2250 Vampy DMP
2250 Vampy DMP
Vampire Count 346
Bieganie
2lvl
Dwurak
Ward na 5+
Cursed book
Vampire Thrall 155
BSB
Bieganie
1+ save
Necro 150
2lvl
DS
BoA
Necro 140
2lvl
BP
DS
Dire Wolfs 50
Dire Wolfs 60
czemp
Dire Wolfs 90
czemp
2*5 Ghuli 80
2*10 Skeletons 250
LA FCG
4 Fell Bats 80
6 BK 146
muzyk
6 BK 146
muzyk
25 GG 380
tarcze
FCG
Warbanner
2*Canon 170
Razem:2243
PD: 8
DD: 5
Bieganie
2lvl
Dwurak
Ward na 5+
Cursed book
Vampire Thrall 155
BSB
Bieganie
1+ save
Necro 150
2lvl
DS
BoA
Necro 140
2lvl
BP
DS
Dire Wolfs 50
Dire Wolfs 60
czemp
Dire Wolfs 90
czemp
2*5 Ghuli 80
2*10 Skeletons 250
LA FCG
4 Fell Bats 80
6 BK 146
muzyk
6 BK 146
muzyk
25 GG 380
tarcze
FCG
Warbanner
2*Canon 170
Razem:2243
PD: 8
DD: 5
- Shakin' Dudi
- Masakrator
jak ty przy 3 drugolevelowych magach chcesz wskrzeszać szkielety do porządanej ilości?
2x6 BK także mnie nie przekonują. herosi ok..no moze dałbym scrolla wiecej. Pod co jest ta armia? Bo jakos tak mi pod nic nie pasuje..
2x6 BK także mnie nie przekonują. herosi ok..no moze dałbym scrolla wiecej. Pod co jest ta armia? Bo jakos tak mi pod nic nie pasuje..
Rozpa jak widze w podobnym wykonaniu jakbym ja złożył. biegacz z cursed bookiem jest ciekawy. 2x6BK współgra i osłania ten kloc GG. Ogólnie podoba mi sie.
Ja bym moze jednak zamienił periapta na scrolla i widze ze masz 8 wilkow z championem wiec wywal 1 bo po co ci 8 jak 7 wystarczy no i wstaw za tego 1 wilka 2 ghule do tych oddziałów i bedzie lepiej
Ja bym moze jednak zamienił periapta na scrolla i widze ze masz 8 wilkow z championem wiec wywal 1 bo po co ci 8 jak 7 wystarczy no i wstaw za tego 1 wilka 2 ghule do tych oddziałów i bedzie lepiej
ale ta rozpa zalatuje uniwersalizmem...a na dmp powinno się skałdać rozpy ukierunkwoane w jedna strone, przynajmniej mi sie tak zdaje
Grałem podobną na 5 BK bez bardingu .. zaskoczenie jest ogromne - dla przeciwnika Dało się grać. Herosów trochę inaczej miałem.
gdzieś tutaj ta rozpa jest : p
gdzieś tutaj ta rozpa jest : p
Wstąp do Karczmy pod ZademTroll'a
Linux.. a regulamin DMP czytałes?.. nie mozna brac armat
bez problemu. nie potrzeba do tego 4 nekromantow - 3 magow to optimum.Shakin' Dudi pisze:jak ty przy 3 drugolevelowych magach chcesz wskrzeszać szkielety do porządanej ilości?
fajna rozpiska, tylko armatami niestety na DMP nie pograsz... daj zombiaki do trzymania magow, i wiecej szkieli. i moze jeszcze wilki.
nie zamieniaj periapta na scrolla. periapt lepszy.
zle ci sie zdaje. uniwersalne armie sa bardzo potrzebne w druzynowce.Kosa pisze:ale ta rozpa zalatuje uniwersalizmem...a na dmp powinno się skałdać rozpy ukierunkwoane w jedna strone, przynajmniej mi sie tak zdaje
OOOOOOOOOOOOoooooooooooooooo Fuck....Asassello pisze:Linux.. a regulamin DMP czytałes?.. nie mozna brac armat
Rzeczywiście zapomniałem...
Rozpiska rzeczywiście uniwersalna(taka miała w sumie być)...
Brak cannonów pewnie ją trochę odmieni:
Herosi ci sami
Core'y te same + po 1 ghulu do 2 piątek i jeszcze jedna piątka
Speciale: Zmiana jednej 6 Blacków na 2 bazy duchów(bez canonów trzymają czołgi, ściągają magię, mogą kontrować szarżę na klocek i są zabójcze na skinki
I zmodyfikowanie GG do 20...
Rare'y: Brak Canonów za to Gigant...
Mimo braku canonów moja rozpa jest jeszcze bardziej uniwersalna niż przedtem
2 klocuszki, 3 oddziały skirmisha, 3 fasty, duchy, wsparcie czarnych, nietoperze, klocek GG i Giant... Trochę canony psują mi walkę z np: imperium, ale Gigson powinien jakiś czołg rozkręcić...
PS: Tak jak widać teraz moge grać z każdą armią...
no chyba, że tak, jesteś wystawiany na pożarcie
rok temu mielismy 5 uniwersalnych standardowych rozpisek, sam sobie dopowiedz czy ci sie dobrze zdajeKosa pisze:ale ta rozpa zalatuje uniwersalizmem...a na dmp powinno się skałdać rozpy ukierunkwoane w jedna strone, przynajmniej mi sie tak zdaje
a sama rozpa przynajmniej vs moja armia ostro ssie... na inne armie moze byc dobra, cos w stylu HE czy inne elfy, ale chaos cie dupczy po calosci
No niestety Chaos to jeden z cięższych przeciwników... Smok, 2 caddych i kawalerie Khorne'a ze wsparciem to bardzo trudny przeciwnik... Tym bardziej że najtrudniejszym przeciwnikiem na takim chaosie to był Jasiuuu (remis na DMP)...
Z tobą Thurionie pewnie by było inaczej...(specjalnie nie mówie jak )
Z tobą Thurionie pewnie by było inaczej...(specjalnie nie mówie jak )
trzeba jeszcze byc tym czyms rzucajacym hand of dust w combacie, tak zeby miec chociaz teoretyczne szanse a jeszcze mi sie nie zdarzylo zeby do tego doprowadzicGobos pisze:przydaloby sie zeby ktos ci smoka sciagnal z hand of dust to bys troche respektu nabral