Fyreslayers
Moderatorzy: Arbiter Elegancji, Rakso_The_Slayer
Fyreslayers
Niedawno na stronie GW zobaczyłem nową armię - Fyreslayers i bardzo mi się spodobała. Pomyślałem sobie, że dodam oddziały z niej do mojej krasnoludzkiej armii. Niestety zasady nie są kompatybilne z 8 edycja WFB, którą wole od AoS. Ma ktoś może pomysł jak dostosować zasady do 8 edycji?
Może dałoby się zrobić niezbędne statystyki na podstawie istniejących, podobnych oddziałów (krasnoludzkich i lizardmenów)?
Może dałoby się zrobić niezbędne statystyki na podstawie istniejących, podobnych oddziałów (krasnoludzkich i lizardmenów)?
- GrimgorIronhide
- Masakrator
Z kazirodztwa zwykle nic dobrego nie wychodzi
No to jedyny sposób to wymyśleć własny fanowski book i znaleźć kogoś kto będzie chciał z tym grać.
No to jedyny sposób to wymyśleć własny fanowski book i znaleźć kogoś kto będzie chciał z tym grać.
Hełmy eliminują ich jako Zabójców.
""A Dwarf is'n short, he is concentrated in every aspect" !"
-
- Chuck Norris
Rozmiar podstawki akurat ma znaczenie. Czym większą podstawkę dasz tym robisz gorzej dla siebie.Miguerim pisze:A co to przeszkadza?
Poza tym jak dostaniesz plackiem/łezką w taki oddział to co?? Ilu zdejmiesz?? Tylu ilu zakrywa wzornik, czy tylu ilu powinien zakrywać gdyby byli na standardowych podstawkach??
Edit:
Ok nie chodziło Ci o rozmiar podstawki tylko, że sich nie ustawisz.
W AoS nie poruszają się w regimentach tylko każdy osobno, dlatego to nie ma znaczenia czy wystaje z podstawki.
"Blood Bowl is like a war- no winners, just survivors"