Kluby...
Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo
- monsterstar
- Chuck Norris
Kluby...
Siema !
Mam takie pytanie o Klubach - jak wstąpić do jakiegoś klubu jak rogaty szczur, moria, kult itp ?
wielkie dzięki i pozdro monsterstar
Mam takie pytanie o Klubach - jak wstąpić do jakiegoś klubu jak rogaty szczur, moria, kult itp ?
wielkie dzięki i pozdro monsterstar
trzeba sie duzo modlic i byc poprostu dobrym czlowiekiem
trzeba być znajomym Kazika, by wstąpić do Kultu
- monsterstar
- Chuck Norris
Ej może ktoś powiedzić naprawde jak wstąpić do jakiegoś klubu ? A nie robić sobie żarty -.-
kluby to nic innego jak grupy znajomych...
malo jest klubów, ktore maja scisle okreslone zasady rekrutacji i biora ludzi z ulicy.
przychodzisz na turnieje, poznajesz ludzi i sam dajesz sie poznac... albo masz jakiegos kumpla, ktory Cie wciaga do klubu.
malo jest klubów, ktore maja scisle okreslone zasady rekrutacji i biora ludzi z ulicy.
przychodzisz na turnieje, poznajesz ludzi i sam dajesz sie poznac... albo masz jakiegos kumpla, ktory Cie wciaga do klubu.
- monsterstar
- Chuck Norris
bukake pisze:Zeby dostac sie do Legionu Kraków trzeba zrobić loda.
pozdrawiam
bukake pisze:Zeby dostac sie do Legionu Kraków trzeba zrobić loda.
pozdrawiam
od dawna nalezysz?:>
- swieta_barbara
- habydysz
Do nas nikt sie nie przylacza, to ewentualnie my dobieramy sobie najfajniejszych ludzi z calego swiata i ewentualnie obdarzamy ich zaszczytem zaproszenia do klubu.
Ta. I śmierdzi od was rybami...swieta_barbara pisze:Do nas nikt sie nie przylacza, to ewentualnie my dobieramy sobie najfajniejszych ludzi z calego swiata i ewentualnie obdarzamy ich zaszczytem zaproszenia do klubu.
Skupuje 5 edycyjne modele Bretończyków.
Zapraszamy!!!
http://pstryk.net/~kamilb/kgb/forum/vie ... read_id=72
Przy najbliższym spotkaniu przejdziesz chrzest i test sprawdzający - mam nadzieje że lubisz wino z okolic Sandomierza
http://pstryk.net/~kamilb/kgb/forum/vie ... read_id=72
Przy najbliższym spotkaniu przejdziesz chrzest i test sprawdzający - mam nadzieje że lubisz wino z okolic Sandomierza
wypelnic formularz, wyslac do prezesa lub jego zastepcy. ich decyzja zostanie zweryfikowana przez komisje rewizyjna a potem to juz tylko testy sprawnosciowe i badania psychologiczne (min. wariografem). proste, chyba ze chcesz pojsc dalej i przylaczyc sie do ktoregos z radykalnych odlamow tej sekty - smorii, motorii lub green teamu. wtedy bedziesz musial sie wykazac pewnymi umiejetnosciami