1001 krasnoludzkich domowych sposobo na pokonanie .....
Moderatorzy: Arbiter Elegancji, Rakso_The_Slayer
1001 krasnoludzkich domowych sposobo na pokonanie .....
Co czym jak najszybciej pokonać, zniszczyć, unieszkodliwić, rozłupać i podziurawić.
Ostatnio zmieniony 14 lis 2016, o 13:35 przez Merrol, łącznie zmieniany 1 raz.
eMperem
Fear is the path to the dark side
Organy, cannon, i great weapon na obojętnie jakim wojaku.
"W sumie nie zmienia to nic tylko tyle że wyczułeś okazje i ją wykorzystałeś a ja byłem naiwny i dałem się wykorzystać. Nie martw się następnym razem nie będe uprzejmy i miły" AS1 vs. Dymitr
- Slayer Zabójców
- Masakrator
AP(6) i D3 woundów już się nie mieści na Dragon Seekerze, ponieważ Seeker posiada tylko 150 punktów na magiczne toporki, ale S10 na T5+ i D3 woundów jak najbardziej, a na czołg jest to jeszcze lepszą opcją. Dodajemy jeszcze Grim Resolve do tego setupu i taki Seeker posiada 7 ataków z S10 każdy zadający D3 woundów takiemu Steam Tankowi. Myślę, że czołg nie powinien przeżyć tego comboAnadim pisze:Albo Dragon Slayer z runka na AP(6) i multiwound
Troche ryzykownie przez ta aure slayer uderzy rownoczesnie ma 4 ataki za dwie bronie max 5 z zasadą specjalną . Czyli 15 ran 25% ze go usunie tyle samo ze sam zginie . Czy dobrze na to patrze ???? Jest cos pewniejszego lub za mniejsze punkty . A przy okazji czy d3 rany z runow destrukcji dodaje sie z 2 ranami z pogromcy potworow i moge miec wielokrotne rany 5 ?
eMperem
- wind_sower
- Masakrator
Zasady specjalne sie nie stackują (Poza fight in extra rank). Wybierasz zawsze lepszą, w tym wypadku chyba możesz wybrać
Maluję dla Perfectly Painted Studio!
https://www.facebook.com/PerfectlyPaintedStudio/
perfectlypaintedstudio@gmail.com
https://www.facebook.com/PerfectlyPaintedStudio/
perfectlypaintedstudio@gmail.com
Nie dodaje się.
Slayer ma od 6A z paired weapon. 7+ jeśli masz wykupione Grim Resolve
Jak, chcesz uderzyć przed Feniksem, zawsze można runkę +2I (albo runesmith z zaklęciem +3I) a Multiwound z broni.
-1 do siły dopiero po multiplifikacji więc Slayer bije takiego Feniksa z 9.
Slayer ma od 6A z paired weapon. 7+ jeśli masz wykupione Grim Resolve
Jak, chcesz uderzyć przed Feniksem, zawsze można runkę +2I (albo runesmith z zaklęciem +3I) a Multiwound z broni.
-1 do siły dopiero po multiplifikacji więc Slayer bije takiego Feniksa z 9.