Myszy Miscatonic
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
- Miscatonic
- "Nie jestem powergamerem"
Myszy Miscatonic
Efekt kilku miesięcy wycinania, klejenia i w końcu malowania. Okazuje się że zrobić dobre zdjęcia nie jest tak łatwo, na szczęście udało mi się odkopać jakieś tło, parasol fotograficzny do rozpraszania światła, statyw i zewnętrzną lampę błyskową.
Nigdy wcześniej (poza kilkoma figurkami Magii i Miecz) nie malowałem, ostatni raz trzymałem pędzel w ręku w podstawówce a później remontując mieszkanie
Rattling Gun
Chorąży - baner i peleryna z green stufu, robota przyjaciół, malowanie moje
,
Doomwheel
Dzwonek
,
Zaganiacze i ich myszy:-)
Nigdy wcześniej (poza kilkoma figurkami Magii i Miecz) nie malowałem, ostatni raz trzymałem pędzel w ręku w podstawówce a później remontując mieszkanie
Rattling Gun
Chorąży - baner i peleryna z green stufu, robota przyjaciół, malowanie moje
,
Doomwheel
Dzwonek
,
Zaganiacze i ich myszy:-)
Ostatnio zmieniony 10 gru 2014, o 21:22 przez Miscatonic, łącznie zmieniany 1 raz.
Jeśli to jest nieźle to Ty kacpi, w porównaniu do tego, malujesz jak 8 letnie dziecko.
Te szczury są obłędne, najlepszy jest Weapon team, mam wrażenie jakbym widział prawdziwe futro
Dawaj więcej!
Nie wiem coście się tych rantów uczepili, wyglądają interesująco, kojarzą się z ziemią.
Te szczury są obłędne, najlepszy jest Weapon team, mam wrażenie jakbym widział prawdziwe futro
Dawaj więcej!
Nie wiem coście się tych rantów uczepili, wyglądają interesująco, kojarzą się z ziemią.
Wierzę w Wolny Rynek, Niewidzialną Jego Rękę, kuców obcowanie, Unii rozwiązanie, lewaków zaoranie, Wolną Polskę. Amen.
ostatnio coś wysyp fajnych szczurków.
Ranty są ok bo chyba zamierzone i mi się podobają, bo pasuja do skavenów. Ale np. na dzwonku i kółeczku nie ma takich jak na reszcie.
Ranty są ok bo chyba zamierzone i mi się podobają, bo pasuja do skavenów. Ale np. na dzwonku i kółeczku nie ma takich jak na reszcie.
- Miscatonic
- "Nie jestem powergamerem"
Fakt, ranty zignorowałem , są pozostałością po suchopędzlowaniu podstawek
Dzięki za komentarze.
Dzięki za komentarze.
Miscatonic pisze:Fakt, ranty zignorowałem , są pozostałością po suchopędzlowaniu podstawek
Dzięki za komentarze.
zrób wszystkie zdrybruszowane
No chyba, ze na zdjęciach to tak fajnie wyszło, bo mi się naprawdę takie ranty u szczurków podobają
W każdym bądź razie dobrze by było jakby były po prostu jednolite.
Świetne szczury! Malowanie bardzo dobrze oddaje ich klimat.
Ranty podstawek poprawisz i rewelka
Ranty podstawek poprawisz i rewelka
- Kacpi 1998
- Masakrator
oj widzę kompleksySilvestro pisze:Jeśli to jest nieźle to Ty kacpi, w porównaniu do tego, malujesz jak 8 letnie dziecko.
Lol, zrobiło mi dzień.Miscatonic pisze:suchopędzlowaniu
Fajne szczurki, bardzo sterylne (co dla mnie jest wadą, wiadomo, co kto lubi) ale fajne.
U Ciebie niestety widze przerost ambicji bo "na wszystkim się tak zajebi*cie znasz"Kacpi 1998 pisze:oj widzę kompleksySilvestro pisze:Jeśli to jest nieźle to Ty kacpi, w porównaniu do tego, malujesz jak 8 letnie dziecko.
Wierzę w Wolny Rynek, Niewidzialną Jego Rękę, kuców obcowanie, Unii rozwiązanie, lewaków zaoranie, Wolną Polskę. Amen.
- Kacpi 1998
- Masakrator
Dobrze, że na tym forum są jeszcze malarze co malują lepiej niż 8 latkiSilvestro pisze:U Ciebie niestety widze przerost ambicji bo "na wszystkim się tak zajebi*cie znasz"Kacpi 1998 pisze:oj widzę kompleksySilvestro pisze:Jeśli to jest nieźle to Ty kacpi, w porównaniu do tego, malujesz jak 8 letnie dziecko.
http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php? ... o#p1263664
Kacpi 1998 pisze:Dobrze, że na tym forum są jeszcze malarze co malują lepiej niż 8 latki
http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php? ... o#p1263664