Nocleg w Warszawie

Dyskusje na dowolne tematy, niekoniecznie związane z tematyką forum. To tutaj można poćwiczyć prawy shiftowy.

Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
stikman
Plewa

Nocleg w Warszawie

Post autor: stikman »

Witam. Jestem nowy na forum, więc najpierw sie przedstawię, jestem stikman :D

Ja i mój kolega Ciciek organizujemy turniej klasy master (Wh40k) w Warszawie w szkole na ulicy Narbutta. Czasu jest jeszcze dużo (do połowy ferii), ale już wolimy podać namiary na jakiś nocleg, żeby gracze, już wiedzieli co i jak. Niestety szkoła nie zgadza się, aby nocować na jej terenie, dlatego szukamy innej miejscówy.

Akademik na ulicy Madalińskiego odpadł, bo nie chcą nikogo nie studiującego, Hotel na Falęckiej daje zaporowe ceny. Szafa polecał nam Akademik na Narbutta, ale do nich nigdzie w necie nie mogę znaleźć numeru.

Ja "okrągły" kolega, proszę was "kwadratowi" przyjaciele o pomoc w tej ciężkiej sytuacji. Może macie jakieś namiary, albo pomysły. Będę ogromnie wdzięczny.

Awatar użytkownika
Fensir
Chuck Norris

Post autor: Fensir »

Widzisz, wypadało by się do nich przejść osobiście, bo przez telefon czy internet nie wypada wszystkiego załatwiać :) Poza tym pamiętaj, że w samej szkole może będzie możliwy nocleg.

Awatar użytkownika
stikman
Plewa

No w szkole jest definitywnie zakaz noclegu. Kasa ich nie interesuje, więc oni odpadają. Problem w tym, że ja mieszkam nieźle poza Warszawą, dlatego nawet nie orientuje się, gdzie miejsca noclegowe mogą być. Poza tym zanim skończę lekcje i dojadę do Wawy autobusem to już jest przeważnie wszytko pozamykane :D

Awatar użytkownika
Fensir
Chuck Norris

Hmm widzisz. Jeżeli nie jesteś w stanie zagwarantować bezpłatnego noclegu na terenie turnieju albo okolicy, to lepiej sobie odpuść...

Awatar użytkownika
stikman
Plewa

Hmm widzisz nie wiem jak to jest u was, ale jak na turniejach 40 nie ma noclegu w szkole to koszt jest mniejszy i w sumie gracze mogą przenocować jedną noc w jakimś tam hostelu/motelu/hotelu/czymś płacąc za niego, bo wejściówka jest mniejsza. Nie chcę się zagłębiać dalej w ten temat, więc proszę skończ z dobrymi radami i jeśli masz jakieś namiary to je podaj, jak nie to, nie.

Ciciek
Warzywo

Post autor: Ciciek »

Fensir...
Obrazek

Awatar użytkownika
Fensir
Chuck Norris

Rozumiem Twoje zdanie, ale jest ono wyłącznie Twoje, i z tego typu komentarzami wstrzymaj się. Nie rozmawiasz z kolegą, tylko z osobą której nie znasz, więc okaż trochę szacunku.
A co do postu wyżej: Noc to zazwyczaj koło 25zł od osoby, niby nie dużo, ale zawsze dodatkowy wydatek...
@Topic: na Wilczej 9 zakonnice nocują za co łaska, z jednym posiłkiem.
Kontakt: (022) 621-50-29
Ostatnio zmieniony 19 gru 2007, o 16:27 przez Fensir, łącznie zmieniany 1 raz.

Ciciek
Warzywo

Post autor: Ciciek »

stikman pisze:Hmm widzisz nie wiem jak to jest u was, ale jak na turniejach 40 nie ma noclegu w szkole to koszt jest mniejszy i w sumie gracze mogą przenocować jedną noc w jakimś tam hostelu/motelu/hotelu/czymś płacąc za niego, bo wejściówka jest mniejsza. Nie chcę się zagłębiać dalej w ten temat, więc proszę skończ z dobrymi radami i jeśli masz jakieś namiary to je podaj, jak nie to, nie.

Awatar użytkownika
Jasiuuu
Undead, Flying, Lucky Git

Post autor: Jasiuuu »

ale powaznie Femsir ogarnij się troche bo wszedzie trollujesz :P wiecej mózgu mniej postów i bedzie git .

Awatar użytkownika
Kielon
Masakrator

Post autor: Kielon »

Narbutta się nie zgodził na nocleg?:o
Chyba pierwszy raz jak słyszę, ciekawe czy miał z tym coś wspólnego tegoroczny Bazyliszek?
Obrazek

Awatar użytkownika
Manfred
Postownik Niepospolity

Post autor: Manfred »

Kielon pisze:Narbutta się nie zgodził na nocleg?:o
Chyba pierwszy raz jak słyszę, ciekawe czy miał z tym coś wspólnego tegoroczny Bazyliszek?
o tym samym pomyslałem, ale to lotrowcy :P ach gdybym pamiętał w niedziele który mi paczke fajek wykopcił :evil:

Awatar użytkownika
Siasek
Falubaz

Post autor: Siasek »

to moja szkola. jak dobrze pogadasz z dyrkiem to moze Cie przkeima gdzies w szkole.

Awatar użytkownika
TomCio
Masakrator

Post autor: TomCio »

Jasiuuu pisze:ale powaznie Femsir ogarnij się troche bo wszedzie trollujesz :P wiecej mózgu mniej postów i bedzie git .
Dobra odpuśćcie mu, on gra High Elfami Obrazek .
Obrazek
http://www.pajacyk.pl <klikać w pajaca, bo wp***dol! Obrazek
a goryl we mnie mówi mi..

Awatar użytkownika
Kielon
Masakrator

Post autor: Kielon »

Manfred pisze:
Kielon pisze:Narbutta się nie zgodził na nocleg?:o
o tym samym pomyslałem, ale to lotrowcy :P ach gdybym pamiętał w niedziele który mi paczke fajek wykopcił :evil:
No wiadomo dzieciaki od Lotra są straszne. Jednak nie widze tu nic smiesznego, jeśli okaże się że nie jest to jednorazowa zachcianka dyrekcji, tylko jakiś nowy sposób na obchodzenie się z figurkowcami.
Obrazek

Awatar użytkownika
stikman
Plewa

Napiszę tak :D :
Nie wiem dlaczego tak jest, ale Szafa powiedział mi, że nawet nie ma sensu zawracać sobie nimi głowy, bo im już nawet nie zależy na pieniądzach.

Dlatego szukam jakiejś rozsądnej alternatywy i znaleźć nic nie mogę :roll: :D

Awatar użytkownika
trikk
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: trikk »

stikman pisze:Szafa polecał nam Akademik na Narbutta, ale do nich nigdzie w necie nie mogę znaleźć numeru.
Spróbuj w Akademiku Żaczek na Wołoskiej

ODPOWIEDZ