demony thuriona :)
Moderator: KrzysiekW
generalnie fajny ale
szmata mogła by być lepiej pocieniowana
i brakuje mi jeszcze czegoś na pancerzu jagera jakiś FH lub trofeów może łańcuchy z czachami
rozumiem ze jeszcze brakuje śniegu
Pzdr
R.
szmata mogła by być lepiej pocieniowana
i brakuje mi jeszcze czegoś na pancerzu jagera jakiś FH lub trofeów może łańcuchy z czachami
rozumiem ze jeszcze brakuje śniegu
Pzdr
R.
model jest tej samej wielkosci co Keeper, a kosztowal mnie ok 2x mniej w PLN, stad dosc ewidentna roznica poziomow zreszta Keeper w zalozeniu mial byc czyms co maksymalnie przykuwa oczy i jest najladniejszym modelem w armiiMalal pisze:Porownujac do Keepera jest zelowy Uwazaj zeby sie nie mscil za lekkie potrakowanie i slabo walczyl
@Jankiel, ta sama co wszystko łącznie z Keeperem, czyli Malin
pzdr
Malal pisze:Porownujac do Keepera jest zelowy Uwazaj zeby sie nie mscil za lekkie potrakowanie i slabo walczyl
Moja strona http://fotoblog.e-paso.pl/
------------------------
------------------------
Bardzo ładna armia i na półce się dobrze prezentuje
Flamery też są fajne natomiast jedyne co można się do nich doczepić to, to że mają mało kolorów i każdy zaczyna sie od dołu na niebiesko a kończy na fioletowo. Ale to już co kto lubi i jak się komu podoba
BSB Khorna jest fajną konwersją i jest nieźle wycieniowany ale szmata go oszpeca z tego względu że łamie prawa fizyki
Flamery też są fajne natomiast jedyne co można się do nich doczepić to, to że mają mało kolorów i każdy zaczyna sie od dołu na niebiesko a kończy na fioletowo. Ale to już co kto lubi i jak się komu podoba
BSB Khorna jest fajną konwersją i jest nieźle wycieniowany ale szmata go oszpeca z tego względu że łamie prawa fizyki
obowiązuje wtedy kiedy ilość ran zadanych jest większa od ilości wordów zdanych
wszystko jest bardzo fajne i trzyma klimat
co jeszcze ci zostało do pomalowania???
wszystko jest bardzo fajne i trzyma klimat
co jeszcze ci zostało do pomalowania???