I Valkiriowo-Smoczy Turniej - OnG 1000 pts
I Valkiriowo-Smoczy Turniej - OnG 1000 pts
1 Goblin Shaman @ 140 Pts
General; Magic Level 2; Little Waagh
Staff of Sneaky Stealin' [50]
1 Night Goblin Shaman @ 125 Pts
Magic Level 2; Little Waagh
Magic Mushrooms [10]
Magic Mushrooms [10]
Mad Cap Mushrooms [20]
30 Night Goblins @ 144 Pts
Shield; Musician
2 Fanatic @ [50] Pts
29 Night Goblins @ 141 Pts
Shield; Musician
2 Fanatic @ [50] Pts
6 Goblin Spider Riders @ 84 Pts
Spear; Shield; Musician
6 Giant Spider @ [0] Pts
Spear; Shield; Musician
6 Giant Spider @ [0] Pts
1 Rock Lobber @ 75 Pts
Bully
1 Bully @ [5] Pts
Choppa; Light Armour
3 Crew @ [0] Pts
1 Giant @ 205 Pts
Casting Pool: 6
Dispel Pool: 4
Models in Army: 83
Total Army Cost: 998
General; Magic Level 2; Little Waagh
Staff of Sneaky Stealin' [50]
1 Night Goblin Shaman @ 125 Pts
Magic Level 2; Little Waagh
Magic Mushrooms [10]
Magic Mushrooms [10]
Mad Cap Mushrooms [20]
30 Night Goblins @ 144 Pts
Shield; Musician
2 Fanatic @ [50] Pts
29 Night Goblins @ 141 Pts
Shield; Musician
2 Fanatic @ [50] Pts
Spear; Shield; Musician
6 Giant Spider @ [0] Pts
Spear; Shield; Musician
6 Giant Spider @ [0] Pts
1 Rock Lobber @ 75 Pts
Bully
1 Bully @ [5] Pts
Choppa; Light Armour
3 Crew @ [0] Pts
1 Giant @ 205 Pts
Casting Pool: 6
Dispel Pool: 4
Models in Army: 83
Total Army Cost: 998
Ostatnio zmieniony 11 lis 2007, o 17:19 przez Wiewiór, łącznie zmieniany 1 raz.
- GreatTaurus
- Chuck Norris
- Kontakt:
gigusia ściągam bez problemu.
jak go schowasz lub stracisz to salwy pójdą w klocek z heroskiem, w nadziei, że spanikujesz.
nim do mnie dojdziesz miną dwie lub trzy tury.
i właściwie dopiero wtedy fanole będą w stanie zrobić cokolwiek.
brakuje fastów imho. a 3 klocki z fanolami są dużym zagrożeniem dla Ciebie samego. zrezygnowałbym z jednego klocka właśnie na rzecz fastów.
gigant nie ma z czym współdziałać, jego branie też mnie nie przekonuje. ale niektórzy go lubią
jak go schowasz lub stracisz to salwy pójdą w klocek z heroskiem, w nadziei, że spanikujesz.
nim do mnie dojdziesz miną dwie lub trzy tury.
i właściwie dopiero wtedy fanole będą w stanie zrobić cokolwiek.
brakuje fastów imho. a 3 klocki z fanolami są dużym zagrożeniem dla Ciebie samego. zrezygnowałbym z jednego klocka właśnie na rzecz fastów.
gigant nie ma z czym współdziałać, jego branie też mnie nie przekonuje. ale niektórzy go lubią
Eh widać ze battla nie grasz za duzo
Jak dla mnie ta rozpa jest super zważywszy że jak dobrze pójdzie to sam się pozabijasz a ja będę tylko stał i patrzył jak cię fanatycy w strzępy roznoszą.
Tylko gigson może problem sprawić jak ktoś nie bedzie miał jakiegoś magowania tudzież strzelania. Ogólnie jeżeli mam ci cos doradzić to przemyśl to jeszcze
Jak dla mnie ta rozpa jest super zważywszy że jak dobrze pójdzie to sam się pozabijasz a ja będę tylko stał i patrzył jak cię fanatycy w strzępy roznoszą.
Tylko gigson może problem sprawić jak ktoś nie bedzie miał jakiegoś magowania tudzież strzelania. Ogólnie jeżeli mam ci cos doradzić to przemyśl to jeszcze
Hehe, macie rację, że rozpiska jest kiepska, ale głównie ogranicza mnie brak modeli Ze speciali mam tylko katapultę, a reszta to głównie gobliny, więc w dużej mierze kształt armii wymusza na mnie stan posiadania. Zobaczymy jeszcze, co mi się uda wyhaczyć i może coś lepszego stworzę
Niewielka zmiana
- GreatTaurus
- Chuck Norris
- Kontakt:
lepiej. dużo lepiej. ewentualnie jedne pajączki wymień na wilczki. ale dla mnie to już ma swoją siłę.
W ogóle byłyby wilczki, ale ich nie posiadam jeszcze Ach, jakże chętnie przyszedłbym z moimi starymi HE i złoił Wam skórę piorunami łognistymi, siarczystymi!
Niestety na moją niekorzyść rozpa lepsza od poprzedniej, a co do piorunów się nie martw bo ja mam dwóch elektroli to was będę smagał piorunami
@ Charki
Czy ja wiem czy oby te dwa skrole były lepsze od tego staffu. Takiemu skavenowi może poutudnić w jego rzucaniu piorunów:)
@wewiór
No rozpiska prawdopodobnie bardziej skuteczna.
Granie na nie wyżyłowane armie ma to do siebie że istnieje szansa na przyjemną grę, lecz jest jeszcze większa że spotka się wyżyłowane. A taką jedną porażkę można znieść ale kolejne już strasznie zniechęcają.
Czy ja wiem czy oby te dwa skrole były lepsze od tego staffu. Takiemu skavenowi może poutudnić w jego rzucaniu piorunów:)
@wewiór
No rozpiska prawdopodobnie bardziej skuteczna.
Granie na nie wyżyłowane armie ma to do siebie że istnieje szansa na przyjemną grę, lecz jest jeszcze większa że spotka się wyżyłowane. A taką jedną porażkę można znieść ale kolejne już strasznie zniechęcają.
Imho, nie opłaca się dawać aż dwóch scrolli, jeśli będę miał 5 kostek. Przy ograniczeniu do 4 lvl mało kto pójdzie w magię i tyle cudactwa do dispellowania powinno mi wystarczyć. A jak powiedział DaBossa - utrudnia to w dodatku przeciwnikowi grę.
- GreatTaurus
- Chuck Norris
- Kontakt:
staff of sneaky stealin - jak to dokładnie działa?
- GreatTaurus
- Chuck Norris
- Kontakt:
a to to cudo! bardzo dobry przedmiot, fakt
Heh, z pewnych nieoczekiwanych powodów okazało się, że giant, jeden szaman i katapulta, jakie miałem mieć na turniej poszły psu w dupę (bądź, co bądź - nie ma ich ) i jest prośba do ogółu - pożyczcie ludzie figurki Chętnie zagram każdą armią, bo staż mam na tyle duży, że spróbować pograć mogę wszystkim, ale najszczególniej bym goboskami moimi pociupał (u nich okropecznie brakuje mi ww figurek).
Z góry dzięki
Z góry dzięki
Wiewiór jeżeli cię to usatysfakcjonuje to ja mam do mojego khemri katapke i gigsona
Hehe, w razie czego coś tam poproksujemy. Kurde, jestem organizatorem - wszystko mi wolno