Co o nim sądzicie??

Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
NIERÓWNE w jakim sensie bo nie kminie?Malowanie nie równe
Za to miecz i zna...
Ludzie na Boga to jest spearDo miecza też bym ...
Jeju, chłopak się postarał a wy tak ciśniecie .GraveDigger pisze:a wykonanie wcale nie tragiczne
Kurde ja jakoś tego nie widze.Kokesz pisze:Na pierwszym zdjęciu widać, że jest bardzo krzywo sklejony
No stary mogles znalezc sobie trafniejszy cytat na poparcie swojego stwierdzenia. Nie tragiczne znaczy ze nie jest zle i ze nie jest super, jakbym chcial pocisnac to bym powiedzial ze do dupyTrue Legionista pisze:Jeju, chłopak się postarał a wy tak ciśniecie .GraveDigger pisze:a wykonanie wcale nie tragiczne
Dzięki Reyki teraz kapuje, rzeczywiście jest krzywo...Reyki pisze:Popatrz na dłoń trzymajaca włócznię.
Widać że drzewiec włóczni nie zachowuje linii prostej.
Nie jestem twoim starym to po pierwsze, a po drugie to nie tak tragicznie znaczy tyle co prawie do dupy.GraveDigger pisze:No stary mogles znalezc sobie trafniejszy cytat na poparcie swojego stwierdzenia. Nie tragiczne znaczy ze nie jest zle i ze nie jest super, jakbym chcial pocisnac to bym powiedzial ze do dupy
... az nie chce mi sie tego komentowac... powiem tylko, zebys mial swiadomosc, ze pomiedzy "nie tak tragicznie" a "do dupy" jest spora roznicaTrue Legionista pisze: Nie jestem twoim starym to po pierwsze, a po drugie to nie tak tragicznie znaczy tyle co prawie do dupy.