Galeria - FallenSUN
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
Galeria - FallenSUN
Chyba jeszcze nie publikowałem tutaj swoich prac, pozwolę sobie co jakiś czas podrzucić linka...
może ktoś mnie rozpozna po tym sztandarze:
Hordes of Chaos Battle Banner
Więcej zdjęć: pod linkiem - zapraszam.
może ktoś mnie rozpozna po tym sztandarze:
Hordes of Chaos Battle Banner
Więcej zdjęć: pod linkiem - zapraszam.
Banera nie będę nawet komentował bo nie ma takich słów w języku elfów, ludzi i krasnoludów, żeby wyrazić jak bardzo mi się podoba.
Ta krew na czaszkach jakoś tak mi odstaje od całości wykonania.
Ta krew na czaszkach jakoś tak mi odstaje od całości wykonania.
Większość postów piszę pod wpływem alkoholu i innych używek.
Ciesze się, że się podoba i zapraszam w takim razie tutaj: jest skrótowa galeria wszystkich sztandarów.Banera nie będę nawet komentował bo nie ma takich słów w języku elfów, ludzi i krasnoludów, żeby wyrazić jak bardzo mi się podoba.
Z czaszkami był problem samej rzeźby bitsa... i ratowałem krwią..Ta krew na czaszkach jakoś tak mi odstaje od całości wykonania.
Czy ja wiem, czy sławny ale na pewno MattiNiech no zgadnę, to Ty jesteś ten sławny Matti od bannerów z gupy Oldhammera...
- Dzejkob666
- Powergamer Rozpiskowy
Thorash mistrzu teach me. A tak poważnie to talentu i cierpliwości na pewno Ci nie brakuje
Thx.. Zastanawiałem się kiedyś nad jakimś tutorialem, ale nie mam jakoś na to weny.. choć czasem wipy pojawiają się na naszym fb..Thorash mistrzu teach me. A tak poważnie to talentu i cierpliwości na pewno Ci nie brakuje.
a cierpliwości to ciągle za mało żeby wbić ten poziom wyżej.. a teraz całą moc trzeba będzie wpakować na przestawienie się w 9tke...
- Naviedzony
- Wielki Nieczysty Spamer
My czasem maziamy figurki, Ty jesteś artystą. Szacunek.
- ROTTEN_FACTORY
- Chuck Norris
- Kontakt:
Sztandar pierwsza klasa! Miło Cię tu widzieć .
- ROTTEN_FACTORY
- Chuck Norris
- Kontakt:
Zapraszam ,zapraszam . Może po prostu obydwoje jesteśmy pasożytami internetu ;P.
Pochwal się rzeźbami, z chęcią zobaczę . Pamiętam Twoje demony Tzeentcha z t9a . Przeglądałem Twoją galerię na fb, ale ma pewne rozpraszające aspekty i ciężko się skupić;P.
Pochwal się rzeźbami, z chęcią zobaczę . Pamiętam Twoje demony Tzeentcha z t9a . Przeglądałem Twoją galerię na fb, ale ma pewne rozpraszające aspekty i ciężko się skupić;P.
No właśnie z tym chwaleniem się moimi demonami to aktualnie jest średnio bo wymarzyłem sobie, że będę wrzucał zdjęcia jak ukończe jakiś spory fragment jakiegoś boga chaosu a aktualnie wszystko jest rozkopane. W tym roku nie udało mi się nic pomalować dla siebiePochwal się rzeźbami, z chęcią zobaczę .
Tzeentch to są moje pierwsze "rzeźby", nurgle'a już postanowiłem odlewać.Pamiętam Twoje demony Tzeentcha z t9a .
Mniej rozproszeń jest tutaj: Galeria. Choć i na dole pojawia się mój ulubiony oponentPrzeglądałem Twoją galerię na fb, ale ma pewne rozpraszające aspekty i ciężko się skupić;P.
Troche mojej armii widać na zdjęciach turniejowych albo naszych zlotach:
http://www.fallensun.pl/gal.php?photo=5 ... allery.php
http://www.fallensun.pl/gal.php?photo=3 ... allery.php
http://www.fallensun.pl/gal.php?photo=4 ... allery.php
^ ale szczegółowych fotek doczeka się każdy model jak pokończę pewne etapy
To jak już jestem coraz częściej to odświeżam temat i zarzucam kolejnym sztandarem:
Troll Banner
Więcej zdjęć: pod linkiem - zapraszam bo jest zoom na detal i widać czym rzyga troll .
Bardzo fajna grafika którą wszyscy powinni kojarzyć głównie z RB do 6ed malowane z przyjemnością dla przyjaciela na urodziny.
Troll Banner
Więcej zdjęć: pod linkiem - zapraszam bo jest zoom na detal i widać czym rzyga troll .
Bardzo fajna grafika którą wszyscy powinni kojarzyć głównie z RB do 6ed malowane z przyjemnością dla przyjaciela na urodziny.
@Corunn - thx
I wrzucam kolejną pracę póki co jedyną jaką udało mi się maznąć do HE:
Caledor Banner
Więcej zdjęć: pod linkiem. Sztandar sam wystrugałem (oprócz ślodowego bitsa) + 1 złoty dla porównania skali
I wrzucam kolejną pracę póki co jedyną jaką udało mi się maznąć do HE:
Caledor Banner
Więcej zdjęć: pod linkiem. Sztandar sam wystrugałem (oprócz ślodowego bitsa) + 1 złoty dla porównania skali
super te bannery, wsyzstkie.
Tak z ciekawości, pewnie malujesz albo malowałeś sobie co nieco akwarelami?
Tak z ciekawości, pewnie malujesz albo malowałeś sobie co nieco akwarelami?