Nie dokońca wiedząc gdzie to zamieścić....pozwoliłem sobie tutaj. Jestem przede wszystkim ciekaw waszej opini o tym projekcie... zwłaszcz że mam juz rozrysowane kolejne 'bronie' ....jako walizki na figurki; do wyboru do koloru .... na poczatek jednak bolter w postaci zagruntowanej do malowania pod 'jakiśtam' czapter. Jakość zdjęć mam nadzieję zadowalająca jak na roboczą dokumentację...
ruchome elementy...
i ich zawartość, do boxa wchodzi 36 standardowych fig. na zwykłych podstawkach
tu po wstepnym podkładowaniu...
....mam kolejne projekty w trakcie realizacji... ale to potem. Czekam na wasze opinie.
Ostatnio zmieniony 5 sie 2007, o 18:05 przez hamster, łącznie zmieniany 2 razy.
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
Genialny pomysł, a wykonanie przednie. Z jakiego materiału je robisz? Czy planujesz zrobić las cannon jako walizkę ?:P
"Not that I have anything against senseless violence, manling, but why exactly are you strangling that old man?"
+++ Gotrek Gurnisson, Trollslayer +++
facebook.com/HammerhoodGames <--- takie tam o grach
Stare Dwarfy oraz O&G KUPIĘ
pomysl fajny, opatentowac i szybko na ebaya
ale mozna przystawic jakas miarke zeby zobaczyc jakie to jest duze - no i malo troche modeli wchodzi jak na battla
jakies battlowe wzory i duza pojemnosc to moze byc to
no ciekawy pomysl ];-> duzo ludzi chetnie kupi taki bajer
a na smoka byla by jakas czaszka albo piracka skrzynia ]:->
Malowanie, konwertowanie, rzeźbienie od zera ... ceny do uzgodnienia https://www.facebook.com/angerfish.studio
Prosił bym o kontakt na fanpage, ponieważ na forum wchodzę sporadycznie.
...odpowiadam na pytania :
- nad ceną się zastanawiam... może jakieś sugestie? :>
- wykonane z różnych plasticard'ów
- lascannon'a tak... w zasadzie każdą broń z wargear'a da się zrobić bez większych problemów.
- zrobię jeszcze zdjęcia z miarką i figurkami tylko chwilę wykroję.
Tego konkretnego na allegro chciałem wystawić bo i tak nastepne robię; między innymi HB'ka dla siebie bo tam spokojnie armia na 1500pkt wejdzie, a może i jeszcze więcej. Jedna taką 'walizkę' robię około 5 dni więc mogę pomyśleć o produkcji.
Jesli zaś o batla chodzi to myslałem o walizkach w formie 'poręcznych' zamków odpowiednich nacjom wystepujacym w WFB... ale to jeszcze pieśń przyszłości. Najszybciej pewnie powstaną pudełka na kostki jako gotyckie relikwiarze...
Genialna sprawa, zwłaszcza, przy tak utalentowanym artyście (może bardziej - rzemieślniku ?)
Oj chciałbym zobaczyć miny ludzi, którzy zobaczyliby to cudo pierwszy raz na turnieju.
A jeszcze bardziej miny zwykłych śmiertelników na ulicy
Chieftain (Skaven Hero - 45pkt.) Toughness: 4 Goblin Big Boss (Goblin Hero - 35pkt.) Toughness: 4 Elf Prince (High Elf Lord - 150pkt.) Toughness: 3 I gdzie tu sprawiedliwość na świecie
Szacunek stary, mysler ze spokojnie mozesz zazadac za niepomalowanego boltera ok 500 zl. Jesli Polacy sie nie poznaja to dawaj na jebaja, tam na pewno bedziesz mial lepsza cene. Jak z prawami autorskimi? Czy GW nie bedzie mialo nic przeciwko? Boltgun to przeciez ich TradeMark.