Pomoz w tworzeniu armi.

Vampire Counts

Moderator: misha

Zablokowany
Dominator
Plankton

Pomoz w tworzeniu armi.

Post autor: Dominator »

pomocy chcem grać a niewiem jaką armie kupić.

Urich^
Wałkarz

Post autor: Urich^ »

1x lord
3x hero
5x 20 zombie
3x 20 gg

Awatar użytkownika
wertyg
Falubaz

Post autor: wertyg »

3x 20 gg
Chyba oszalałeś...
Solo "Rogaty Szczur"
Beast Herds

Urich^
Wałkarz

Post autor: Urich^ »

Nie. Ale jak ktos chce sobie robic armie, to niech robi ja sobie sam. Potem bedzie mial do nas pretensje, ze taka i owaka jednostka jest zla. Niech sobie pogra jakas rozpiska, a jak mu sie ta rozpa zpodoba, to niech ja sobie zostawi...

Piko
Pseudoklimaciarz

Post autor: Piko »

Na początek wytnij kartoniki (podstawek) i przetestuj kilka armii, jak jakaś opcja Ci się spodoba, to wymień kartony na figury. Na początek wydanie kasy zwykle nie popłaca bo może się okazać , że jakiś styl gry nie jest dla ciebie i polowa figsów będzie się jedynie kurzyć, albo zostanie sprzedana za pól ceny. A zakup vampira i boxa zombie lub guli i boxa dire wolvsów nie będzie błędem.

Awatar użytkownika
Christos
Kretozord
Lokalizacja: FKCC, sekcja Gdańsk Południe, oddział Zakoniczyn (na emeryturze)

Post autor: Christos »

Chłopaki dobrze radzą. Najpierw po testuj potem sam coś wybierz. Jednostki, styl gry sam musisz sobie wypracować. Poprzeglądaj rozpiski umieszczone w podforum rozpisek (linki masz w naszym podforum w temacie "Rozpiski"). Spędź z nami trochę czasu, czytaj tematy - sam się zorientujesz.

Temat myślę, że można zamknąć (jakby co to jest ten temat o dalszej dyskusji http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php?t=9412)

Zablokowany