megaSmh pisze:znalazłem coś z czego po części będę podpatrywał wyposażenie okrętowe... sam poziom zgniótł mi co tylko mógł!
http://www.dakkadakka.com/dakkaforum/po ... 21085.page
Smh's Barak Varr Dwarfs - 04.07 Dwarf Juggernaut – TA2!
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
Re: Smh's Barak Varr Dwarfs - 11.04 beta Podstawek
misha pisze:heh gorzej jak przez taką nędzę stół ci spadnie czy cuś i figurki za tysiaki polecą po podłodze w otchłań płaczu i rozpaczy
Kawał nieziemskiej roboty. Mam jedno 'ale' co prawda. Żagiel i maszt jakby nie do tego okrętu były. Wydaje się, że takie maszty to były w lżejszych jednostkach. Do tej łajby pasowałoby rozwiązanie z karaweli(?) bardziej.
a pochwalę się...
jedzie do mnie kucharz z kurą prześwietna figurka (thx Grzechu!). Powinien pasować idealnie do armii
jedzie do mnie kucharz z kurą prześwietna figurka (thx Grzechu!). Powinien pasować idealnie do armii
Moje morskie krasie z Barak Varr teraz także na blogu www.BarakVarr.pl
- Wiosłujesz [...] jakbyś w życiu nic innego nie robił. Myślałem, że krasnoludy nie umieją ani żeglować, ani pływać...
- Ulegasz stereotypom.
- Wiosłujesz [...] jakbyś w życiu nic innego nie robił. Myślałem, że krasnoludy nie umieją ani żeglować, ani pływać...
- Ulegasz stereotypom.
To Reaper, malowanie ich... moje sztuki dopiero do mnie jadądzikki pisze:Klimatyczny figs - jaka to firma? Jak rozumiem Twoje malowanie - bardzo mi się podoba.
w maju mam zamiar skończyć te tereny i brać się już mocniej za moje kraśkiRasti pisze:Fajny Tego typu smaczki na pewno podkręcą klimacik. Ja to czekam na progress
edit:
no uparli się by wypuszczać fajne figsy pasujące do mojej twierdzy
więcej tutaj: http://forums.warforge.ru/index.php?showtopic=153349
- Ulegasz stereotypom.
- Ulegasz stereotypom.
Fajny, tylko wygląda jakby miał ubrane płetwy - no chyba że to taka rasa morskich krasnali
Złomowisko: https://goo.gl/photos/xRMRQZGkEgCpcHcx5
malowanie terenów już mi bokiem wychodzi, ale w międzyczasie MINI Monsters przygotował dla mnie nowy zestaw skrzynek... akurat wymiarami pod moje Kraśki
- Ulegasz stereotypom.
- Ulegasz stereotypom.
tereny niestety nie do moich krasiFuxiorr pisze:Zapodaj jakies wipy terenow
- Ulegasz stereotypom.
- Ulegasz stereotypom.
a pokażę moje bazgroły na kartce (czuje się jak na technice w podstawówce... podobny poziom )
Całość moich krasi ma stacjonować na okręcie - fluffowo: po okresie blokady przez zielone ścierwa Barak Varr, władcy twierdzy stwierdzili, że zlecą skonstruowanie gigantycznego okrętu wypadowego, które w razie podobnej sytuacji miałby tyle wojska w sobie i takie możliwości bojowe by rozbić blokadę i pognać za idiotami, którzy wpadli na taki pomysł do ich domów i "podziękować" po krasnoludzku...
Od czasu, gdy rysowałem te "plany" jednostek przybyło więc całość "bydlaka" będzie wydłużona o jakieś 20cm... no więc to małe cudo będzie mierzyło ~1,2m!
Cały szkic wraz z wręgami i wstępnym umiejscowieniem oddziałów na pokładzie:
Rozpiska wymiarów i wręg początkowych/końcowych:
I pewnie znów się forum rozjedzie... ech
Całość moich krasi ma stacjonować na okręcie - fluffowo: po okresie blokady przez zielone ścierwa Barak Varr, władcy twierdzy stwierdzili, że zlecą skonstruowanie gigantycznego okrętu wypadowego, które w razie podobnej sytuacji miałby tyle wojska w sobie i takie możliwości bojowe by rozbić blokadę i pognać za idiotami, którzy wpadli na taki pomysł do ich domów i "podziękować" po krasnoludzku...
Od czasu, gdy rysowałem te "plany" jednostek przybyło więc całość "bydlaka" będzie wydłużona o jakieś 20cm... no więc to małe cudo będzie mierzyło ~1,2m!
Cały szkic wraz z wręgami i wstępnym umiejscowieniem oddziałów na pokładzie:
Rozpiska wymiarów i wręg początkowych/końcowych:
I pewnie znów się forum rozjedzie... ech
- Ulegasz stereotypom.
- Ulegasz stereotypom.
- Cookie Monster
- Łysy oszukista
I się rozjechało:D Wiesz mniej więcej kiedy za sam statek będziesz się brał?
Komentuję to co widzę na zdjęciach. Jeśli chcesz żeby ludzie oceniali Twoje prace to licz się z krytyką.
Więcej wszystkiego:http://lysymaluje.blogspot.com/
Więcej wszystkiego:http://lysymaluje.blogspot.com/
Z jakich terenów korzystasz?