homonapinka z rozluźniania pośladów

Dyskusje na dowolne tematy, niekoniecznie związane z tematyką forum. To tutaj można poćwiczyć prawy shiftowy.

Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
pingus
Oszukista

Post autor: pingus »

TomCio pisze:
Lunn pisze:'God hates us all'
Naprawdę
Mój kolega takie koszulki nosi, a moja wychowawczyni dzwoni do jego starych że obraża jej uczucia religijne. :lol:
Jeszcze jedno co mnie intryguje teraz w Polsce jak ktoś:
- obraża mohery i rydzyka to jest inteligentem i wogóle trendi (a przynajmniej był)
- obraża homoseksualistów to jest homofobem i złem wcielonym.

Z żadną z tych grup się nie utożsamiam. ;)
Obrazek
Obrazek

Awatar użytkownika
Manfred
Postownik Niepospolity

Post autor: Manfred »

to jestem trendi homofobem ;)

Kacper
Mudżahedin

Post autor: Kacper »

pingus pisze:Jeszcze jedno co mnie intryguje teraz w Polsce jak ktoś:
- obraża mohery i rydzyka to jest inteligentem i wogóle trendi (a przynajmniej był)
Nie wiem skąd żeś wytrzasnął takie głupie teorie.

Awatar użytkownika
Skavenblight
Naczelna Prowokatorka
Kontakt:

Post autor: Skavenblight »

Kacper pisze:
pingus pisze:Jeszcze jedno co mnie intryguje teraz w Polsce jak ktoś:
Nie wiem skąd żeś wytrzasnął takie głupie teorie.
Z obserwacji. Niestety, zdarza się coraz częściej.
Z tym, że obrażanie moherów i Rydzyka rozszerzyło się na obrażanie całego Kościoła.

Najlepiej nie zwracać uwagi.

Kacper
Mudżahedin

Post autor: Kacper »

Może i obrażają, ale nie są nazywani wtedy "inteligentami i wogóle trendi".

Jeśli ktoś obraża homoseksualistę za jego homoseksualność, to kim jest jeśli nie homofobem?

Awatar użytkownika
Skavenblight
Naczelna Prowokatorka
Kontakt:

Post autor: Skavenblight »

Kacper pisze:Może i obrażają, ale nie są nazywani wtedy "inteligentami i wogóle trendi".
Ależ oczywiście, że są za takich uważani. Za inteligentnych, samodzielnie myślących ludzi, którzy nie dali się omamić durnym facetom w sukienkach.
Kacper pisze:Jeśli ktoś obraża homoseksualistę za jego homoseksualność, to kim jest jeśli nie homofobem?
Nie da się ukryć, że nim jest.
Chodziło mi raczej o pierwszą część "pingusa wobec społeczeństwa zarzutów" ;)

Awatar użytkownika
Reyki
Masakrator

Post autor: Reyki »

Jestem zatwardziałym antyklerykałem:

Księża powinni żyć skromnie, prawie bez własności.A tu każdy ksiądz(jakiego znam lub widze w TV) po 40 roku życia jest spasiony i jeździ drogim autem.

Jestem wybiórczym rasistą.Nie lubię czarnych mężczyzn(kobiety jeszcze ujdą).Zabierają nam miejsca na studiach mając niekoniecznie więcej punktów z rekrutacji.

Jestem homofobem i jestem z tego dumny.
Odmieńców takich jak: homoseksualiści,transwestyci,transseksualiści powinno się izolować.

Nie pozwolę by moje dzieci miały kontakt z dewiacją.
To chore.
Gra w warzywniaku uświadomiła mi że zawsze chciałem zostać ogrodnikiem. Taki spokój, można się wyciszyć i bez napinki poturlać kostkami.

KFC-Karl Franz Chicken

Awatar użytkownika
Fanatyk
Masakrator

Post autor: Fanatyk »

Reyki pisze:Jestem zatwardziałym antyklerykałem:

Księża powinni żyć skromnie, prawie bez własności.A tu każdy ksiądz(jakiego znam lub widze w TV) po 40 roku życia jest spasiony i jeździ drogim autem.
100% zgody. I oddział kościoła od państwa.
Reyki pisze: Jestem wybiórczym rasistą.Nie lubię czarnych mężczyzn(kobiety jeszcze ujdą).Zabierają nam miejsca na studiach mając niekoniecznie więcej punktów z rekrutacji.
A Polacy dostają się na studia za granicą bo są Polakami. Polska dla Polaków, księża na księżyc?
Reyki pisze: Jestem homofobem i jestem z tego dumny.
Odmieńców takich jak: homoseksualiści,transwestyci,transseksualiści powinno się izolować.

To chore.
To nie pozwalaj. Ale negowanie istnienia części społeczeństwa która jest znana od zarania dziejów jest, szczerze powiedziawszy, smutna. Możesz uważać homoseksualizm za chorobę, za dewiację. Natomiast izolować to możesz tylko i wyłącznie siebie, nikt i nic nie daje Ci prawa do izolacji grup społecznych bo to śmierdzi totalitaryzmem i brakiem tolerancji.
A swoje dziecko też odizolujesz jak będzie homoseksualistą ?

Awatar użytkownika
Reyki
Masakrator

Post autor: Reyki »

Katylina pisze:
Zapewne tak.

Dobra, niech sobie będą homo i cała ta reszta.
Nigdy się nie ujawniali.
Żyli sobie w ukryciu.
A teraz co chwila słychać o jakimś proteście gejów i lesbijek.
O marszach, zlotach, paradach.

Kogo to interesuje?
Takie akcje to czysta prowokacja.
Na siłę chca być zaakceptowani przez społeczeństwo(które de facto nie chce ihc zaakceptować).
Gra w warzywniaku uświadomiła mi że zawsze chciałem zostać ogrodnikiem. Taki spokój, można się wyciszyć i bez napinki poturlać kostkami.

KFC-Karl Franz Chicken

Tomash
Spaministrator
Kontakt:

Post autor: Tomash »

Reyki pisze:Dobra, niech sobie będą homo i cała ta reszta.
Nigdy się nie ujawniali.
Żyli sobie w ukryciu.
Kiedy żyli w ukryciu?
Kiedy ostatnio słyszałeś o "jakimś proteście gejów i lesbijek"?

BTW, nacjonalista.pl moim zdaniem z lekka podpada pod propagowanie brunatnych. W wolnej chwili przejrzę dokładnie ten portal, ale żeby była jasność - możesz zostać poproszony o usunięcie tego banera z podpisu.
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny :mrgreen:
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl

Awatar użytkownika
Fanatyk
Masakrator

Post autor: Fanatyk »

Reyki pisze:
Katylina pisze:
Zapewne tak.
Sugeruję pobyt w Drewnicy.
Reyki pisze: Dobra, niech sobie będą homo i cała ta reszta.
Nigdy się nie ujawniali.
Żyli sobie w ukryciu.
Nie wiesz że nic nie wiesz.
Homoseksualizm był znany i akceptowany za Greków i Rzymian. W średniowieczu delikatnie to zmalało thanks to KK ale nie rozumiem co ci przeszkadza że jakaś parada wyjdzie na ulice raz na parę miesięcy. Zrób swoją paradę czystości rasy i homofobii i miej radochę. A innym daj żyć godnie.
Reyki pisze: Kogo to interesuje?
Takie akcje to czysta prowokacja.
Na siłę chca być zaakceptowani przez społeczeństwo(które de facto nie chce ich zaakceptować).
Fajne społeczeństwo, gdzie ludzie się nie przyznają do homoseksualizmu mimo że go praktykuję. Np. Wierzejski.

Czysta prowokacja? A pójście brunatnych na spotkanie o faszyźmie zorganizowanym przez środowiska lewicowe to nie jest prowokacja?

Bzdurzysz waść.

Awatar użytkownika
TomCio
Masakrator

Post autor: TomCio »

Reyki pisze:

To chore.
DOKŁADNIE!!!!
100% NIENAWIŚCI!
pingus pisze: - obraża mohery i rydzyka to jest inteligentem i wogóle trendi (a przynajmniej był)
Nie znasz mojej wychowawczyni, ona jest po***na w głowe ostatnio dzwoniła do mojej starej, że jestem na wagarach, a moja stara na to, że siedze chory w domu, do kumpla dzwoniła, żeby powiedzieć jego staremu, że jej syn zapomniał książki na polski, a drugi raz, że się huśta na krześle :? .
Obrazek
http://www.pajacyk.pl <klikać w pajaca, bo wp***dol! Obrazek
a goryl we mnie mówi mi..

Rapta
Kretozord

Post autor: Rapta »

Reyki pisze:Jestem wybiórczym rasistą.Nie lubię czarnych mężczyzn(kobiety jeszcze ujdą).
Lmao, bez komentarza oO
Reyki pisze: Jestem homofobem i jestem z tego dumny.
I jak to sobie wyobrazasz? Getta dla homo?

Tomash
Spaministrator
Kontakt:

Post autor: Tomash »

Wydzieliłem temat, moim zdaniem do zamknięcia i zapomnienia. Ale to niech Bartek zdecyduje, może mu się zachce moderować takie intelektualne bagno jak ten wątek.
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny :mrgreen:
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl

Awatar użytkownika
ziomo
Wałkarz

Post autor: ziomo »

Fanatycy do Fanatykowa !!

Awatar użytkownika
Pawełek
Mudżahedin

Post autor: Pawełek »

Reyki pisze:Jestem zatwardziałym antyklerykałem:

Jestem wybiórczym rasistą.Nie lubię czarnych mężczyzn(kobiety jeszcze ujdą).Zabierają nam miejsca na studiach mając niekoniecznie więcej punktów z rekrutacji.

To chore.
i jeszcze pokazujesz faka do zdjęcia, chciałbym być tak oryginalny.
:roll:

Awatar użytkownika
Pawełek
Mudżahedin

Post autor: Pawełek »

BTW, nacjonalista.pl moim zdaniem z lekka podpada pod propagowanie brunatnych. W wolnej chwili przejrzę dokładnie ten portal, ale żeby była jasność - możesz zostać poproszony o usunięcie tego banera z podpisu.
prześwietlaj, agencie 007!
ja bym napisał zażalenia na policja.pl, nie zapomnij o stronie antify i centrum informacji anarchistycznej.
Dobra, niech sobie będą homo i cała ta reszta.
no, niech sobie będą, znają łaskę pana!
Fajne społeczeństwo, gdzie ludzie się nie przyznają do homoseksualizmu mimo że go praktykuję. Np. Wierzejski.
i Bosak i Ziobro i Kaczor jeszcze zoofilem jest!
Zrób swoją paradę czystości rasy i homofobii i miej radochę. A innym daj żyć godnie.
nie przejdzie.
:roll:

Rapta
Kretozord

Post autor: Rapta »

ODPOWIEDZ