Co sądzicie o mojej armii? :)
Moderator: Hoax
- malytroglodytaPL
- "Nie jestem powergamerem"
- malytroglodytaPL
spk. chociarz z drugiej strony jakby im dać łowce głów czy jak mu tam to może by ich niemusiało być 40...?
Szczury 1300 pkt.
Queek Head-Taker. Tylko on się nie lubi z Szarymi Prorokami i nie będzie pchał dzwonka.
- malytroglodytaPL
A no tak. No to wezmę może:
2x 35 slave'ów
30 stormów [muzyk, sztandar, dowódca, tarcze i ogólny wypas ]+ do nich wstawię assasina może
30 monków [muzyk sztandar, dowódca]- może im wstawię tego bohatera
Dzwonek do stormów
aboma
latarka
20 night runnerów
4 jezzaile
2x ogry jako upierdliwa jednosta do łapania jakichś słabszych oddziałów
Elektryk
2x 35 slave'ów
30 stormów [muzyk, sztandar, dowódca, tarcze i ogólny wypas ]+ do nich wstawię assasina może
30 monków [muzyk sztandar, dowódca]- może im wstawię tego bohatera
Dzwonek do stormów
aboma
latarka
20 night runnerów
4 jezzaile
2x ogry jako upierdliwa jednosta do łapania jakichś słabszych oddziałów
Elektryk
Szczury 1300 pkt.
Jednostka która będzie pchać dzwon musi być liczna ponieważ na tym regimencie przeciwnik będzie koncentrował ataki. A jak stracisz generała i jego liderkę to będzie klops.
"War. War never changes".
TRAYE MAGNETYCZNE / PCV / MAGNESY. Najlepsza jakość !!! Najtaniej !!!
Ekspresowa Realizacja !!!
TRAYE MAGNETYCZNE / PCV / MAGNESY. Najlepsza jakość !!! Najtaniej !!!
Ekspresowa Realizacja !!!
- malytroglodytaPL
Generał niebedzie prawdopodobnie pchał dzwonu (o ile generałem bedzie ten headtaker). No i beda mieli asasina. Czyli co, 40 stormów do dzwonka?
Szczury 1300 pkt.
- malytroglodytaPL
No i dzisiaj wygrałem rozpą prawie identyczna jak ta wyżej tylko że stormów było 30, niemiały dzwonka, nie było latarki, były 4 ogry i niebyło night runnerów a slave'y miały muzyków.
Szczury 1300 pkt.
nie brzmi jak identyczna... ale queek jes suuper - szkoda ze moj klan z definicji nienawidzi Mors ;/ ale ja tez wiec git
dlaczego - bo klan Rictu jest wspanilym a niedocenianym klanem o !
dlaczego - bo klan Rictu jest wspanilym a niedocenianym klanem o !
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
zjadlo mi literke oczywiscie!
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
- malytroglodytaPL
no zyadło chyba pozostanę przy tamtej rozpie
Szczury 1300 pkt.