Wybory 2007
Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo
Wybory 2007
Panowie, cisza wyborcza oznacza, ze nie mozna agitowac, wiec jezeli ktokolwiek nie moze sie w tym temacie wypowiadac do kandydat.
Rozmowa obywatli na temat aktualnej wladzy jest jak najbardziej na miescu. Nawet prokurator z Gryfina (tam ktos zlamal cisze) to potwierdzil.
Z zwiazku z tym kontynuujac dyskusje:
@Rusinek: bardzo merytorycznie, z kilkudziesieciu wyrazo najbardziej zainteresowla Cie jeden gdzie akurat zjadlem "r"... bardzo merytorycznie.... bardzo
@Reszta: Arutrze tu nie chodzi o Ciebie, niestety mamy wybory proporcjonalne, gdybys glosowal jako osoba i nie koniecznie z partii politycznej (np. do senatu) to pewnie bym sie dal namowic, jednak przeraza mnie to ze moglbym przylozyc palec do zwyciestwa aktualnie rzadzacych....
Rozmowa obywatli na temat aktualnej wladzy jest jak najbardziej na miescu. Nawet prokurator z Gryfina (tam ktos zlamal cisze) to potwierdzil.
Z zwiazku z tym kontynuujac dyskusje:
@Rusinek: bardzo merytorycznie, z kilkudziesieciu wyrazo najbardziej zainteresowla Cie jeden gdzie akurat zjadlem "r"... bardzo merytorycznie.... bardzo
@Reszta: Arutrze tu nie chodzi o Ciebie, niestety mamy wybory proporcjonalne, gdybys glosowal jako osoba i nie koniecznie z partii politycznej (np. do senatu) to pewnie bym sie dal namowic, jednak przeraza mnie to ze moglbym przylozyc palec do zwyciestwa aktualnie rzadzacych....
Nieprawda. Agitować nikt nie moze.nie mozna agitowac, wiec jezeli ktokolwiek nie moze sie w tym temacie wypowiadac do kandydat
Gdyby chodziło tylko o kandydatów, zaznaczone byłoby to w przepisie.
Ograniczenie zakazu do kandydatów byłoby fikcją, bo agitowałyby ich sztaby, ludzie mogliby "spontanicznie" wyjść na ulicę z poparciem dla rządu.
Może w konkretnej sytuacji prokurator uznał to po prostu za wyrazanie poglądów, a nie agitacje.
Warhammer Pro-Tip #2: If Purple Sun isn't winning the game for you, consider using it more.
Hehe, moja mieścina stała się sławna, przynajmniej na jeden dzień. Swoją drogą ciekaw jestem który z kandydatów się nie mógł powstrzymać. Ale tego dowiemy się pewnie dopiero jutro po 2000.Trojek pisze:Nawet prokurator z Gryfina (tam ktos zlamal cisze) to potwierdzil.
Zle odczytales moja wypowiedz, to byl skrot myslowy - w poprzednim temacie w moim odczuciu agitowal tylko kandydat, stad do niego odnosze ograniczenie, bo my nie agitowalismy, a tylko podsumowywaliśmy 2 lata rządów i wyrazalismy opinie na temat spraw ktore nas dotycza. Z cala pewnoscie nie uwazam ze tylko kandydat moze agitowac, poprostu tylko wypowiedzi AS'a potraktowalem jako agitacje - nasze juz nie. Moge sie mylic, jak zaczne cos szczekac na PiS to pewnie szybciej sie o tym dowiem niz mi sie wydajeJankiel pisze:Nieprawda. Agitować nikt nie moze.nie mozna agitowac, wiec jezeli ktokolwiek nie moze sie w tym temacie wypowiadac do kandydat
Gdyby chodziło tylko o kandydatów, zaznaczone byłoby to w przepisie.
Ograniczenie zakazu do kandydatów byłoby fikcją, bo agitowałyby ich sztaby, ludzie mogliby "spontanicznie" wyjść na ulicę z poparciem dla rządu.
Może w konkretnej sytuacji prokurator uznał to po prostu za wyrazanie poglądów, a nie agitacje.
A dlaczego mialem sie ustosunkowywac do reszty? Zwrocilem uwage na miejsce, gdzie na 100% nie miales racji. Dla mnie posty pisane niepoprawnie otograficznie lub z duza iloscia literowek brzmia, jakby byly pisane przez debila.Trojek pisze: @Rusinek: bardzo merytorycznie, z kilkudziesieciu wyrazo najbardziej zainteresowla Cie jeden gdzie akurat zjadlem "r"... bardzo merytorycznie.... bardzo
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
Na razie wyniki są niekorzystne dla PiSu, więc szukają sposobu na unieważnienie części głosów na PO i takiego policzenia, które dla PiS zwycięstwo
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
- Kapitan Hak
- Bosman
- Kontakt:
Gorączka przedwynikowa, nowy post średnio co minutę-dwie. Jak jeszcze wyniki się opóźnią, kolejni "Niezwykli" na 200 stron nam tu powstaną .
Nietykalny pisze:NIE perManentny (stały-jednolity)!tylko PerNamentny!!! - np makijaż!