warunków:). Na 90% będę bowiem tam studiował przez co chciałbym "rozeznać się w terenie" .
Jest sklep w samym centrum miasta. Jest i klub działający w poniedziałki, turnieje co miesiąc. Około 15 osób zapisanych z Wh40k i około 30 z WFB. Do tego coraz wiecej widac mordheimowcow, lotrowców i innych konfrontacji
Jak juz pojawisz się w Toruniu napisz na PM to podam wszystko dokładnie.
Pozdrawiam
Jak juz pojawisz się w Toruniu napisz na PM to podam wszystko dokładnie.
Pozdrawiam
To właśnie rydzyk
ściema z tymi łabędziami, sam na nie pewnie nakichał czy coś
ściema z tymi łabędziami, sam na nie pewnie nakichał czy coś
Każdy kto to czyta ma odpuszczone uczynki dobre, za darmo, amen.
Idźcie w Chaosie .
Idźcie w Chaosie .
dokładnie A.M. Bednarek na rogu szerokiej i chełmińskiej jakies 20 m od pomnika kopernika
Bania:
Mam pytanie czy ludzie nie mający pojecia o WFB mogą przyjśc??
Chciałbym nauczyć się grać mam nawet książke z zasadami do 6 edycji, ale nie widzialem nigdy nawet jak wyglada gra w Warhammera.
Czy jesteście otwarci na takie newbie??
Jeśli tak to napisz, o której godzinie i w jakie dni są spotkania.
No i jescze jedno chodzi o spotkania w kameleonie na tuwima 9??
Mam pytanie czy ludzie nie mający pojecia o WFB mogą przyjśc??
Chciałbym nauczyć się grać mam nawet książke z zasadami do 6 edycji, ale nie widzialem nigdy nawet jak wyglada gra w Warhammera.
Czy jesteście otwarci na takie newbie??
Jeśli tak to napisz, o której godzinie i w jakie dni są spotkania.
No i jescze jedno chodzi o spotkania w kameleonie na tuwima 9??
Kazdy moze przyjsc do klubu popatrzec i nauczyc sie grac. Problem w tym ze w sierpniu klub jest zamkniety wiec spotkania zaczna sie od wrzesnia w kazdy poniedziałek od 14 do 19 w Osiedlowym Klubie Kameleon przy ulicy Tuwima 9. Zapraszam tez do sklepu A.M. Bednarek na rogu Szerokiej i Chełmińskiej. Pracuje zazwyczaj od 10 do 15 każdego dnia - kupisz sobie pierwsze figurki a mi sie cos moze uda wytlumaczyc