Karabin żyje i prosi o wsparcie!
Karabin żyje i prosi o wsparcie!
Oskarżony:
Konrad "4 Karabiny" Dmowski
KGB Moria Lublin
id ligi: 1140
Zwracam się do Środowiska WFB w Polsce oraz użytkowników portalu Border Princes
Zwracam się do was z prośbą - o poparcie mojej prośby o przywrócenie mojego konta na forum Border Princes.
Pewien czas temu, nie wiem dokładnie kiedy ponieważ rzadko się loguję - moje konto zostało zbanowane na naszym forum.
Z niezależnych źródeł dowiedziałem się, że zostałem oskarżony o zakładanie multikont w jakże ciekawym temacie "Polityka, ekonomia, gospodarka ... ".
Oświadczam, że nigdy na powyższym forum nie podszywałem się pod inne konta a od samego początku istnienia forum istnieję wyłącznie pod nickiem 4 Karabiny.
Z racji wieku, posiadania rodziny, pracy, licznych innych obowiązków nie jestem już ani czynnym graczem ani częstym użytkownikiem forum BP.
W mojej opinii posiadam wymierny wkład w rozwój szeroko pojętego środowiska WFB w naszym kraju na przestrzeni ostatnich circa 10 lat. Kontakt z hobby któremu poświęciłem tyle czasu i energii jest mi dzisiaj potrzebny, żeby nabrać dystansu do wcale niełatwej codzienności.
Bardzo rzadko używam portalu nasza klasa, bardzo rzadko używam fejsbuka, twitera.
Forum BP było dla mnie jedynym sposobem kontaktu z kilkudziesięcioma osobami w całej Polsce, z którymi spędziłem jedne z najlepszych - bo beztroskie - chwile mojego życia.
To co mnie dziwi to fakt, że zostałem zabanowany na podstawie oskarżenia nieznanej mi osoby lub osób, bez jakichkolwiek dowodów, poinformowania mnie (ot choćby na mejla - pocztę odbieram codziennie).
Licze na wsparcie, trochę mi tęskno za Wami:
z pozdrowieniami,
Konrad 4k Dmowski.
Konrad "4 Karabiny" Dmowski
KGB Moria Lublin
id ligi: 1140
Zwracam się do Środowiska WFB w Polsce oraz użytkowników portalu Border Princes
Zwracam się do was z prośbą - o poparcie mojej prośby o przywrócenie mojego konta na forum Border Princes.
Pewien czas temu, nie wiem dokładnie kiedy ponieważ rzadko się loguję - moje konto zostało zbanowane na naszym forum.
Z niezależnych źródeł dowiedziałem się, że zostałem oskarżony o zakładanie multikont w jakże ciekawym temacie "Polityka, ekonomia, gospodarka ... ".
Oświadczam, że nigdy na powyższym forum nie podszywałem się pod inne konta a od samego początku istnienia forum istnieję wyłącznie pod nickiem 4 Karabiny.
Z racji wieku, posiadania rodziny, pracy, licznych innych obowiązków nie jestem już ani czynnym graczem ani częstym użytkownikiem forum BP.
W mojej opinii posiadam wymierny wkład w rozwój szeroko pojętego środowiska WFB w naszym kraju na przestrzeni ostatnich circa 10 lat. Kontakt z hobby któremu poświęciłem tyle czasu i energii jest mi dzisiaj potrzebny, żeby nabrać dystansu do wcale niełatwej codzienności.
Bardzo rzadko używam portalu nasza klasa, bardzo rzadko używam fejsbuka, twitera.
Forum BP było dla mnie jedynym sposobem kontaktu z kilkudziesięcioma osobami w całej Polsce, z którymi spędziłem jedne z najlepszych - bo beztroskie - chwile mojego życia.
To co mnie dziwi to fakt, że zostałem zabanowany na podstawie oskarżenia nieznanej mi osoby lub osób, bez jakichkolwiek dowodów, poinformowania mnie (ot choćby na mejla - pocztę odbieram codziennie).
Licze na wsparcie, trochę mi tęskno za Wami:
z pozdrowieniami,
Konrad 4k Dmowski.
A i ja poprę Konrada, bo to dobre chłopisko i uważam, że nie warto pozbywać się z forum starej gwardii - przynajmniej tej, która jeszcze przy pacynach została .
Również popieram przywrócenia konta Karabina.
Jednocześnie przyznam, że rozumiem całego zajścia. Szczególnie, że nie jest to wielkie anonimowe forum i praktycznie się wszyscy znamy na żywo, więc nie wydaje mi się, że konieczne jest blokowanie komuś kont, a naruszenia regulaminu można załatwiać polubownie. Jeśli takowe miały miejsce, dlatego chciałbym prosić o przedstawienie dowodów na rzekomą działalność wywrotową karabina.
Jednocześnie przyznam, że rozumiem całego zajścia. Szczególnie, że nie jest to wielkie anonimowe forum i praktycznie się wszyscy znamy na żywo, więc nie wydaje mi się, że konieczne jest blokowanie komuś kont, a naruszenia regulaminu można załatwiać polubownie. Jeśli takowe miały miejsce, dlatego chciałbym prosić o przedstawienie dowodów na rzekomą działalność wywrotową karabina.
- Murmandamus
- Niszczyciel Światów
Ano prawda. Przywrócić Karabina
"...Mówię ci 4 wampiry jak 4 karabiny, 12 ataków z siłą 7..."
"...Mówię ci 4 wampiry jak 4 karabiny, 12 ataków z siłą 7..."
nie wiem czy administracja musi się tlumaczyć, pytac zawsze mozna piszcie na PM do nichThain pisze:Jeśli takowe miały miejsce, dlatego chciałbym prosić o przedstawienie dowodów na rzekomą działalność wywrotową karabina.
EDIT: zreszta jak mnie pamiec nie myli to z 4-5 miesiecy temu moglo sie to stac
Ostatnio zmieniony 9 wrz 2015, o 13:03 przez misha, łącznie zmieniany 1 raz.
Klub Adeptus Mechanicus http://admech.club Warszawa, Okęcie, Al Krakowska
Sklep FGB Figurkowe Gry Bitewne http://fgb.club Warszawa, Zelazna 69A
Sklep FGB Figurkowe Gry Bitewne http://fgb.club Warszawa, Zelazna 69A
Na razie lakonicznie, rozwinę temat po pracy.
Karabin masz moje pełne poparcie i myślę, że nie skłamię jak powiem, że całego FW również. Śmierdzi mi tu wszystko aferą szytą grubymi nićmi bo różne rzeczy można o Konradzie powiedzieć ale jedno jest pewne, zawsze wali kawę na ławę i nie uwierzę że miałby bawić się w jakieś multikonta jeszcze w taki
ttemacie. Poglądów nigdy nie ukrywał. Ciąg dalszy wieczorem
Karabin masz moje pełne poparcie i myślę, że nie skłamię jak powiem, że całego FW również. Śmierdzi mi tu wszystko aferą szytą grubymi nićmi bo różne rzeczy można o Konradzie powiedzieć ale jedno jest pewne, zawsze wali kawę na ławę i nie uwierzę że miałby bawić się w jakieś multikonta jeszcze w taki
ttemacie. Poglądów nigdy nie ukrywał. Ciąg dalszy wieczorem
kudłaty pisze:Wiadomo alkohol jest dla ludzi, ale śliwowica jest dla frontu wschodniego
- swieta_barbara
- habydysz
Ziemko miał taką fanaberię (pozdro dla kumatych).Thain pisze:chciałbym prosić o przedstawienie dowodów na rzekomą działalność wywrotową karabina.
A tak na poważne, to wszystko zasadza się o to, czy Konrad faktycznie trollował forum i Fluffa - były takie przesłanki, administracja uznała je za wystarczający dowód.
Niestety nie mamy narzędzi, żeby ostatecznie rozwiać wątpliwości dotyczące tożsamości tego multitrolla.
Temat zostanie na pewno poruszony na forum administratorskim, postaramy się podjąć decyzje do końca następnego tygodnia.
Nie może zabraknąć tutaj bohatera mojej ulubionej zaśpiewki moriowej...
... wyciągają rewolwery,
najpiwerw dwa
a potem cztery
najpierw cztery
potem dwa
olali li ola la...
popieram!
... wyciągają rewolwery,
najpiwerw dwa
a potem cztery
najpierw cztery
potem dwa
olali li ola la...
popieram!
Byłoby afrontem nie napić się z Frontem!