Burlok Damminson
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
-
- Kretozord
Burlok Damminson
Burlok Damminson dla kumpla, zrobiony w jeden wieczór
Troszku nieregulaminowo za duża ta sygnaturka była, nie sądzisz? -- Tomash
-
- Mudżahedin
- Lokalizacja: toruńskie przedmieścia, dokładniej jakubskie przedmieścia
bardzo ładny, zaczepiście nieproporcjonalny młot i dłonie, niesety podstawka uboga. ładny hełm, buty, metaliki na butach za czyste w porównaniu do reszty. Gold na obwódce hełmu jest taki sobie-leszpy byłby ten miedziany. To czerwone kóleczko na plecach zbyt "woskowe". Ogólnie spox, ta czerwień, gold i czyste srebro(metalick) mi nie pasi. Aha, w jednym miejscy wlałeś na skórepostaci, styłu na ręce z młotem
-
- Kretozord
Nie bardzo wiem o co chodzibartekk pisze:Aha, w jednym miejscy wlałeś na skórepostaci, styłu na ręce z młotem
A złoto to nie złoto tylko dwarf bronze przeciągnięty inkiem co by się lepiej świecił
Chyba chodzi o to że wlazłeś na skórę postaci, styłu na ręcę w krórej kraś trzyma młot.
Jakos nie potrafię tego miejsca dostrzec. Bardzo ładny, tylko ta czerwień na brodzie mi jakoś nie podchodzi
Jakos nie potrafię tego miejsca dostrzec. Bardzo ładny, tylko ta czerwień na brodzie mi jakoś nie podchodzi
-
- Kretozord
Na żywca nic tam nie ma
-
- Mudżahedin
na przykład raz 10 dni roboty and figsem sp...aprałem bo mi sie oko wydawało krzywo względem drugiego i "musiałem" zrobić zrobić je nożykiem XD. Nie, nie ogłdam pod lupą. Ale mnie "kurw" bieże jak widze asymetrie. Jakieś dziwne. Tzn jak widze coś łądnego, asymetrzycznego, neizucającego sie w oczy to ok. Ale jak widze czarną kropkę na skórze...asymetria moze byc piekna ale nie bez przesady... oczy krzywo, gęba krzywo i z HE mamy nurgla...albo anwet krasia ;p XD XD XD
o bosh.....
Figurka ładna, mi sie podoba
Figurka ładna, mi sie podoba
- Beldrin Durgnisson
- Mudżahedin
po 1 to jest to świetny model ;]
Pomalowany ogólnie ok, podstawka... no racja trochu uboga. Ale nie podoba mi sie skóra. Tzn jej odcień, taki blady. Za to rękawica bardzo fajna i oczy
Pomalowany ogólnie ok, podstawka... no racja trochu uboga. Ale nie podoba mi sie skóra. Tzn jej odcień, taki blady. Za to rękawica bardzo fajna i oczy
- GraveDigger
- Chuck Norris
Bartekk... nie szukaj dziury w calym; figurka jest fajna, najbardziej mi sie podobaja srebrne mataliki. Tylko tak ja wszyscy-podstawka. Jeszcze mozna by czerwony troche wycieniowac, pozatym bardzo fajny
-
- Mudżahedin
juz nie kontynuuje. bardzo ladny figs...i nie jestem taki symetryczny. nikt nie jest... ja poprostu jako dziecko, bawiąc sie klockami lego, układałem budynek albo tylko z jednego koloru i rozmiaru klocków, albo lustrzane odbicie tzn identycznie jak po przeciwnej stronie "modelu" ;p;p;p;p;p
- Kapitan Hak
- Bosman
- Kontakt:
Podoba mi się ten krasnal, zwłaszcza metaliki przypadły mi do gustu (jakie to kolory?).
A tak swoją drogą... jaki jest fluff do tej panzermechłapy? Kto mu ją urwał? Kto dorobił?
A tak swoją drogą... jaki jest fluff do tej panzermechłapy? Kto mu ją urwał? Kto dorobił?
Nietykalny pisze:NIE perManentny (stały-jednolity)!tylko PerNamentny!!! - np makijaż!
-
- Kretozord
Pig iron z p3, w zasadzie to jest to samo co boltgun metal, potem na to armor wash p3 (polecam!) i na to mithril silver.
Rękę urwał mu chyba wybuch przy jakimś eksperymencie a dorobił ją sobie sam.
Rękę urwał mu chyba wybuch przy jakimś eksperymencie a dorobił ją sobie sam.