Witamy na forum i zapraszamy do regularnego dzielenia się malunkami.
Twój wilczek jest bardzo przyjemny Popracował bym nad podstawką, bo jest bardzo pusta.
Całkiem przyzwoicie, aczkolwiek nie wiem czy to kwestia zdjęcia, ale ostatnie rozjaśnienia skóry wydają się zbyt intensywne i tym samym zlewają z ubrankiem kapłana.
Witam, witam ,że się tak przywitam. Ostatnio dostałem do zmalowania 30 dwarfów z kings of war, nawet mi się podobają, trawki nie mają na życzenie klienta, jak zwykle prosze o rady i opinie. A oto i onni:
Miałem w rękach te figurki - i sam w życiu nie chciałbym ich malować. Wyjątkowo brzydkie, nieklimatyczne i niestarannie wykonane. Stąd mój szacunek, że podjąłeś się tej pracy - i to w takim wymiarze. Efekt jak dla mnie - ok. Taki tabletop, który będzie wyglądał atrakcyjnie, gdy spojrzeć na oddział z góry.
Współczuję malowania krasnali. Całość całkiem spoko malowana. Może trochę bym bardziej na podstawki zwrócił uwagę;). Czekam na więcej modeli do chaosu ;P.
Bristol to spoko sprawa, od razu lepiej wszystko widać.
nie ma czego współczuć, niemiło się to maluje ale powiem szczerze nawet mi się one podobają. O jaki chaos ci chodzi?
Dzięki za opine, ja uważam ,że wyszło średnio.